Broken Smile - kapitel 16

3.8K 89 12
                                    

Tillslut lyckades jag kunna dra ifrån Tyler från Niall, och just då kom läraren. Jag gav Tyler en sur blick, men han verkade inte ens märka den. 

''What is going on here?!'' frågar den kvinnliga läraren och tittar argt på Tyler och Niall. Ingen säger någonting, men alla som har varit åskådare till bråket mellan Tyler och Niall, börjar nu att viska till varandra.

''You three, to the principal office, now!'' säger hon strängt. Jag tittar förvirrat på henne.

''But I didn't do something!'' klagar jag emot. Jag brukar vanligtvis inte vara en sån som är uppkäftig mot lärarna, men nu var hon faktiskt orättivs.

''Don't complain Addison'' säger hon, innan hon sedan vänder sig om, och går iväg. Jag riktar sedan min blick mot Niall och Tyler.

''Thanks, Thanks alot!'' säger sarkastiskt med en ganska hög ton, innan jag sedan går förbi dom, och mot rektorns kontor. Jag måste förklara vad som verkligen hände.Bakom mig hör jag att Tyler ropar på mig, men jag ignorerar honom. Han vet att jag tycker om Niall, men ändå så måste han hoppa på honom och börja slå honom.

När jag går igenom en dörr i slutet av korridoren som leder till rektorns kontor, är jag tvungen att sitta i väntrummet ett tag. Niall och Tyler kommer in stax efter att jag slagit mig ner på stolen. Jag betraktar dom noga. Niall har fått en blåtira som ser ut att svida riktigt rejält, medans Tyler har börjat blöda nästblod. Jag biter mig i läppen.

Niall och Tyler sätter sig på varsin plats, med mig emellan dom. 

''You're such idiots''  mumlar jag och tittar på en punkt framför mig. Niall och Tyler riktar sina blickar mot mig, men svarar inte. Jag lutar mig tillbaka i stolen. Det här sög. Jag vet inte vems fel det var. Om det var Nialls eller Tylers. Jag menar, Niall retade ju Tyler, men Tyler var det första att börja slåss.

Plöstligt öppnar rektorn upp dörren till sitt kontor.

''Niall,Tyler and Nicole'' säger han och riktar sin blick mot oss. Jag reser mig snabbt upp och går in i kontoret med Tyler och Niall hasande efter mig. Jag sätter mig på en stol som står framför ett stort skrivbord. När Tyler och Niall har kommit in och satt sig på fasin plats med mig emellan, så stänger rektorn dörren och går och sätter sig på en stol som står bakom skrivbordet.

Han rättar till sina glasögon och börjar att rota bland några papper, medans Jag,Tyler och Niall väntar på att han ska börja prata.

''Two of you started a fight in the hallway, and I guess one of them was you Niall'' säger rektorn utan att ens titta upp från sina papper. Niall måste varit här ganska ofta. Han nickar och får ett smått flin på sina läppar. 

''and the other one must be you, mr Spencer'' säger rektorn och tittade upp från sina papper och riktar sin blick mot Tyler. Rektorn visste nog det eftersom att Tyler blödde näsblod, eftersom att jag vet att Tyler aldrig varit här förut.Han nickar kort och kliar sig i nacken.

''Well, what are you doing here then, Nicole?'' frågar rektorn och tittar snällt mot mig. Jag rycker kort på axlarna.

''I haven't done a shit, there was just a teacher who said that I would come to your office''   förklarar jag. Rektorn nickar långsamt.

''Then you can leave'' säger rektorn och ger mig ett smått leende. Jag ler tillbaka och reser mig upp.

''Thanks'' säger  jag innan jag sen öppnar upp dörren och går ut. Det känns som en lättnad. Vad skönt att jag inte fick skulden av det här. 

Jag bestämer mig för att sätta mig och vänta på Tyler och Niall, så jag sätter mig ner i väntrummet på en stol, och sätter benen i kors. Efter ungefär tio minuter kommer båda Niall och Tyler ut från rektorns kontor. Jag ställer mig upp från stolen och tittar argt på dom.

