Broken Smile - Kapitel 20

3.7K 92 19
                                    

Jag står helt stelt och gapar. Personerna som jag just mött i dörren var Tracy...och Niall. Jag tittar storögt på dom, och sen på Tyler, som ser minst lika förvånad ut som jag. 

''what the hell is he doing here?'' frågar Tyler Tracy och pekar kort på Niall. Tracy håller Niall i handen och drar med honom förbi Tyler.

''he'll eat dinner here, with us'' säger Tracy och tar av sig skorna. Niall har inte släppt en blick från mig, men ingen av oss säger något. 

''Why? I don't think our parents will like him'' säger Tyler och rynkar sin panna. 

''They have to, he's my boyfriend'' säger hon och tittar förälskat på Niall. Niall tittar först ointresserat på Tracy  innan han tittar på mig.

''C'mon!'' säger Tracy och drar med Niall iväg från hallen. Niall tittar på mig och säger ''Talk to you later'' ljudlöst. Men jag kunde läsa hans läppar.Tyler står kvar ett tag innan han vänder sig om och riktar hans blick mot mig. 

''Oh god..'' säger han och drar händerna över ansiktet. Han börjar att gå iväg från hallen, och ut i köket. Han öppnar upp kylskåpet och börjar rota igenom det, troligen för att hitta något att äta.Jag sätter mig på en stol som står tätt intill köksön. 

''I just can't belive it!'' säger Tyler och tar ut två mackor ur kylskåpet och sätter ner dom i brödrosten. Sedan börjar han ta fram massor av pålägg, som skinka och ost.

''I don't think I can stand a dinner with him'' säger Tyler. Jag vet inte riktigt om han pratar med mig, eller med sig själv. Så jag sitter bara tyst och väntar på att mackorna ska hoppa upp ur rosten.

Det är bara en sak jag inte fattar. Varför kysste Niall mig om han fortfarane var tillsammans med Tracy? Jag blir så förvirrad på hur Niall uppför sig. Jag får reda på nya saker om Niall hela tiden. Eller, jag anade att det var något på gång mellan Tracy och Niall, men inte att hon skulle börja bjuda hem honom och så. Då måste deras realtion börja bli ganska allvarlig.

''Nicole? Are you alive?'' frågar Tyler och vinkar med hans hand framför mitt ansikte. Jag väcks ur mina tankar och tittar på honom. Han ställer fram en tallrik med en macka framför mig.

''you are in love with Niall, aren't you?'' frågar Tyler och lutar sig över köksön och tittar mig i ögonen. Jag tittar på honom storögt. 

''No! Of course not! Why do you even think that?'' säger jag och flinar oskyldigt. Men Tyler ser att jag spelar. 

''Well, you went quiet when you saw him at the door, and the way you guys look at each other is pretty disclosure'' säger han och öppnar upp smörpaketet.

''I don't know if I'm in love or not! He's so confusing... I find out new things about him all the time, and that's makes me kind of crazy..'' säger jag och lutar min haka mot mina händer, medans jag sätter mina armbågar mot bordet.

''well, it is that way when you meet new people, you learn new things about them everyday'' säger Tyler och brer sin macka. Jag suckar.

''But the things I learn about him isn't good, is terrible and bad for him''  säger jag och tar bort plasten på osten. 

''what? Did you found out that he smokes?''  säger Tyler och skickar över smöret till mig. Jag tar tag i smörkniven och börjar bre min macka. 

''Something in that way, yeah'' säger jag och brer min macka. 

''well, you can't change him Nicole, you gotta live with it or leave him''  Säger Tyler och tittar på mig med ett snett leende. Jag suckar och tar en tugga av min macka.

*Tre timmar senare* 

Jag och Tyler sitter på Tylers rum. Hans föräldrar han just kommit hem och jag har varit nere och hälsat på dom. Jag har inte sett en skymt av Niall, eftersom att Nial och Tracy har suttit instängda på Tracys rum enda sen dom kom hem.Jag börjar undra vad dom håller på med där nere.

