Kapanış - Teşekkür - Duyuru

595 21 11
                                    

Öncelikle kapanışı yapacağım. Bu bölüme kadar benimle olduğunuz için,okuduğunuz için , yb beklediğiniz için, yorum yapıp vote attığınız için çok teşekkür ederim. Kapanış ve teşekkür kısa oldu biliyorum. Ama duyuru uzun olcak.

VEEE İŞTE 2. KİTAPPPPP!

başından beri 2 kitap olmasını istiyordum zaten. 50-60 bölümlü kitaplar sadece Instagram, texting gibi kitaplar arkadaşlar. Diğer kitap kaç bölüm olacak bilmiyorum. Gidişata göre belirleyeceğim. İşte 2. Kitabın kapağı:

Geleneği devam ettiriyoruz ve yeniden kapağımızı pjmforjjk yapıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Geleneği devam ettiriyoruz ve yeniden kapağımızı pjmforjjk yapıyor. Bütün kitaplarımın kapakları ona ait. Hepsini saatlerce emek vererek yapıyor. Lütfen buraya teşekkür ederiz yazın. Çünkü ona gerçekten çok muhtaç ve mahcubum.

İlk bölümün ne zaman geleceğini bilmiyorum ama Awake'i yazarken bu kitap vardı. Fake Love bittikten sonra direkt yazmaya başladım zaten. Buraya da kıymetli parmaklarım için teşekkür ediniz.

Ve siz. Öncelikle yazma sebebim pjmforjjk idi fakat okuyucularımı gördükten sonra bütün Taegi shipperları için yazmaya karar verdim.

Taegi sonsuza kadar gerçek ve sizin olsun!

Sevgilerim ve saygılarımla...

@asenadiceksiniz

Sterliçya [Taegi + Jikook]Where stories live. Discover now