Broken Smile - Kapitel 12

3.9K 83 10
                                    

Jag börjar smått fundera på vad jag ska ha på mig till skolan. Om jag hade mina hemnycklar så skulle jag bara kunna gå över och hämta kläder i min lägenhet. Men Cindy har mina nycklar eftersom att jag tydligen glömde dom i hennes brorsas bil, på väg till klubben.

"What are you thinking of?" Frågar Niall som just kommit ut ur badrummet med en handduk runt sin midja, medans han torkar sitt hår med en annan handduk. Jag tänkte precis berätta om kläderna, när mina ögon fastnar på Niall bara överkropp. Han har massor av tatueringar över hela bröstet, och han är väldigt vältränad också. Nej! Jag kan inte sitta och stirra på hans kropp!

Jag drar snabbt bort min blick och tittar ner på mina skor.

"It's just that I have nothing to wear, I can't wear this black dress for school, everybody is gonna talk about it" säger jag förtvivlat och tittar ner på min svarta klänning. Niall flinar till.

"You can borrow some pants and a t-shirt from me, it's might be a little bit too big, but it's all I have" säger han. Jag tittar upp på honom. Jag ger honom ett leende.

Jag följer efter Niall in på hans rum. Där inne är det oroligt stökigt. Hans täcke ligger på golvet, och lakanet är alldeles blodigt.

På golvet ligger också alla olika sorters kläder. Och helt plötsligt får jag syn på en bh.

"Why the hell do you have a bra in your room?" Frågar jag och tittar undrande på Niall.

"Well, some girls I take home are pretty forgetful" säger Niall och öppnar upp sin garderob. Hur många tjejer tar Niall med sig med egentligen? Det känns som om han tar hem en ny tjej varje dag.

Niall tar ut ett par gråa mjukisbyxor, och en vit t-shirt.

"I don't think my jeans should fit on you" säger han medans han räcker över mig kläderna. Jag tar emot dom och ger honom ett tacksamt leende.

Jag går ut ur hans rum och går till badrummet. Där stänger jag dörren och börjar byta om. Jag tar av mig min klänning och behåller mina underkläder på. Sedan drar jag i en fot i taget i dom stora mjukisbyxorna. Dom är rätt så förstora, men jag antar att jag inte har något annat val än att bära dom.

Sedan sätter jag på mig den vita t-shirten. Den är också förstor. Jag tar upp min klänning som jag slängt på marken. Jag går lägger den på en pall, medan jag tittar mig i spegeln. Jag ser för hemsk ut. Mitt hår är tovigt och trassligt, och jag är mörk under ögonen.

Jag tar en av mina hårsnoddar från min handled och sätter upp mitt hår i en slarvig knut. Sedan så sätter jag på kranen och sköljer mitt ansikte med vatten för att få bort mitt smink ifrån igår. Sedan torkar jag av mitt blöta ansikte i en handduk.

Sedan greppar jag tag i klänningen, och går ut ur badrummet. Jag lägger klänningen på en pall i hallen, medan jag sätter mig på golvet för att kunna dra på mig mina skor.

Niall kommer sedan ut i hallen. Han har satt på sig ett par snygga jeans, och en snygg,svart tröja. Och ärmarna på den svarta tröjan slutar ungefär vid armvecket. Han ser väldigt attraktiv i den klädstilen. Jag biter mig i läppen medan jag tittar upp på Niall. Niall brister helt plötsligt ut i ett flin.

"What?"frågar jag och återgår igen till att knyta mina skor. Niall går förbi mig och sätter sig ner på en annan stol i kanten av hallen, ungefär precis vid dörren.

"No,nothing, you just checking me out" säger Niall självsäkert. Jag vänder snabbt min blick om, och tittar oskyldigt på Niall.

"I'm not!" Klagar jag emot och tittar tillbaka på mina skor. Syntes det så tydligt att jag checkade in honom? Var det så tydligt?

"you have to be a bit more discreet next time" flinar Niall och knyter sina skor. Jag suckar och går surt ut genom dörren. Niall skyndar sig efter och stänger dörren efter oss. Jag trycker på knappen till hissen.

Snart kommer hissen upp till rätt våning, och jag öppnar snabbt upp dörren, utan att hålla upp den för Niall. Han greppar snabbt tag i dörren innan det hinner slå igen.

"Thanks for holding up the door for me" mumlar Niall ironiskt när han kliver in i hissen. Jag riktar inte en blick åt hans håll, utan bara trycker på knappen i hissen. Niall står lutad mot väggen, och det är knäpptyst i hissen hela vägen ner.

När hissen är på sista våning så stormar jag ut ur hissen, och ut genom porten. Niall halvspringer efter mig för att hinna ikapp. När han väl kommer fram, så står jag och väntar på att han ska låsa upp hans bil. När han låst upp den, så sätter jag mig på rätt plats.

"Are you mad or something?" Frågar Niall och startar bilen. Jag suckar och drar nuna händer över mitt ansikte.

"After this, we'll never talk to each other again, deal?" Frågar jag i en suck. Jag får ångest bara av att hänga med Niall. Han är så ohygenisk. Och även fast han är äckligt snygg, så kan jag inte fortsätta att hänga med honom. Plus att Cindy skulle bli arg för att jag tagit en kille som hon lagit beslag på, och Tyler skulle aldrig låta mig hänga med Niall, om Tyler fick reda på hans förflutna.

"Why not?" Frågar Niall förvånat och tittar kort på mig.

"Because you're a freak, and I don't want to have anything to do with you" förklarar jag ärligt och tittar på Niall.

"So, you are afraid of me?" frågar Niall och tittar allvarligt på mig, och kör in på samma gata som skolan ligger på .

"Yeah, what?! NO!" Säger jag och tittar förvånat på Niall. Jag ljög. Han var så mystisk och hemlighetsfull. Och jag skulle inte vara förvånad om det stod i tidningen imorgon att han hade mördat någon.

"I hear that you're lying to me'' säger han  argt och tittar allvarligt in i mina ögon. Usch, han är verkligen läskig. Så fort han parkerat bilen, så öppnar jag upp bildörren, och stormar ut ur hans bil. 

''Nicole, wait! We need to talk about this!''  hör jag Niall ropa efter mig innan jag stänger dörren, och springer därifrån, och in i skolan. Jag springer så fort jag kan in, tills jag kommer in i korridoren och börjar gå snabbt, samtidigt som jag tittar bakom mig i fall Niall följer efter, och helt plötsligt krockar jag in i någon.

Jag tittar skräckslaget på personenen jag krockat in i. Det är Tyler. Okej, nu är det bara att hålla masken och neka alla frågor och kommentarer som har med Niall att göra, så kanske, men bara kanske, jag klarar mig till dagen är slut...

Broken SmileWhere stories live. Discover now