Ο ήλιος

106 14 16
                                    

08:34 ΠΜ

Ο ηλιος βρηκε την θεση του στον ουρανο καρφωνοντας τις ακτινες του στην γυμνη πλατη του Αντον που βρηκονταν πανω στο κρεβατι του, δεν κοιμουνταν. Σκεψεις και σκεψεις ηταν γεματο το κεφαλι του, πως να εμοιαζε η κοπελα, τι τροπους λες να ειχε..Οι σκεψεις του διακοπηκαν απο τον ηχο του τηλεφωνου του, ηταν ενας απο τους ΄αντρες΄ του. "Φευγει" λεει η αρρενωπη φωνη απο την αλλη γραμμη του τηλεφωνου. Με νευρα ο Αντον σηκωθηκε απο το κρεβατι και γρηγορα εριξε ενα πουκαμισο πανω του καθως πηρε το οπλο του και κατευθυνθηκε προς το αμαξι του στο γκαραζ.

Με ενα νευμα συνεννοηθηκε με τον γεροδεμενο αντρα απεναντι του να στειλει αντρες οπως το σχεδιαζαν απο χθες, για λιγη δραση. Εβαλε μπρος την μαυρη bmw του και αρχισε να τρεχει με μεγαλη ταχυτητα προς το σπιτι του γερου αντρα. Κανεις δεν χρωσταει στον Αντον. Οταν καταλαβε οτι ειχαν φυγει απο το σπιτι αυξησε την ταχυτητα και συνεχισε προς την ευθεια που βρισκονταν μπροστα του.

Σιγα σιγα μπροστα του εμφανιστηκε ενα μαυρο αυτοκινητο, δικο του θα ειναι..Ο Αντον πηρε τηλεφωνο τον Σκοτ, το δεξι του χερι και μολις σιγουρεψε οτι μεσα στο αυτοκινητο βρισκονταν αυτος ο γερος αρχισε να πυροβολει τα πισω λαστιχα, για κακη του τυχη δυο αλλα αμαξια εμφανιστηκαν απο αριστερα και δεξια και αρχισαν να πυροβολουν τον Αντον. Αυτος πυροβολουσε πισω προσπαθωντας να προλαβει το αυτοκινητο μπροστα του.

Ενα κομματι τζαμι απο το παραθυρο μπηκε στον ωμο του Αντον καθιστωντας τον ανικανο να οδηγησει. Ο Αντον φωναξε στον Σκοτ να συνεχισει καθως αυτος θα "κανονιζε τα παρασιτα". Ο Αντον εριξε την τελευταια του σφαιρα σκοτωνωτας εναν απο τους αντρες που τον κινηγουσαν. Ο Αντον σκουντιξε το αμαξι του αντιπαλου σπροχνοντας το πανω σε εναν τοιχο, γρηγορα ο Αντον πηδηξε πανω στο αμαξι του και εσπασε την οροφη. Τραβηξε τον οδηγο εξω μονο και μονο για να δει οτι ειχε αυτοκονησει, πανω στο στηθος του βρησκωνταν ενα χαρτι που ελεγε " δεν θα μαθεις ποτε ποιοι ειμαστε..." Με νευρα ο Αντον πεταει το αψυχο σωμα κατω και μπαινει μεσα στο δικο του ελαφρα χτυπημενο αμαξι. Βαζει μπρος για αλλη μια φορα και οδηγει με την μεγιστη ταχυτητα του αυτοκινητου του. Ο Σκοτ ενεργοποιει το gps που ειναι εγκατεστημενο στο τηλεφωνο του και ο Αντον λαμβανει την τοποθεσια και κατεθυνεται προς αυτην.

Ο Αντον εφτασε και βγηκε απο το αμαξι του για να αντικρισει συντριμμια απο αυτοκινητα και καπνο, μηδεν θυματα. Δυο ατομα βρησκοντουσαν γωνατισμενα με οπλα πισω απο τα κεφαλια τους, μια κοπελα και το ρεμαλι μας, λογικα η κοπελα ειναι η κορη..Ο Αντον κάθεται μπροστα απο τον αντρα " Σου ειπα οτι δεν μπορεις να ξεφυγεις απο εμενα.." ειπε και κοιταξε την κοπελα του κοιτουσε το εδαφος ολη την ωρα. Ο Αντον πιανει βιαια το σαγονι της αναγκαζωντας την να τον κοιταξει. "Αυτη η κουκλα μου ανηκει τωρα." ειπε καθως δεν πηρε το βλεμα του πανω απο τον μεγαλο σε ηλικία αντρα. Αυτος με δακρυα στα ματια παρακαλουσε την κοπελα για συγχωρεση.

Αυτη κοιτουσε τον Αντον με παγωμενο βλεμα, διχως συναισθηματα δεν κοιταξε τον ιδιο της τον πατερα..Αλλα να μου πεις εχει και δικαιο, την πουλησε στα χαρτια. Ο Αντον την αρπαξε απο το μπρατσο και την εβαλε μεσα στο αμαξι του καθως ο πατερας φωναζε διαφορους τροπους που μπορουσε να τον ξεπληρωσει. Ο Αντον εβαλε μπρος και εστειλε μηνυμα στον Σκοτ. Ακουστηκε ενας πυροβολησμος και η κοπελα αναταραχτηκε καθως γυρισε στο παραθυρο ταραγμενη. "Και για αυτον τον λογο θα με υπακους εαν θες να τα παμε καλα.." της ειπε αυξανοντας ταχυτητα για να φτασουν πιο γρηγορα στην επαυλη του.

Αδιέξοδο Where stories live. Discover now