XLVII.

299 26 2
                                    

Čas, ktorý nám zadala moja manažérka Amelia sme sa snažili na minútu presne splniť, no akosi nám nič nevychádzalo podľa plánov. V mestách bolo väčšia premávka ako ktokoľvek čakal. Mohla za to po prvé blížiaca akcia udeľovania cien kde sa určite pomaly schádzali hviezdy účinkujúce v programe alebo nehoda spôsobená neopatrnými jazdami za volantom.

Naša cesta autom mala trvať 20 minút no akosi sa nám to predĺžilo na hodinu keďže cez kolónu by sme sa nedostali. Museli sme to zobrať obkľukou a tá nám zabrala zvyšných štyridsať minút

Našťastie sme to stihli aj keď o pol hodinu neskôr. My s Harrym sme išli ako posledný v aute s odstupom asi piatich minút. Čím bližšie sme boli, tým bolo obyvateľstvo hustejšie, tým sa aj moja nervozita stupňovala.

Bolo počuť plno šialeného kriku fanúšičiek, cvakanie fotoaparátov a všetko to na mňa doliehalo. Harry na rozdiel odo mňa bol kľudný a jednou rukou ma hladil po chrbte a druhou pevne držal naše prepletené prsty.

Upokojoval ma a ja som mu bola vďačná. Stál pri mne aj keď som nebola ukážkovou priateľkou, miloval ma aj keď som mu toľko krát povedala názvami, ktoré som tak nemyslela.

,,Pán Styles, sme na mieste." otočil sa ku nám postarší šofér auta a my sme prikývli. Dvere na pravej strane sa otvorili a ožiarili nás svetlá ktoré nám do tohto malého súkromného miesta presvecovali.

Harry vyšiel ako prvý a fotoaparáty cvakali ako splašené. Harry ako správny gentleman si toho moc nevšímal, len sa okamžite po vystúpení z vozidla otočil dnu a nastavil mi ruku, ktorej som sa ihneď chytila.

Vysoké topánky, na ktorých som zvyknutá chodiť mi dodávali výšku a aj keď som sa nevyrovnala 183 centimetrom, ktoré má Harry, pomohlo mi to náš výškový rozdiel trochu zmenšiť.

Harry ma ochranársky držal za pás tesne pritlačenú k jeho telo. Keď nám dali pokyn, že môžeme pristúpiť, jeho ruka skĺzla ku mojej a preplietol si so mnou prsty. Chalani už stáli obďaleč a keď si všimli našich pohľadov len sme im kývli aj keď sme boli pred pol hodinou spolu.

Postavili sme sa tesne ku sebe a Harryho ruka opäť spočinula na mojom páse. Čakala som kým budú mať dosť a potom sme sa mohli presunúť ku ostatným, s ktorými sme mohli vojsť dnu.

No paparazzi si žiadali viac. Žiadali si fotky aj s členmi One Direction, ktorý prišli svojho kamaráta podporiť.

Po malom bozku ktorý mi Harry vtiskol na líce som prešla ku Cheryl a Gigi s ktorými sme sa postavili a nechali nech si aj nás vyfotia.

Podľa môjho názoru to bolo príliš dlhé a nebavilo ma tam stáť a len pózovať. Po chvíle čakania, keďže sa naši milovaní nechali uniesť otázkami, sme sa zarozprávali aj my tri.

,,Som vyprahlá. Potrebujem v nútri ihneď so Zaynom vyhľadať nejaké občerstvenie." povedala Gigi a ja som sa zasmiala. Nedivila som sa jej. Mohli sme tu stáť už desať minút a chalani stále odpovedali na horlivé otázky od novinárov.

Ako jediná som stála chrbtom ku všetkému dianiu no keď sa blesky fotoaparátov rozblikali viac ako cvakali doteraz bolo jasné, že musela prísť ďalšia hviezda.

Neotáčala som sa ale Cheryl a Gigi mali výhľad presne na nich. Gigin spýtavý pohľad bolo hneď vidno. Ten prešiel do udiveného a po chvíli až do prekvapeného. Jej obočie sa náhle zamračilo a oči vyžarovali hnev a prekvapenie zároveň. Cheryl len s otvorenými ústami a vypúlenými očami pozerala a ja som sa smiala na ich výraze. Musel prísť niekto fakt nečakaný, keď majú obe takýto pohľad.

S úsmevom som sa otočila no smiech mi rýchlo opadol. Moje oči zazreli niečo, čo nemali. V hlave sa mi miešali rôzne scenárie, čo sa mohlo udiať v minúte pred tým. Ako sa to mohlo stať?

My Fake Life  [Complete]Where stories live. Discover now