Jag går före dom ut genom vänterummets dörr och börjar sedan gå raka vägen mot min lektion.När jag kommer in i klassrummet så är det i mitt av får No lektion. 

''Where have you been, Nicole?'' frågar min lärare när jag öppnat dörren till klassrummet. Jag tittar upp på henne. Just innan jag har hunnit svara kommer Niall och Tyler in, och ställer sig på varsin sida av mig.

''we have been on the principal's office'' säger Niall. Jag ser hur alla i min klass viskar till varandra. Dom viskar nog om att jag just nu står imellan två av klassens snyggaste killar. Jag suckar och går och sätter mig längst bak i klassrummet. Tyler följer efter mig och sätter sig bredvid. Och Niall sitter i hörnet av klassrummet. 

''Nicole, I'm sorry, I really am, I shouldn't have hit Niall like that'' säger Tyler och riktar sitt huvud mot mig. Jag suckar och tittar på Tyler.

''It's okay, It wasn't just your fault, Niall shouldn't have treat you like that'' säger jag och ger Tyler ett snett leende. Det kändes skönt att ha förlåtit Tyler. Jag menar,jag förstår att han blir lite irriterad när någon kommer fram och börja säga massa skit. Men varför sa Niall sådär? Det var bara onödigt och elakt. 

När dagen var slut, så gick jag till mitt skåp för att lägga in mina böcker. Jag tar ut min väska ur skåpet och hänger den över axeln, innan jag stänger och låser. När jag sen börjar att gå mot utgången i skolan, så ser jag Niall, som är påväg mot andra hållet. Jag biter mig i läppen och bestämer mig för att prata med honom.

''Hey, Nialler'' säger jag och tar tag i hans arm. Han tittar först på min hand som jag fidrört honom med, och sen tittar han på mig.

''Hey'' säger han och får ett smått leende på läpparna. 

''Can we walk home togheter?, we really need to talk''  frågar jag och släpper migg grepp om hans arm. 

''Sure'' säger han och ger mig en nick. Jag ger honom ett snett leende. Niall går och hämtar sin jacka, innan vi sedan går ut ur skolan tillsammans. Vi går en bit bort från skolans område innan jag börjar prata.

''I just wanted to ask why you were joking with Tyler like that''  frågar jag utan att titta på Niall. Jag ser i ögonvrån att han ler lite. 

''I was just saying that you have to come and get your dress'' säger  Niall och stannar upp och tittar på mig. Jag suckar.

''But Tyler is pretty protective,and he doesn't like you at all'' säger jag och sätter en hand i sidan. Niall lyfter på ena ögonbrynet.

''Guys don't use to like me, because they know that their girl want me more than them'' säger Niall och får ett flin på sina läppar.

''But you can't keep irritating Tyler'' säger jag och forsätter gå. Niall börjar också gå bredvid mig.

''why? He's fun to play with''  flinar Niall och drar en hand genom hans hår.Jag svarar inte. Jag kan inte låta Tyler och Niall hålla på att bråka med varandra sådär. Det skulle bara sluta med att jag inte kunde hänga med någon av dom. Jag greppar tag i hans arm och får honom att stanna igen. Han stannar upp och tittar förvirrat på mig.

''Niall, maybe it's better if we take a pause,I'm mean, from our friendship'' säger jag i en suck. Niall ser ut som ett frågetecken.

''What do you mean?'' frågar han oroligt.

''Like, that we don't talk to each other for a while''  säger jag och kisar lite smått med ögonen, och väntar på hans reaktion. Han tittar argt på mig.

''Why do you even think about that? Don't you want to hang out with me?''  frågar han och tittar nervöst på mig. Jag biter mig i läppen. 

''Of course I want! But your just problem Niall'' säger jag, och jag ser att det sårar honom. Han ger mig en dödande blick, innan han vänder sig om och börjar gå iväg från mig, åt ett annat håll. Jag suckar och biter mig i läppen. Det här är nog det bästa..

Broken SmileWhere stories live. Discover now