Broken Smile - Kapitel 31

3.3K 110 34
                                    

När Niall, Harry och Cindy övertalat mig om att skippa dom två sista lektionerna i skolan och gå och hänga med dom istället, så drog vi på bio. När vi sitter i bilen påväg dit, så pratar Niall och Harry om någon skräckfilm dom vill se.Den heter något som ''Deliver us from evil''.  Jag och Cindy var däremot sugen på att se ''the fault in our star'' som verkar som en helt underbar film.

''That movie seems boring'' säger Harry som sitter vid ratten. 

''Well, I think it seems quite beautiful'' säger Niall som sitter bredvid Harry i passagerarsätet. Jag ler mot Niall.

''Man, where did your manliness go?'' säger Harry och tittar flinande på Niall. 

''Shut up Harry, I'm more manly than you'' flinar Niall. 

''well Harry, it's three against one'' säger jag och rycker på axlarna. Harry suckar och svänger in på parkeringen till bion.

''You lose!'' retas Niall och flinar högt till mot Harry.

***

Vi fick stå i en ganska lång kö för att köpa biljetterna,popcorn och godis.Men efter en lång tids väntan var vi äntligen framme längst fram i kön. Jag var väldigt exalterad till att se filmen. Och det var väldigt fint av Niall att erkänna framför Harry att han faktiskt tyckte filmen verkade vacker.Jag är stolt över honom.

Jag köpte bara en påse godis.Mer var jag inte sugen på.När vi kommit in i den stora salongen så letade vi upp våra platser. Jag slog mig ner i en av platserna i mitten. Niall slog sig ner på ena sidan av mig, och Harry på den andra. Den enda platsen som fanns kvar var en i hörnet bredvid Niall. Cindy suckade och slog sig motvilligt ner bredvid honom.

Efter ett tag så började filmen, och jag började koncentrera mig på bioduken.Filmen var helt otrolig. Det var riktigt vacker. Vi har kollat på ungefär halva filmen, när jag känner hur Niall försiktigt greppar tag i min hand. Jag ler för mig själv utan att släppa blicken från filmen.

Efter ytterligare en halv timme så känner jag helt plötsligt en hand på mitt lår, och det är inte Nialls hand. Jag rikar min blick åt Harry och tittar argt på honom.Jag greppar tag i hans handled och försöker flytta bort hans hand från mitt lår, men han vägrar släppa.

''Harry, stop, what are you doing?!'' viskar jag åt Harry. Han släpper inte blicken från bioduken,utan han får bara ett leende på sina läppar. Jag suckar, och bestämmer mig för att skita i hans hand. Men helt plötsligt börjar han dra handen fram på mitt lår, och det är då jag får nog.Jag lutar mig snabbt över till Niall.

''Niall, can we switch seats? this chair is pretty uncomfortable and I really can't focus at the movie'' frågar jag honom snällt. Han ler mot mig.

''Sure, anything for you princess'' säger han snällt. Jag ler tillbaka, innan vi byter platser med varandra, så att jag sitter mellan Cindy och Niall.

''why did you switch chair? was something wrong with your chair?'' viskar Cindy tyst. Jag riktar fort min blick mot Niall och Harry, innan jag tittar på Cindy igen.

'No, it wasn't that....Harry like, caressed my leg'' säger jag med en osäker ton. Cindy spärrar upp ögonen.

''That motherfucking asshole!'' viskar hon ganska högt. Jag suckar och kliar mig i nacken. Vad håller Harry på med egentligen?...

När filmen nått sitt slut, så sitter jag och storgråter. När jag och Cindy snackat klart under filmen, så hade jag bestämt mig för att koncentrera mig på vad som hände på filmduken istället, och The fault in our stars visade sig vara en otroligt vacker kärleksberättelse.Niall och Cindy har också tårar i ögonen, men den som gråtit mest var Harry.

''This was just so beautiful'' säger Cinyd snyftande. Jag nickar och torkar bort tårarna jag har i ögonen.Harry säger inget, utan bara torkar bort sina tårar med tröjärmen. Jag suckar. Efter ett tags snyftande, så bestämer vi oss för att lämna bion. Alla reser sig upp från stolarna, och börjar att gå ut från salongen. 

