✧ O fanfikci ✧

202 12 1
                                    

Já, autor příběhu, Nautileen, mám plná práva na psaný text, nápad a postavy May Michinson a Sammy Michinson.
Nápad patří mně a je založen na hře Five Nights at Freddy's 2, na kterou má autorská práva Scott Cawthon a mé dílo je pouze fanfikcí na tuto hru.

Příběh není dovoleno kopírovat, publikovat na jiných místech, číst na youtube či na jiné platformě, ani jakákoliv jiná manipulace a využití bez písemného souhlasu autora (@Nautileen).

V příběhu uplatňuji některé z teorií, kterým mnozí věřit nemusí, ale byla bych ráda, kdybyste respektovali, že já tyto teorie takto chtěla využít. Díky.

Historie příběhu
Původní nápad na fanfikci vznikl v březnu 2015 a ten rok jsem ji začala publikovat na svůj blog jakožto "FNaF 2 FF", později se jí dostalo originálnějšího názvu "They Can't Know...". Hlavní postavou byla růžovovlasá Maiya Meo a příběh dosáhl 13 kapitol, nikdy nebyl dokončen a jeho staré znění lze najít na adrese

flameleaf-forest.blogspot.cz

kde se nachází spousta dalších starých děl psaných mou rukou.

Kolem roku 2017 jsem dostala nápad příběh přepsat, ale nikdy jsem se k tomu nedostala - vzápětí jsem ke konci školního roku 2017/2018 vzala onen nápad, vypsala si, co chci, aby se v každé kapitole stalo a kolik by tam mělo být kapitol, a následně jsem během necelého měsíce dopsala celý příběh o 27 částech.

Více informací se případně dozvíte na mém hlavním blogu (nautileen.blogspot.cz) a vám tu dávám možnost přejít rovnou k příběhu.

Forever With Us ✧ FNaF CZ ✧Where stories live. Discover now