2. Relaties definiëren

15.3K 304 55
  • 點播給 Iedereen die leest/comment/vote
                                    

© Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Anne

 Heden

Lachend kijk ik de man aan die voor mij staat. Hij is iets aan het vertellen over zijn werk en ik wrijf bedachtzaam een plukje haar uit mijn gezicht. Hij kijkt naar mijn hand terwijl ik dat doe en ik staar hem diep in zijn ogen aan. Er komt een rode kleur op zijn wangen en hij lacht nerveus. Alsof ik in een foute romantische komedie zit zwiep ik mijn haar wat naar achter en ontbloot mijn tanden een beetje met een lach.

Oh ja, ik ben schaamteloos aan het flirten met deze man. 

Hij zegt iets grappigs geloof ik want hij begint hard te lachen. Ik knijp mijn ogen iets samen en lach bescheiden met hem mee. Ik buig een stukje naar voren op de tafel, leun met mijn gezicht op mijn gebalde vuisten en duw mijn billen iets naar achter.

Zo negeer dat maar eens.... zak... 

De man kijkt richting mijn borsten die door de positie van mijn armen tegen elkaar aangeduwd worden. Ik zie een glinstering in zijn ogen verschijnen die ik maar al te goed ken. Ik doe er nog een schepje boven op en laat mijn schouder iets zakken waardoor de mouw van mijn truitje naar beneden zakt. Ik doe absoluut geen moeite om hem terug omhoog te doen. Dan voel ik wat trillen in mijn broekzak en pak mijn mobiel eruit - een sms bericht. 

Probeer je mij soms jaloers te maken?.... 

Ik lach en stop zonder te antwoorden mijn mobiel in terug in mijn zak. We hadden vanmorgen echt zo'n nutteloze discussie... Een discussie die we nog niet echt uitgesproken hebben. Nu zijn we op Tom zijn verjaardag en ben ik nog steeds boos. Hij negeerde mij een beetje en dat maakte mij alleen nog maar meer pissig. Ik kijk over mijn schouder naar achter maar zie hem niet staan. Wanneer ik mijn aandacht weer op de man richt voel ik weer getril in mijn broek zak. 

Stop maar want het werkt toch niet... 

Wie probeert hij dat wijs te maken? Ik onderdruk de gemene lach die op mijn gezicht wil verschijnen en kijk weer naar de man. Die kijkt mij geamuseerd aan en heeft zijn blik nog steeds op mijn borsten. 

Zijn handen liggen vlak voor mij op de tafel en zodra hij weer wat "grappigs" zegt lach ik overdreven en raak met mijn hand zijn arm aan. Ik kijk hem lang aan en lik iets over mijn lippen. Ik voel weer wat trillen, maar dit keer negeer ik het totaal. 

Waar ging die discussie eigenlijk over? Ik kan het mij niet eens goed meer herinneren. De man begint over iets te praten, maar ik kan mij niet concentreren op wat hij zegt. Ineens voel ik twee paar handen om mijn middel en word ik iets naar achteren getrokken. Ik knal tegen zijn borstkas aan en voel zijn mond naast mijn oor. 'Wat ben je toch ook een bitch hè.' Zijn lippen raken mijn oorlel aan als hij dat zegt en voel ik een rilling door heel mijn lichaam gaan. Het effect wat hij op mijn lichaam heeft is echt onbeschrijfelijk.
'En hoewel ik denk dat Rick je aandacht zeer waardeert denk ik dat zijn vrouw dat iets minder zal doen' 

Zijn vrouw!!!.... aaah.... Mijn wangen kleuren rood en geschrokken draai ik mij om zodat ik Dave nu aankijk. 

Hij kijkt verlekkerend naar mijn lippen en pakt mijn hand vast. 'Kom mee,' verzoekt hij en trekt mij mee richting de gang. Vervolgens mee de trap op en dan eindigen we bij een kamer. Ik leun tegen de deur aan en hij zet zijn handen naast mijn hoofd en kijkt mij diep in mijn ogen aan. Voordat ik wat kan zeggen opent hij de deur en dwingt mij naar binnen te stappen. Als ik om mij heen kijk zie ik dat we in een logeerkamer staan. Hij had me wel eens verteld dat hij hier logeerde vlak voordat hij naar ons complex verhuist was. Hij duwt me verder de kamer in en draait de deur op slot. Ik hoef niet te vragen wat hij van plan is...

Ik kan je best uitstaan... [Deel 2]Where stories live. Discover now