''We're going to eat dinner when Cindy comes'' säger Tyler som sitter på golvet och bläddrar i ett fotoalbum. Jag ligger på mage i sängen och kollar igenom twitterflödet för tredje gången.

''Is she late?'' mumlar jag och riktar min blick mot Tyler.

''Yeah..'' säger han ointresserat och tittar närmre på en bild i fotoalbumet. Plötsligt ringer det på dörren. Jag hoppar upp ur sängen med Tyler bakom mig, och rusar ner för trappan. Jag öppnar upp dörren och möts av Cindy.

''Hey hotties'' säger Cindy och tittar glatt på mig och Tyler. Jag kramar om henne och hör plötsligt hur någon kommer ner från trappan. Vi alla vänder oss om för att se vem det är och möts av Tracy och Niall. Dom skulle tydligen bara se vem det var som kom, för just när dom kommit ner, så gick dom upp igen.

''what the hell is Niall doing here?!'' säger Cindy som har blivit rädd för Niall. Hon tycker verkligen inte om honom efter den natten utanför klubben. Där Niall höll på att slå den mannen som Cindy dansat med hela kvällen. Efter den kvällen har hon varit försiktig med att komma för nära Niall.

''We explain later'' säger Tyler och backar lite så att Cindy kan komma in i hallen.

När Cindy äntligen kommit, så kan vi börja sätta oss i matsalen. Tyler och Cindy skyndar sig med att sätta sig ner på en sida av bordet ,så att jag är tvungen att sätta mig på platsen mitt emot Cindy. 

''Were's your sister?'' frågar Tylers mamma Jessica och tittar på Tyler. . 

''she's upstairs'' svarar han och drar en hand genom hans hår. Medans Jessica går upp på övervåningen för att hämta Niall och Tracy, så slår sig Tylers pappa James ner vid bordet. Han sätter vid kortsidan vid bordet. 

Efter ett tag så kommer Niall, Tracy och Jessica ner på undervåningen och sätter sig vid bordet. Jessica säger åt Niall att sätta bredvid mig, medans hon och Tracy sätter sig på kortsidan, mitt emot James.Maten har dom redan lagt upp på tallriken, så det är bara att börja äta.

Vid bordet så börjar alla prata med varandra, medans jag mest sitter tyst och koncentrerar mig på maten. Dom pratar mest om betyg och hur det går i skolan och så. 

''Nicole, how's school gonig for you?'' frågar Jessica mig. Jag tittar upp från min tallrik.

''Really good actually'' svarar jag med ett leende. Hon ler tillbaka.Det var den enda frågan jag behövde svara på, på ett tag. Efter ett tag så kom vi in på klasserna. Och du det förändrades när vi började gymnasiet.Niall pratar faktiskt på riktigt bra. Han lådsas vara en väldigt uppfostrad kille och han spelar faktiskt ganska bra. Tylers mamma verkar gå på det riktigt ordentligt.

''So Niall, have you and Nicole ever meet before?'' frågar Jessica Niall. Niall nickar.

''Yeah, we're pretty good friends actually'' säger Niall.Helt plötsligt känner jag hur Niall försiktigt lägger sin hand på mitt lår, och smeker det försiktigt. Jag blir helt stel och rör mig inte. Det känns så skönt, men ändå vill jag bara att han slutar. Så därför reser jag mig våldsamt upp från stolen. Alla riktar förvånat sina blickar mot mig. 

''I have to go to the bathroom'' ljuger jag och skyndar mig snabbt ifrån köket. Jag skämde just ut mig för hela Tylers familj...

Förlåt att det här kapitlet kom ut sent, men jag hoppas att ni gillade det! <3 Imorgon så ska jag på One Direction konsert och jag är så taggad! :) Jag har aldrig sett dom i verkligheten förut, och därför ska det bli extra häftigt! Om ni gillade kapitlet så tryck på vote knappen, så ses vi i nästa kapitel som kommer upp på söndag! <3 LÖVE YAH ALL! <3

Broken SmileWhere stories live. Discover now