Black coffee and green tea

1.5K 64 6
                                    

Heiiiii guuuyyysssss!!!!!!!!

Dacă a mai rămas cineva pe aici aș vrea să spun că m-am întors după o pauză de cam un an în care nu prea am mai postat (idioată, știu) și m-am întors în forță!!!! Vorbesc de finalul mult așteptat (sper eu) de la Mi Princesa și o nouă carte de care sunt extra entuziasmată și despre care o să vă vorbesc puțin azi dacă nu e cu supărare!

Sooooo, se numeste Black coffee and green tea și mi-a venit numele ăsta în timpul orei de religie. Este ceva total diferit de ce am scris până acum și asta mă entuzismează. Va prezenta viața de liceu dar și societatea nemernică din jurul nostru. De asemenea așa cum v-am obișnuit o frumoasă poveste de dragoste plină de tot felul de nebunii și secrete.... dar și chestii picante. Drama ca de obicei va fi la ordinea zilei, certuri împăcări și lacrimi care se vor termina sau nu cu noi problemă și tragedii (dar nu pentru asta iubim noi beletristica?). 

Și cel mai super lucru la acest proiect este că va fi o trilogie! Șocant, nu? Oricum sper sa aruncati o privire pentru ca am planuri mari pentru cartea asta. Pupicei!


LOVE. ROSE.

Academia AliceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum