~Κεφάλαιο 12~

89 10 0
                                    

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου.Είμαι πολύ χαρούμενη πέρσι τέτοια εποχή ήμουν σε κόμμα αλλά  τώρα έχω την ευκαιρία να τα γιορτάσω.
Η θεία μου με έστειλε στο σουπερμάρκετ για να πάρω κάποια πράγματα που χρειαζόμουν.
Μόλις φτάνω βγάζω τα κλειδιά μου για να ανοίξω την πόρτα.Αυτό που αντίκρισα με ξάφνιασε με την θετική έννοια. Στο σαλόνι βρίσκοταν η θεία μου,η Αγγελική και η Ελευθερία φωνάζοντας Χρόνια πολλά ενώ η θεία μου κρατούσε στα χέρια της μια τούρτα.
Με ενθουσιασμό έσβησα τα κεράκια και χωρίς να προλάβω να μιλήσω δέχτηκα ζεστές αγκαλιές από όλες.
《Χρόνια Πολλάάά!》μου εύχηθηκε στο τέλος η Ελευθερία την οποία δεν ήθελα να αποχωριστώ. Μου είχε λείψει τόσο πολύ.
《Γιατί δεν μου είπε ότι θα ερχόσουν;》την ρώτησα χαρούμενη.
《Αλλιώς πώς θα ήταν έκπληξη βρε Χαζή;》ανταπαντάει χασκογελώντας και εγω ανασήκωσα τους ώμους μου.
《Και Φυσικά έχουμε διοργανώσει και άλλα πράγματα για σήμερα》ανακοινώνει η Αγγελική με έναν ενθουσιασμένο τόνο στην φωνή της.
《 ΚΛΑΜΠΠΠ》λένε και οι δυο με μια φωνή τσιρίζοντας και εγω προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούν.
《Ααα ναι καλέ έχουμε γκούντις στα Γιάννενα δεν θα υπάρχει θέμα》της ενημερώνω εφόσον εννοούν το κλαμπ σαντουιτς οι κοιλιόδουλες.
《Εεε....Τι λες;》ρώταει η Αγγελική προσπαθώντας να καταλάβει
《Τίίί;Μα που αλλού θα πάμε για κλαμπ σαντουιτς;》με το άκουσα της τελευταίας λέξης τα κορίτσια χτύπησαν τις παλάμες τους με τα χέρια τους ενώ είχαν ξεσπάσει σε γέλια.
《Αθώο μου παιδί...》με αποκάλεσε η Ελευθερία πιάνοντας με αγκαζε.
《Θα πάμε σε κλαμπ μαγαζί》μου εξηγέι η Αγγελική ενώ με πιάνει και αυτή αγκαζε
《Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε》διαπιστώνει η Ελευθερία καθώς με οδηγούσαν προς το δωμάτιο μου.

________________________________________________

   Είχαν περάσει δυο ώρες και είχαμε ήδη ετοιμαστεί. Κοίταξα το είδωλο μου στον καθρεφτή ικανοποιημένη με την βοήθεια των κοριτσιών.Είχα φορέσει ένα κόκκινο δαντελωτό μπλουζάκι μαζί με μια μαύρη φούστα σε αλφα γραμμή. Τα  καστανά μαλλιά μου τα ίσιωσε η Ελευθερία,ενώ η Αγγελική ανέλαβε το μακιγιάζ. Ένα απλό βάψιμο με απαλές καφε αποχρώσεις και ελαινερ. Επιπλέον τα χείλη μου τονίζοταν από το κόκκινο κραγιον. Το σύνολο μου ολοκληρώθηκε με τους χρυσούς κρίκους και τις μαύρες γόβες.
  Κάθισα στον καναπέ περιμένοντας τες να έρθουν. Μετά από λίγο κατέβηκε και η Ελευθερία. Φορούσε ένα σκούρο μπλε τοπάκι με μια δερμάτινη στενή φούστα. Τα μαλλιά της τα είχε και εκείνη ισιώσει. Το βάψιμο της σχεδόν ανύπαρκτο,αφού είχε βάψει ελάχιστα τις βλεφαρίδες της και ένα μαυρό μολύβι στο καπάκι του ματιού. Το κραγιον της ήταν κλασικά καφέ. Το σύνολο της το είχε ολοκληρώσει με καφέ πλατφόρμες.Το ντύσιμο της ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Στην Ελευθερία δεν της αρέσει να βάφεται αν και με ξαφνιάσε που φόρεσε φούστα,ενώ προτιμάει τα παντελόνια.
   Χωρίς καν να προλάβουμε να πούμε κουβέντα εμφανίστηκε η Αγγελική εντυπωσιακή όπως πάντα. Διάλεξε ένα στενό μαύρο φόρεμα με χιαστι στην πλάτη αφήνοντας εν μέρη την πλάτη της εκτεθιμένη σε κοινή θέα. Τα μαλλιά της τα είχε κάνει ανάλαφρες μπούκλες ενώ τα μακιγιαζ της τόνιζε όμόρφά  τα πράσινα της μάτια. Στο χέρι της κρατούσε μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα τα οποία φόρεσε όταν έκατσε δίπλα μας.
《Πάμε;》μας ρώτησε όταν ήταν ήδη έτοιμη.
《Πάμε》λέμε με μια φωνή εγώ και η Ελευθερία.《Γεια σου θεία》συμπλήρωσα αγκαλιάζοντας την. Όταν αποχωριστήκαμε μου έδωσε λεφτά για να κεράσω τα κορίτσια.
《Να προσέχετε!》την άκουσα να φωνάζει πριν κλείσουμε την εξώπορτα του σπιτιού.

______________________________________________

Φτάσαμε στο κλαμπ.Ήταν η πρώτη φορά οπότε ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη. Παραγγείλαμε με τα κορίτσια βοτκες ενώ αποφασίσαμε να χορέψουμε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.
  Μετά από λίγα λεπτά φύγαμε από την πιστα για να πιούμε τα ποτά μας. Καθώς προσπαθούσα να κάνουμε μια αποτυχημένη συζήτηση λόγω της δυνατής μουσικής,είδα να μας πλησιάζει ένα άτομο το οποίο δεν ήθελα να ξαναδώ.

Ήταν αυτός που μου έκανε την ζωή μου κόλαση.
Τον κοίταξα πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτώ ότι ήταν αυτός.
Ένοιωσα το σώμα μου να τρέμει και τον χτύπο της καρδιάς μου να χτυπάει με τον ίδιο τρόπο όταν με πλησιάζε.
  《Δεν μπορεί.....》ψυθίρισα όταν μας πλησίασε.



Γειααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!.

Επιτέλους επέστρεψα με νέο κεφάλαιο. Είμαι κατά 99,999999% σίγουρη ότι όλοι καταλάβατε ποιός είναι.
Μέχρι το επόμενο πολλά φιλάκια!😚😚😚😚

Με αγάπη❤

    Αριάδνη

HopelessDonde viven las historias. Descúbrelo ahora