XLII.

322 24 4
                                    

,,Tara! Bože bál som sa o teba! Chcel som ťa ísť hľadať ale zastavili ma! Bože kde si bola? Je mi to tak strašne ľúto. On to tak nemyslel, len si z teba robil srandu." moje oči už vypadali normálne. Alex ma prinútil sa dať dokopy. Vypadala som prirodzene, síce bez make upu ale nemala som opuchnuté oči a uplakaný hlas. Vypadala som akoby sa nič nestalo.

No Harry nie. Hneď ako uvidel moje auto prichádzať na príjazdovú cestu rozbehol sa ku mne a silno ma držal v objatí. Neprotestovala som. Ruky sme mali oboja okolo tela toho druhého a pevne sa ho držali akoby sme sa mali navždy. Aj mali ale kto o tom vedel? Ja, Alex, Kris, Amelia a manažment.

,,Harry to je v poriadku. Len som sa potrebovala ukľudniť. A aj tak som bola preš len pol hodinu." povedala som kľudne a trochu som ho od seba odtlačila. S jeho ľavou rukou som si preplietla prsty a tak sme sa spolu vybrali dnu do domu.

V chodbe nikto nebol, hlasy stále prichádzali z kuchyne. Vyzula som si svoje topánky a s Harrym ruka v ruke sme prišli do kuchyne.

Harry si ma postavil pred seba a jeho ruky obmotal okolo môjho útleho tela. Jeho polovica hlavy sa oprela o moje farebné fake vlasy a takto začal hovoriť na chalanov. Nevedela som o čo ide ale pochopila som, že na niečom sa počas môjho menšieho kolapsu dohodli.

,,Chalani, rád by som vám oficiálne predstavil moju novú priateľku Taru Conell. Asi nie všetci ju poznáte z tej pravej stránky ako ja. je to milá osoba, ktorá rada počúva, je vtipná a milujem ju. Budem rád ak budete spolu vychádzať a všetky predsudky, ktoré ste o nej počuli v správach alebo čítali v bulvári vypustíte z hlavy." keď sa na chvíľu odmlčal aby popadol nejaké nové myšlienky pochopila som o čo ide.

,,Tara, toto sú moji najlepší kamaráti a zároveň členovia najslávnejšej skupiny ever: One Direction!" posledné dve zdôraznil ako keby sme boli niekde v televízií a oni ich volajú na pódium.

 ,,Egoista" zašepkala som s úsmevom na tvári a pohľadom upreným na podlahu kuchyne. Moje zámery, že to nemusel počuť ani Harry sa vytratili keď som započula smiech zo strany chalanov.

,,No Harold! Má ťa prečítaného! Si ako otvorená kniha." smial sa na tom Zayn a ja som len našpúlila pery a pokrútila hlavou.

,,Za tým budú asi tie roky špehovania vás." dodala som a oni sa na mňa neveriaco pozreli. Asi fakt netušili, že som bola, teraz ťažko povedať , ich fanynkou.

,,Teší ma chalani. Dúfam že sa budeme môcť spoznať viac ako len z televíznych obrazoviek a titulných strán bulváru." sladko som sa usmiala a prešla z Harryho objatia.  Moja stolička bola ako obvykle prázdna preto som neváhala a sadla si.

,,Ale tie otázky chcem stále hrať." povedal Louis keď sme sa všetci usadili. Mykla som plecami a založila sa na lakte.

,,Okej Tara chcem sa ti za hento ospravedlniť. Vlastne za všetko čo som o tebe povedal. Mohol som sa pokúsiť ťa aspoň spoznať z iného uhla pohľadu. Mrzí ma to." začal Liam a ja som sa naňho usmievala. Viem že ešte nemám úplne vyhraté ale som rada, že sa ma pokúsi spoznať z lepšej stránky.

,,Chcem začať. Povedz, odkedy si bola našou fanynkou?" začal Niall a ja som mykla ramenami.

,,Bola to dlhá doba. Neviem, možno po What makes you beautiful. Neviem ti to povedať s presnosťou na minúty Niall."

,,Prečo si nám to vtedy nepovedala? Že nás máš rada a tak?" nadhodil Zayn a ja som  pokrútila hralou. potreboval vyviesť z omylu.

,,Tak som vás milovala až som vás znenávidela. V tom čase som vás už nepočúvala a snažila sa vyhýbať každej jednej reči, ktorá sa týkala  vás."

,,Kedy to bolo?"

,,Možno pol roka pred tým ako sme sa stretli."

,,No dobre. Takže doteraz si nás stále nenávidela? Aj našu hudbu?!"

,,Už je to iné. Keď sa toto všetko začalo akosi som do toho malilinko vhopla znova. Ale nebolo to nič veľkolepé. Žiadne plagáty na celej stene, vašu hudbu v mobile mám ale začala som ju iba občas počúvať, a nebažím po stalkovaní vás."

,,A čo teda? Práve tu teda sedíš s niekým koho nenávidíš ak to tak mám chápať?"

,,Nie to vôbec. Za posledný čas som zistila, že Louis je skvelý kamarát. Vypočul ma, zachránil, bol mojou oporou aj keď to iný nazývali zahýbaním. Je len úžasný človek a viem že aj vy ste ale nemala som šancu sa s vami viac baviť. Nie je to tak že vás nenávidím, nie teraz." povedala som a pozerala na nich s úprimným pohľadom. Bolo vidno, že ich správa o mojej nenenávidenosti potešila, teda aspoň Niall, ktorý sa usmieval. Mal dokonalo žiarivé zuby, to sa musí nechať.

,,Koho z nás si mala najradšej?" nadhodil Zayn a ja som pozrela na Nialla. Stále sa smial a po pohľade na ostatných bolo vidieť, že odpoveď očakávajú. Aj Harry chcel počuť svoje meno.

,,Ehm, Harry. Milovala som  ho."

,,Počkať takže teraz ma už nemiluješ? Tara chápeš že spolu chodíme? A ja ťa milujem."

,,Nie, nie. Zle si to pochopil Hazz. Ide o to, že som ťa milovala ako človeka, ktorý mal tak dokonalý hlas v každej jednej piesni, mala jeho plagáty po izbe a bláznila za tebou. Bola to platonická láska. Toto čo cítim teraz je úplne iné." vyviedla som ho z omylu a postavila po popri tom zo stoličky a prešla ku nemu. Ruky som mu položila na zátylok a svoje jemno ružové pery priložila na jeho. Chytil ma za boky a ja som si sadla na jeho kolená.

,,Dobre, dobre hrdličky. Prestaňte lebo dostaneme cukrovku." prerušil nás Liam a ja som sa s miernym červenaním od Harryho sladkých pier odtiahla. Hlavu som si založila na jeho rameno a počúvala čo sa ďalej budú chalani pýtať.

Nemala som ani páru koľko už prešlo otázok ale sypali sa na mňa od každého z nich. Len Harry bol ticho a aj keď sme mali ruky prepletené a druhou som ho hladila po chrbte, stále bol napnutý. Cítila som to aj celým telom. Mal hlboké nádychy a výdychy a ja som nechápala prečo.

,,Ako-" začal Liam ale bol prerušený.

,,Nezvládam to. Proste sa odoberiem do izby a ty Tara ma tam odprevadíš." povedal dosť naštvaným a frustrujúcim hlasom a ani som sa nestihla nadať Harry ma niesol svadobným spôsobom po schodoch do našej spálne.

Rukami som sa držala pevne okolo jeho krku a vôbec netušila čo sa bude diať. Dvere od spálne boli odchýlené preto nebol problém ich otvoriť.

Pri veľkej manželskej posteli zastal a mrknutím oka som letela z jeho náručia na posteľ kde som pristála ako na trampolíne.

,,Pozri sa čo so mnou robíš tara! Si mrcha! Moja mrcha, ktorú nikdy nikomu nedám!" povedal s dravosťou a vášňou v hlase a ja som pri pohľade o niečo nižšie ako bol jeho trup pochopila jeho zámer.

Bolo to dokonalé a jeho priatelia, ktorý sedeli o poschodie nižšie, museli pochopiť, že sa milujeme.

My Fake Life  [Complete]Where stories live. Discover now