28.

469 38 0
                                    

Jasmine

Uběhlo to rychle. Za ten čas jsem na ní zapomněla, rodiče mě nutili do učení. Do očí mi řekli, že tu školu zaplatili jen proto, aby mě už nemuseli živit. Nedivím se jim. Kdo by chtěl živit člověka jako jsem já. Někdo kdo za den vykouří krabičku cigaret. Večer vymetá bary a domů chodí pouze pro peníze.

Opět jsem se stala tím člověkem jako dřív. Každý večer jsem spala s někým jiným, ale především jsem udělala velkou chybu. Vrátila jsem se k Nickovi. 

Neudělala jsem to dobrovolně, našel mojí citlivou stránku. Řekl, že když s ním nezačnu zase spát ublíží jí. Přes všechnu k lásku k ní, jsem to udělala. Vyčítám si to, ale ještě víc bych si vyčítala to, kdyby jí ublížil.

Byla jsem pro něj holka na noc. Nic víc, jen sex. Občas mi dá cigaretu jak on tvrdí za "odměnu." 

Každý den mi chyběla víc a víc, ale on byl ten, kdo mi ukázal mojí starou stránku. Chodili jsme spolu do baru a oba si vybírali svoji kořist. Občas to byla holka a někdy zase kluk.

Líbilo se mi to, necítila jsem vinu. Můj záměr byl jednoduchý, ale přitom obtížný. A s tím co se mi každý večer dostávalo to bylo rychlé.

***

Vytáhla jsem jednu cigaretu a zapálila si ji. Mentolová příchuť mě poškrábala v krku a já začala kašlat. Uslyšela jsem kroky a rovnou cigaretu udusila v popelníku.

,,Už zase kouříš to svinstvo?!" otcův hlas se mi opakoval v hlavě. Zněl přísně, ale ignorovala jsem ho jako vždy. ,,Kdo ti má furt tisknout ty peníze? Jestli s tím neskončíš vypadneš z tohohle domu!" výhružně se na mě podíval a ruce měl složené na prsou.

Odfrkla jsem si a odešla z domu. Tentokrát se do toho vložila i matka. ,,Jaký spratek z tebe vyrostl! Lesba co spí s každou jinou. Kéž by ses nikdy nenarodila!"

Slzy se mi tlačily do očí, cítila jsem se zase na dně. Chtěla jsem utéct, zbavit se těch pocitů.

Koupila jsem si flašku alkoholu a pomalými doušky upíjela tu dobrou tekutinu. Potácela jsem se po nočních ulicí a přemýšlela proč jsen vlastně na světě.

Došla jsem k domu, který jsem moc dobře znala. Zazvonila jsem a rukou se podpírala o futra. Dveře se otevřeli, vykoukla na mě známá tvář. ,,Co tady kurva děláš?" zeptal se a chytil mě.

,,Už nechci být taková, chci pryč odsud!" vydechla jsem. Vzal mě do náruče a odnesl na gauč v obývacím pokoji. Nick bydlel sám, takže se nemusel  strachovat o to, že ho rodiče najdou o půlnoci jak si s někým vyměňuje sliny.

,,Co mi dáš za to, když tě odvezu pryč?" jako vždy smlouval. Jinak to nešlo, něco za něco. Oko za oko a laskavost za laskavost. ,,Cokoliv!" vykřikla jsem opile a lehla mu na rameno. Najednou byl svět tak těžký. Oči se mi zavíraly a dech se trochu uklidnil.

Vážně jsem teď dobrovolně chtěla usnout s klukem, který mi ze života udělal peklo? V tu chvíli mi to bylo jedno. Jen jsem věděla, že je teď ten pravý na mou ochranu a ukrýt.

SorryKde žijí příběhy. Začni objevovat