CAPITOLUL 24: LA CLUB

6K 442 18
                                    

-Sofia asta e o chestiune pe viață și pe moarte, țipă prietena mea și eu mă întorc cu fața spre ea văzându-i privirea terifiată, cu ce rochie ar trebui să mă îmbrac?

Oftez și mă trântesc pe pat. O ține așa de o oră și eu nu cred că mai suport mult.

-Pe cea roșie își scoate în evidență... ăm.. părul?

Sam zâmbește mulțumită și se duce la oglindă. Pur și simplu nu mai suport.

Am reușit să adorm cât de cât în avion, dar asta după ce am scăpat de un interogatoriu, marca Sam-detectiva-anului-care-vrea-să-știe-tot-ce-mișcă. Dar, un nume cam lung, dar chiar ea la zis. A fost un drum lung de nouă ore, cu câteva întârzieri din cauza vremii, eu dormind cam partu dintr-e acestea. Mă gândeam că o să ajungem și noi la hotel și o să ne trântim în pat, dor noo! Sam are chef de cluburi și de dans și de băieți, iar eu ca o prietenă adevărată trebuie să merg cu ea.

Oftez și mă îndrept și eu spre geamantan. Lilian mi-a zis că îmi trebuie și o ținută de gală, dar eu am crezut că voi ieși cu Sam la cumpărături și nu am nici o rochie. În schimb roșcata are la ea un set întreg de accesorii și vreo patru cinci rochii, doar de seară, să nu mai spun și șase de zi și un de ocazii. Deci nu o înțeleg pe fata asta..... .

După ce am ajuns, Tipul de la recepție care îi face ochi dulci lui Sam ne-a spus de un club, chiar vizavi, la care face schimbul de noapte ca barman. Bineînțeles că prietena mea a fost mai mult decât încântată de idee și a zis că o să fim acolo la 21. Iar când am încercat să protestez a zis că mai trebuie să ies și eu din casă, că mă transform în tocilară, că cine știe când mai scap din mâna lui Alex...... și chestii dintr-astea. Mda, m-a dus cu zăhărelul, dar ce să-i faci?

Apropo de diavol în persoană, și acesta fiind Alex. Mi-a șoptit o păsărică (May) că s-a întors de duminică acasă, să-mi facă o surpriză, sau mai bine zis să verifice dacă sunt bine. Adevărul e că după scena de aseară de pe balcon și-a ieșit din minți și a început să mă sune ca un disperat, dar eu îi tot respingeam apelurile. M-am săturat să mă trateze ca pe un copil! Adică o dă dintr-o extremă într-alta. Ba nu-i pasă de mine 2 ani, ba face pe fratele mai mare și protector. Am și eu o limită.  Acestea fiind zise se pare că bunul meu amic Chris a făcut ros de un telefon și May m-a sunat în după-amiaza asta să îmi spună minunatele vești. Ei bine mai bine mă fac ghicitor în stele că am nimerit-o perfect pe asta. Alex a făcut o criza( bine nu dintr-aia de traumă) de a zguduit tot campusul. Mi-a spus că s-a certat cu ei, cu profi și cu Lilian că nu pot avea grijă de mine nici măcar câteva zile. A spus că o să am mari probleme când mă întorc și o să aibă e ac de cojocul meu. Poate în alte ipostaze m-aș fi speriat, dar până la urmă suntem făcuți din același aluat, deci să-l văd de ce este în stare. Dap, doamnelor și domnilor se anunță o luptă între gemeni! Yey!

În altă ordine de idei, până la acea problemă, am una și mai importantă: Sam vrea la club și eu n am cu ce să mă îmbrac!

-Ești sigură ca trebuie să vin și eu? o întreb pentru a mia oară.

-O haide, Sof! se milogește Sam. O să ne distrăm.

-Tu o să te distrezi, spun eu iritată. Eu nici măcar nu cred că pot intra sau ai uitat că ești singura majoră aici?

-Ei, nu-i problemă, Troy ne bagă pe amândouă.

Oftez din nu. Uneori mă exasperează așa de tare fata asta!

-Nici măcar nu am cu ce să mă îmbrac! spun eu căutând o portiță.

-Asta e problema ta? roșcata râde și îmi face apoi semn cu mâna. Am ceva care ți se va potrivi perfect!

Academia AliceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum