XXI.

348 17 0
                                    

Sedeli sme na stoličkách pri stole, ktorý som pre nás dvoch rezervoval a jedli svoje jedlá, ktoré nám už priniesli. 

Reštauráciou sa niesla tichá hudba pričom oproti nám bola pustená televízie. Práve bežali rôzne novinky zo sveta preto som občasne pozrel hore, či tam nesvieti naša fotka s Madelaine. Našťastie tam nič nebolo tak som si pokaždé úľavne vydýchol. 

,,Je tam niečo zaujímavé? Myslím televíziu keď tak stále pozeráš?! 

,,Prepáč, len som nervózny trochu. Bojím sa že to dajú a keď to každý uvidí bude problém" 

,,Harry! Ja som ti hovorila že to nie je dobrý nápad. Poď oblečieme sa, zaplatíme a pôjdeme" začala sa odsúvať zo stoličky ale ja som natiahol svoju ruku a položil na tú jej. 

,,Mad, už je neskoro. Už nás odfotili a tak či tak to bude v správach. Užime si tento večer a potom sa uvidí čo bude ďalej" 

,,Nechcem aby si mal problémy, Harry." 

,,Nie všetko  bude fajn" poviem a opäť sa pozriem na televíziu. Ako náhle tam naskočí fotka Tary vime, že je zle a ihneď volám čašníka aby zosilnel zvuk. 

,,Tara Conell si to dnes pekne užíva. Od siedmej hodiny ju zdroj sleduje v jednom z najluxusnejších barov v celom Los Angeles. Tancuje s rôznymi mužmi ale ani jeden z nich nie je jej priateľ Harry Styles. Vie to tomto šialenstve kde sa jeho priateľka opila a tancuje s kadekým. Pravdepodobne ho to netrápi a na dnešnú noc si za hviezdu zaobstaral herečku Madelaine Petsch. Tento párik bol videný pred reštauráciou kde spolu trávia dnešný večer. Ako je to medzi hviezdnym párom? Kto koho podvádza? Viac detailov na našej webovej stránke." dokončí hlas moderátorky reláciu a ja sa pozriem na Mad. Taktiež ako ja pozerá na televíziu kde pred malým okamžikom bolo vidieť množstvo záberov kde tancuje Tara na stole v šialene krátkych čiernych šatoch a fľaškou akéhosi alkoholu v ruke. 

Neskôr preskočili zábery s Tary na nás s Mad ako vchádzame do reštaurácie. 

,,Pochopím ak budeš chcieť odísť a ísť za ňou" povie ale ja pokrútim hlavou. 

,,Nie. Skončilo by to rovnako ako vždy. Radšej pôjdem domov a poriadne sa vyspím."

,,Alebo môžeme ísť ku mne a pozrieme si nejaké dobré filmy." 

,,Alebo. Ak ti to nebude prekážať budem rád." 

Prikývla a zatiaľ čo sa Madelaine obliekla ja som zaplatil účet a potom spolu sme sa vybrali ku nej domov. Vonku nás otravovali novinári, ktorý pravdepodobne vôbec neodišli len si sadli a čakali kým niekto zo slávnych vyjde von. 

Autom sme si púšťali rôzne piesne a spolu sme sa zabavili ich spievaním. Bolo nám spolu dobre a vedel by som v tejto nálade, že nič okolo nás neexistuje zostať naveky. Žiadna Tara, modest, novinári. Len mi dvaja

,,Tu si môžeš zavesiť bundu a topánky dať sem dovnútra. ja pôjdem prichystať čaj. "

,,Mad počkaj." povedal som a chytil ju za jej zápästie. Pomaly som pricupital ku nej pozeral jej hlboko do očí. ,,Chcem ti a dnešok poďakovať. Že si prijala ponuku a išla so mnou. Dlho som sa tak nezabavil ako s tebou." 

,,Nemáš za čo. Pôjdem sprav-" nedokončila svoju myšlienku lebo som to neodolal. Neodolal som sa nepozerať do jej anjelskej tváre, do jej očí, na jej pery, ktoré ma tak hypnotizovali. 

Prilepil som sa na jej pery a láskal ich. Bolo cítiť tú chuť z večere, ktorá ešte nevyprchala. Jej pery boli mäkké a sladké. Nechala sa  mnou viesť v čom bola iná ako Tara. Tá bola rada hore, hore kde mohla viesť a nie byť vedená. 

Madelaine bola úplný opak Tary. 

A to my tam vadilo. 

Avšak uvedomil som si to až moc neskoro.

Tara's point of view:

Nevedela som kde som. Všeobecne to bolo v klube. Ale presne neviem. A bolo mi to jedno. Bavila som sa. S kým? S chlapmi. A ešte Kris. Tá tu tiež tancovala so mnou na rôzne pesničky. 

V sebe sme mali už pár tých fliaš rôznych drinkov a plánovali sme si ešte nijaké dať keby nebolo nejakých silných rúk ktoré ma schmatli a tiahli k východu. 

Vonku bola zima a človek, ktorý ma tisol pred sebou si toho všimol. Stiahol si svoju bundu a prehodil mi ju cez plecia a  znova ma tisol do parku, ktorý bol hneď oproti klubu. 

,,Mala by si sa mierniť Tara. Aj keď vidím že poslúchaš a zostáva to len pri zvodnom tanci"

,,Louis čo tu doparoma robíš?" vyletela som na neho hneď ako ma pustil pri prvej lavičke. 

,,Stážim. Chcem aby si trochu vytriezvela a potom pôjdeme domov. O Kris sa postarajú kamaráti."

,,Zasa taká opitá nie som, okay?" 

,,Dobre a tak ideme hneď"

,,Ale ja nechcem! Chcem sa baviť. CHcem si užívať pokiaľ si užíva aj ten kok*t!" 

,,Nech ťa nezaujíma čo robí on. Budete mať obaja prúser. Ty si užívaš celá opitá v klube aj keď nechápem ako opitá nemôžeš byť keď piješ po prvý krát. A Harry je tiež tam niekde s tou Madelaine, ktorá je sto krát lepšia ako ty." 
)
,,No prepáč ale dnes som sakra milá!" 

,,Však vidím a teraz poďme!" zavelí a potom ma chytí za ruku a ťahá ma ulicami ku jeho autu. 

Nasadla som do auta a iba sedela ako ma tam Louis posadil. On obišiel auto a sadol si na sedadlo šoféra. 

,,Tara zapni si pás." povedal a sám si ten pás zapol.

,,Zapni mi ho ty. Mne sa tam nechce. Je to ďaleko." spravila som psie oči na čo on tými svojimi prekrútil a natiahol na cezo mňa po pás. Keď jeho tvár bola predo mnou vlepila som mu rýchlu pusu na líce. keď sa odtiahol iba som sa uložila a založila sa na spánok aj keď sme boli v aute. 

Počula som jeho povzdych a potom len naštartovanie auta a pomalú jazdu ku mne domov. 

Nevedela som kde sme a bolo mi to jedno. Keď sme zatavili a o niekoľko pár minút ma už niekto niesol von z auta rozlepila som oči a pomaly zaostrovala. 

,,Kde máš kľúče?" spýtal sa ma potichu. iba som siahla do vrecka bundy kde boli kľúče a pomohla mu odomknúť. 

Pomaly ma niesol po schodoch do mojej spálne kde som sa potom ocitla v mäkkých prikrývkach. 

,,Zostaneš tu so mnou? Som zvyknutá spávať s niekým" prikývol ale najprv povedal že sa skočí osprchovať a potom si ku mne ľahne. 

Nakoniec som zaspala v jeho objatí s úsmevom na perách ktorý ani neviem prečo tam bol. 

Ona bola rada, že je tam kde je, ale jeho trápili otázky čo bude, až sa zobudia.


Ako som sľúbila nová časť je tu. Názory? 

Michelle

My Fake Life  [Complete]Where stories live. Discover now