''Sorry, I just need a wee'' säger Niall när vi just kommit ut ur salongen. Jag nickar, och ger honom ett smått leende, innan han försvinner in på herrarnas toalett. Då bestämmer jag mig för att ta chansen och prata med Harry och fråga vad det är han håller på med.

''Harry, can I talk to you for a sec?'' frågar jag, medans jag,Harry och Cindy står och väntar medans Niall är på toaletten.

''Sure Nicole'' säger han och ger mig ett leende. Jag ler inte tillbaka, utan bara drar med honom en bit från Cindy. Jag ville helst ta det här samtalet ensam med honom.

''I'm not trying to be rude or something...but what the hell is wrong with you?!'' frågar jag och tittar argt på honom. Han flinar till och tittar roat ner på mig.

''Nothing, I feel pretty good actually'' säger han flinande.

''Are you trying to be funny? I saved you and Niall's friendship, I fucking saved you, but you're keeping caress me and trying to make me like fall for you or something, but you know what, it will never happen! Because I don't give a shit about you and you mean nothing to me, and you will never either, so please, stop. I thought we could be friends, but I guess it doesn't work when you're trying to caress me like that, so please leave me alone.You're only a pain for my and Nialls relationship'' säger jag innan jag vänder ryggen mot honom och går tillbaka till Cindy. Harry tittar allvarligt på mig från där han står. 

''ready to go?'' frågar Niall när han kommer ut från badrummet. Jag nickar och greppar tag i Nialls hand.Vi går ut från bion och börjar gå till bilen. Jag,Niall och Cindy går på rad, medans Harry går längre bak. Jag då och då tittar på honom, medans han går bakom och tittar på min rygg. 

När vi kommer fram till Nialls bil så sätter jag och Cindy oss i baksätet, och Niall sätter sig i framsätet. När jag och Cindy och Niall slängt igen bildörrana, så öppnar Harry upp sin bildörr utifrån.

''Are you coming?'' frågar Niall och tittar på Harry som står utanför bilen i bildörrsöppningen.

''No, I'm walking home instead'' säger Harry med en mörk röst. Jag tittar på honom.

''Oh, okay man, see you soon then'' säger Niall undrande. Harry svarar inte, utan ger mig en iskall blick innan han sedan hårt slår igen sin bildörr.

Niall kör ut från bioparkeringen och ut på gatan. Jag riktar min blick bakåt, för att se när Harry. Han går men händerna i fickorna åt ett håll som inte leder hem. Han går åt helt motsatt håll.

''What did you say to him?'' frågar Cindy tyst. Jag riktar min blick mot henne.

''What?'' frågar jag.

''To Harry? what did you say to Harry? that boy was totally cracked'' säger Cindy. Jag suckar. 

''I just told him that I don't like him and that he's a pain for my and Nialls realationship'' säger jag. Cindy suckar och lutar sig tillbaka.

''Maybe you were a little too hard, I mean, maybe he just wanted you attention when you and Niall were holding hands'' säger Cindy. Jag suckar jag också. Hon kanske har rätt. Jag kanske var för hård mot honom. Jag menar, han har ju sagt till mig att han bryr sig.Jag vet att han vet att det han gör är fel. Men varför gör han såhär mot Niall egentligen? 

Och det mina vänner, var kapitel 31 :) Precis innan jag skrev det här så tittade jag på ''The fault in our stars'' Och jag storgärt, seriöst! Det är en film som jag till 100% rekommenderar. Underbar film och en vacker kärlekshistoria<3  Nåväl, tack för alla söta kommentarer på förra kapitel, jag kan inte tacka er nog för vad ni har gjort för mig! Det är helt undebart! Jag blir så himla glad över att läsa dom kommentarerna om att ni faktiskt tycker om det jag skriver, det gör mig verkligen lycklig :) <3 Tack för allt, så ses vi i nästa kapitel! :) <3 p.s Jag älskar er alla :) <3

Broken SmileWhere stories live. Discover now