Broken Smile - Kapitel 33

3.6K 102 54
                                    

Jag satt i bilen tillsammans med Niall påväg hem. Jag skulle just berätta om mitt förflutna för honom. Jag tog ett djupt andetag. Jag som trodde att jag aldrig skulle behöva snacka om det som varit igen, men jag antar att det är viktigt för Niall att veta så mycket som möjligt om mig.

''Well, I just want to make my story as short as possible...'' säger jag i en suck och tittar upp från mitt knä. Niall lyssnar noggrant på mig och väntar på att jag ska börja berätta.

''When I was younger I was called ugly and bossy, I knew I was pretty bossy, so I began to believe that I was ugly too''  säger jag och lutar bak mitt huvud mot huvudstödet. 

''after a while was my friends and confidence gone, and it felt so bad to go to school every day and hear people whisper behind my back, they thought I didn't knew what they said about me, but I heard it all'säger jag och riktar min blick ut genom fönstret.

''but it was in the eighth and ninth grade that everything became so much worse, when I ended up in the same class as Nathan and Daniel'' förklarar jag.

''I'm so sorry Nicole, those guys were dicks'' säger Niall och tittar på mig med en beskymrad blick. Jag ger honom ett svagt leende.

''Don't worry, that was my past life, I'm with you now'' säger jag och tittar Niall i ögonen. Niall får ett brett leende på läpparna, och tittar tillbaks framåt.

***

När jag kommit hem och sagt hejdå till Niall, så tar jag av mig mina skor. Jag suckar medans jag lägger min väska på en pall som jag har i hallen, innan jag sen går in. Jag drar upp dörren till frysen för att hitta något jag kan äta. Då hittar jag en pizza. Jag slänger in den i mikron och ställer in på två minuter.

Jag går sedan in i mitt rum för att byta om till ett par mjukisbyxor.Jag drar upp min garderobsdörr och letar fram ett par grå mjukisbyxor från hollister. Till det drar jag på mig ett svart linne med ett vitt Nirvana-tryck på. När jag sedan kommer ut i köket igen, är pizzan klar. Jag tar ut den ur mikron och lägger upp den på en tallrik. Jag drar ut en låda med bestick och tar en gaffel och en kniv. Sedan går jag ut i vardagsrummet och sätter på tv. 

Jag letar upp en kanal där dom visar repriser från top model och låter den stå på medans jag äter min pizza under tystnad. När jag ätit upp min pizza, så bestämer jag mig för att gå och lägga mig. Jag har matteprov imorgon, så jag vill vara helt utvilad.

Jag drar av mig min tröja och mina mjukisbyxor och slänger mig på sängen. Jag gosar in mig i mitt täcke och väntar på att jag ska somna. 

Imorgon har jag en dejt med Jason. Niall kommer inte märka någonting, och det är ju bara en vänskaplig- dejt. Aldrig att jag någonsin skulle välja någon framför Niall. Han betyder verkligen mycket för mig, och jag fattar inte hur han kan få mig så kär i honom på så kort tid.

***

Nästa morgon vankar jag upp av att jag har glömt rullgardinen uppe igen. Jag reser mig segt upp ur sängen och sträcker på mig. Jag var reser mig upp från sängen och tar en snabb koll i spegeln, innan jag bestämmer mig för att ta en snabb dusch. Jag hade inte duschat på evigheter, och det är väl dags nu innan jag börja lukta. 

Jag rusar snabbt in i badrummet och tar av mig alla mina kläder. Sedan kliver jag in i duschen och skruvar på vattnet. Jag tvättar mitt hår med schampoo och balsam. Medans jag står i dörren, hör jag plötsligt hur det ringer på dörren. Jag går fundersamt ut ur duschen och lindar in min kropp i en handduk. Jag går sedan ut ur badrummet och öppnar upp ytterdörren för att se vem som ringt på.

Broken SmileWhere stories live. Discover now