28. Het verlies van seksuele voorkeuren en...? (2)

6.7K 261 38
                                    

Let op! Ik heb twee hoofdstukken best wel snel na elkaar geplaatst. Dit is deel 2 dus er is hiervoor nog een hoofdstuk wat deel 1 heet.

Enjoy! 

© Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Anne

Vertrouw ik haar?

Gek genoeg… ja…

Mijn hoofd begint haast als een automatisme te knikken en ik voel een vreemde exotische spanning in mijn buik. Eloise’s ogen veranderen in een tevredenheid die mij weer wat doet geruststellen. Ze gaat iets verder zitten en draait zich naar mij toe. Haar ogen scannen mijn gezicht af en nerveus begin ik te lachen. Wat is ze van plan?

'Oké eerst even dat suffe elastiekje uit doen,' zegt ze dan en buigt naar mij toe zodat ze mijn haar kan bevrijden van het elastiek. Het valt als een waterval over mijn schouders en speels woelt ze er even door met haar handen. ‘Ja dat is veel beter, merde, je bent echt heel mooi.’ Mijn wangen kleuren nu denk ik feller dan de disco lampen, maar ik probeer mijn hoofd niet af te wenden, zoals ik normaal zou doen. ‘Kom, volg mij.' Ze steekt haar hand uit die ik meteen aangrijp en ik sta samen met haar op. Over mijn schouder kijk ik naar Dave. Die zit inmiddels op een barkruk en is nog steeds hevig in gesprek, geen idee van wat er staat te gebeuren… hoewel ik zelf ook geen idee heb van wat we gaan doen. Ik volg Eloise de dansvloer op, waar mensen als vanzelf al een beetje uit elkaar gaan. Ze loopt met mij naar de dj en klimt iets omhoog zodat ze iets tegen haar kan zeggen. De vrouwelijke dj knikt en geeft ons een knipoog. Eloise pakt mij weer bij mijn hand en trekt mij weer iets meer naar waar we vandaan kwamen. De muziek gaat dan, precies op tijd, over in een rustig r&b nummer. Zodra de deuntjes beginnen te spelen voel ik een opwinding in mijn lichaam, die mijn zintuigen op spanning zetten. Eloise heeft nog steeds mijn hand vast en buigt iets naar voren zodat ze nu iets in mijn oor kan zeggen. Ze ruikt verrassend lekker, naar vanille en perzik en ik raak weer even in de ban van haar. 

'Ik ga je laten zien wat de kracht van een vrouw is. Luister goed, want ik ga je instrueren in wat je moet doen. Ben je er klaar voor?’ Weer knik ik, als een schoolmeisje die net een rekenopdracht gekregen heeft. ‘Bon, Beweeg je heupen langzaam op de maat heen en weer en blijf naar mij kijken tot ik anders zeg.' Zenuwachtig bijt ik op mijn onderlip en voel mij een beetje nerveus worden. Eloise is duidelijk iemand die weet wat ze doet. Zij heeft vast absoluut geen moeite om mannen, en wat dat betreft ook vrouwen, te verleiden. Ergens had ik gewild dat ik toch wat alcohol op had, al was het maar ommijn zenuwen wat te temmen. Eloise begint te bewegen en ik volg haar niet lang daarna. Mijn heupen beginnen heen en weer te wiegen en ik laat de maat van de muziek mij leiden. Dan voel ik hoe Eloise weer dicht bij mij komt. 'Perfect! Nu met iets meer opwaartse beweging en iets meer schouder, kijk maar hoe ik het doe.' 

Wanneer ik sluiks omhoog kijk zie ik dat ze mij haast moederlijk aan kijkt, wat eigenlijk haaks staat met wat we aan het doen zijn, maar het geeft mij juist het vertrouwen om haar mij te laten leren wat ik moet doen. Haar heupen lijken wel vloeibaar en het lijkt echt alsof de maat van de muziek haar precies in de juiste bewegingen duwt. Alsof ze een fakir is voel ik mij als een slang gehypnotiseerd worden door haar lichaam. Niet dat ik nu opeens voor het andere team wil spelen... nee niets van dat, ik val nog steeds alleen op mannen, maar ze heeft gewoon een enorme aantrekkingskracht en ik weet niet ik wil haar gewoon bewonderen. Ik doe zoals ze geïnstrueerd heeft en ze knikt tevreden. Ik voel mij zelfs een beetje dapper en laat mijn handen op mijn heupen steunen, terwijl ik Eloise haar bewegingen zorgvuldig imiteer.

Haar ogen staan content en ze komt weer iets naar mij toe gedanst. 'Laten we het tempo wat opvoeren,’ humt ze haast in mijn oor en ik voel mijn hartslag weer een paar tellen sneller kloppen. ‘Ik ga samen met je dansen oké? Ik ga je laten zien waar je lichaam toe in staat is, maar het blijft netjes en veilig. Zodra je vind dat ik te ver ga zeg je stop. Begrijp je mij?'
Schichtig knik ik en voel een tinteling van spanning in mijn buik. Ik begrijp heel goed wat ze bedoelt en een soort klein kind in mij schreeuwt ja. Ja, ik wil mijn sensualiteit ontdekken, ja ik wil krachtig zijn en JA ik wil dat je het mij leert. Ik vraag mij af of Dave naar ons aan het kijken is en wat hij er van vindt. Het idee dat ik dit niet weet doet meer met mij dan ik gedacht had. Het is zo'n nieuwe ervaring en ik vind het zo spannend. Ook een beetje eng, maar iets verteld mij dat Eloise niet te ver gaat.

Ik kan je best uitstaan... [Deel 2]Where stories live. Discover now