Broken Smile - Kapitel 30

3.2K 97 36
                                    

Jag, Harry och Niall står i hallen och bara tittar på varandra. Det är i det ögonblicket som jag bestämmer mig för att berätta om kyssen. Jag kan verkligen inte leva med skuldkänslorna av det resten av mitt och Nialls förhållande, det funkar bara inte!

"Niall, I've met Harry before this" säger jag och riktar blick ner mot golvet.

"Yes, I know, you met him at the dinner" säger han och tittar oförstående på mig. Jag riktar min blick upp mot honom igen.

"Yeah, but we have talked before" förklarar jag.

"Oh, so you know each other?" Frågar Niall och tittar på Harry med en rynkad panna. Harry tittar på mig och skakar på huvudet för att få mig att inte berätta. Men jag kan bara inte hålla det inne längre.

"Better than you think.." Säger jag med ganska låg ton. Harry ser på mig med en beende blick. Han vet att om jag berättar om kyssen, så kommer hans och Nialls vänskap vara förstörd för alltid.Jag biter mig hårt i underläppen

''I kissed him in the restaurant bathroom'' ljuger jag. Jag ljög just för Harry skull.Harry tittar förvånat på mig, och Niall börjar få tårar i ögonen. Jag biter mig hårt i underläppen. Vad har jag gjort?!

Utan att säga något går Niall ut genom dörren och börjar med snabba steg gå mot sin bil. Utan att tänka efter, så skyndar jag mig snabb efter honom. När han är halvvägs framme vid sin bil, så hinner jag ifatt honom. Jag greppar tag i hans arm, och då händer det...

Niall slår hårt handen i mitt ansikte, och jag faller hårt bakåt mot marken. Niall tittar på mig, och med öppen mun. Jag tittar förskräckt mot Niall.Jag fattar inte vad han precis gjort. Niall ser skrämd ut själv. Hans ögon är tårfyllda, och utan att säga någonting, så bryter han ner. Han sätter sig ner på marken med händerna för ansiktet.

''I'm so sorry Nicole, I don't what I'm doing'' säger han innan han tittar upp på mig. Jag kryper fram mot honom och sätter mig tätt intill.

''It's okay Niall, I know you didn't mean it'' säger jag och tittar förlåtande på honom. Han skakar på huvudet.

''It's not okay Nicole,our realtionship is being destoryed!'' säger han med en sårad ton. Jag biter mig hårt i läppen.

''No, everything is okay Niall, we love each other and that's the only thing that mean something'' förklarar jag. Niall tittar upp på mig.

''So why did you kiss Harry?!'' frågar han arg. Jag hoppar bak lite pågrund av rädsla, innan jag riktar min blick bakåt, där Harry står och tittar oroligt på oss. Jag ser att han känner sig skyldig.

''I didn't know what I was doing, like when you hit me in the face'' säger jag. Niall granskar noggrant mitt ansikte.

''You don't know how sorry I am for that, I thought it was Harry who grabbed my arm'' säger han och tittar sorgset på mig.

''Man, I'm standing here!'' säger Harry i bakgrunden. Jag flinar till lite åt Harrys kommentar. Niall ler också.

''Nicole, it's going to be hard to trust you again'' säger Niall för att återgå till allvaret. Jag nickar innan jag tittar ner i knät. Det var hemskt att få skulden för något som jag inte ens gjort. Jag menar, allt jag gjorde var att stå där, när Harry helt plötsligt lutade sig fram och kysste mig. Det var tyst ett tag, innan Niall tittade upp på mig igen.

''Well, what kind of kiss was it?'' frågar han lite osäkert. Jag tittar upp.

''it was just a normal kiss, I guess'' säger jag lite osäkert. Niall biter sig i underläppen utan att släppa blicken från mig.

''he wasn't a better kisser than me?'' frågar Niall för att höja upp stämningen lite. Jag ler mot honom.

''Not a chance'' säger jag och lutar fram och kysser honom på munnen. Jag känner att han njuter av det.

''stil standing here!'' ropar Harry. Jag ler samtidigt som jag har mina läppar tryckt mot Nialls. Jag är så sjukt lyckligt lottad att ha Niall, men ändå så håller jag på att kasta runt med hans känslor som om det vore skit. Han är helt klart värd någon bättre.

***

Medans Niall går iväg upp på övervåningen för att uträtta sina behov, så har jag och Cindy tid att snacka. Sen vi satte oss och spelade och allt det här ''kaoset'' började, har jag inte märkt av henne. Jag ställer mig i hallen och tittar på henne.

''I'm really sorry Cindy, for what just happended, I knew that you had a crush on Harry'' säger jag och tittar beskymrat på henne. Hon ger mig ett snett leende.

''it's okay Nicole, I mean, there was never a real future between me and Harry, and it was very bitchy of me to flirt with Harry like that when I actually have a boyfriend'' säger hon och tittar på mig. Jag ler mot henne.

''and you have enough problems to take care of'' säger hon och rynkar sin panna. Jag skrattar till och ofamnar henne i en kram.Hon var verkligen världens bästa. Helt plötsligt kommer Niall och Harry ner för trappan. Niall har sin mobil i handen.

''Girls, our lesson started twentyfive minutes ago'' säger Niall och tittar på mig och Cindy. Jag tittar förskräckt på dom.

''It's okay. it's only a half school-day'' säger Cindy som om det ine vore någon big deal. Det här kan ju försämra mina betyg!

''What!? ONLY a half school-day?! We need to get back to the school!'' säger jag och börjar sätta på mig mina skor.Niall flinar.

"Nicole, take it easy darling" säger Niall oc går fram till mig. Han tar ifrån mig mina skor. Jag tittar på honom och försöker ta tillbaka dom.

"It's like two lessons left of the day, Let's do something fun instead" säger Niall och tittar utmanande mot mig. Jag suckar.

"But Cindy, Tyler will be lonely" säger jag och tittar på henne.

"Don't worry about him Nicole" säger Cindy. Jag suckar. Jag antar att det kanske kan vara okej. Det är liksom bara två lektioner. Läraren kanske inte ens märker att jag är borta. Och jag vill från och med nu ge Niall all min möjliga tid för att visa honom att det är honom jag vill ha.

HEY, Det är kapitlet tog en tid att skriva eftersom att jag är omringad av pratade människor, men jag är glad att jag tillslut äntligen skrev klart det. TACK SÅ SJUKT FÖR ALLA UNDERBARA KOMMENTARER PÅ FÖRRA KAPITLET, jag blir verkligen så lycklig, men jag har inte svarat på dom än pågrund av brist på tid, men jag ska ta mig tiden och svara på dom imorgon❤️❤️Älskar er alla! P.s hoppas ni gillar det c:❤️

Broken SmileWhere stories live. Discover now