XXXVIII.

351 22 2
                                    

Pri tých rímskych číslach si človek ani neuvedomuje ako rýchlo to beží. Ľudia 38 kapitola! Thx za všetko!

O našom reálnom rande, kde sme sa mali skutočne spoznať sa nikto nedozvedel. Nikto ani nemal odkiaľ. Amelia nemala o našom nalom rande žiadne potuchy. Nemala som za potrebné jej to oznámiť, jej ani nikomu inému.  

Bolo skvelé ísť po uliciach, ktoré boli ešte celkom plné úplne v tichosti. Nikto nás nesledoval. Nikto iný nevedel o našich prepletených prstoch na ruke, nikto nevidel to šťastie v mojich keď som cítila aké to je byť milovanou.

Môj pohľad sa upieral von oknom keď som len letmo pozorovala ľudí idúcich z práce, rodičov s deťmi, zaľúbené páry. Ja som sa obzerala všade, Harry svoj zrak upieral na cestu, ktorá nás mala dostať do jednej podľa Harryho úžasnej reštaurácie, ktorá je veľmi nenápadná ale za to si na ich jedle pochutnáme.

Naše pohľady sa stretávali len v krátkych pohľadoch na semaforoch kedy sa Harry chcel pravdepodobne uistiť že som po ceste nezaspala. Vždy som vedela kedy si mi premeriava. Dožadoval sa aby som sa v tých malých časových úsekoch pozrela naňho aj ja. Jemné stisnutie ruky mi dostatočne stačilo a pohľad som upriamila na jeho teraz už čierny oblek.

Červený oblek, ktorý mal oblečený pred tým už nebol vhodný. Bolo by treba zostať doma trochu dlhšie aby sa košeľa vyrovnala a na to sme nemali moc času. Zatiaľ čo si Harry obliekol jednoduchý čierny oblek ja som si obliekla modré šaty a čierne lodičky.

,,Zlato sme tu" prehovoril jeho zamatový hlas a ja som sa na neho pozrela. Naklonila som sa ku nemu bližšie a on presne vedel čo som chcela. Moje gesto napodobnil a pred tým ako sme vystúpili z auta sme si dali dokonalú pusu.

Pred autom kde som ho počkala ma chytil za ruku a preplietol si opäť prsty. Spolu sme prešli dnu do malej reštaurácie ktorá pôsobila veľmi útulne.

Harry nečakal na nič a rýchlo so mnou prešiel do vnútra reštaurácie, keďže vonku sa stmievalo  a začalo byť chladnejšie nepotrebovali sme ani jeden z nás ochorieť. Naviac ja som tu bola len v modrých šatách, ktoré siahali tesne nad koleno s krátkym rukávom, ktorý bol čipkovaný. Pod šatami som si nedala ani silonky len obula topánky a rýchlo s Harrym šla do auta.

Milý pán nás uviedol za stôl, ktorý Harry zarezervoval a odišiel od nás so slovami, že o chvíľu tu bude obsluha. Poďakovali sme sa a sadli si na stoličky.

,,Tak mi povedz Tara. Aká v skutočnosti si?" ruky si založil na stôl a ja som začala dávať dokopy slová na moju odpoveď.

,,Neviem aká v skutočnosti som. Neviem aká som bola ale viem že oproti egoistickej mrche je to pokrok."

,,Tak ja ti poviem aká si dobre? Aspoň z toho čo som za tých pár dní mohol odkukať."  zahľadí sa na mňa a ja pozorne počúvam každé jeho slovo. ,,Si veľmi sexi, skvelá speváčka a tanečnica. V posteli so mnou robíš divy a ja mám pocit že sa z toho zbláznim. Keď sa na teba teraz pozerám vidím v tvojich očiach zaujatie, moje slová ťa zaujímajú a ja mám chuť skákať dva metre do výšky. To keď hovoríš je tak zohraný systém hlasu a mozgu lebo vôbec nie je počuť že si nervózna alebo niečo nevieš. Na všetko máš odpoveď, si veľmi múdra a šarmantná. Máš svoj charakter a mne sa veľmi páči. Viem že ťa hnevalo, že toto všetko bolo len kvôli nejakej hre, ale som za to rád." jeho hlas je pomalý. Počas celého jeho opisu sa na mňa uprene pozerá, díva sa mi do očí a snaží sa mi ukázať moje pravé ja. Áno možno som to ja ale stále nevieš všetko.

Nevieš odkiaľ pochádzam, možno ani nevieš že niečo také ako Slovensko existuje. Nevieš históriu môjho mena, dokelu veď ty ani nevieš moje pravé meno! Nevieš o mojej rodine, či mám nejakých súrodencov alebo domáce zviera. Nevieš moju obľúbenú pieseň, obľúbené jedlo ani čo rada robím okrem spievania, tancovania, nakupovania a sexu s tebou.

,,Okej teraz ja. Si idiot, ktorý je neskutočne talentovaný. Verím že keď budeš mať ženu a deti, budú to tie najšťastnejšie osoby na svete. Budú sa mať ako v bavlnke a teraz to nehovorím kvôli napráskanému bankovému kontu, vilami na každom rohu, tých najšpičkovejším autám. Hovorím to kvôli tomu lebo si milý človek, ktorý okolo seba šíry dobrú energiu, svojej priateľke budeš verný a budeš ju rozmaznávať, budeš jej hovoriť ako je pre teba jediná a zapĺňať ju láskou. Nebudeš od nej chcieť odísť a budeš ju milovať z celého srdca. Harry si skvelý muž a čokoľvek zlé čo  som povedala pred týmto večerom  prosím vymaž z pamäte. Áno možno si idiot ale fakt ti želám aby sa ti darilo, aby si mal skvelú rodinu a dokonalý život."

,,Tak buď so mnou v tomto dokonalom živote. Buď to ty, kto bude mojou skvelou rozmaznávanou ženou, buď mojou pravou priateľkou, ktorú budem môcť milovať, splodiť s ňou deti. Buď tá, ktorá naplní môj život."

,,Harry, to nejde tak ľahko. Áno je tu tá zmluva kde máme na verejnosti spolu byť dokonalý pár ale ty aj ja dobre vieme že v súkromí so mnou nemusíš byť. Pokiaľ ti to nakázal Modest tak ja ti povoľujem sa stýkať s Madelaine pretože keď sa zmluva skončí budeš môcť byť s ňou. My máme stanovený koniec."

,,Nie Tara, ty to nechápeš. Chcem byť s tebou. Budúci týždeň, už o 7 dní budeme na ceste do Sydney kde ma dobrevádzajú chalani z One Direction spolu s priateľkami. Som nominovaný na ARIA Awards  a chcem aby sme tam išli spolu ako pár. Nie ako pár vytvorený Modestom ale nami. Viem že naša láska sa nemôže len tak rýchlo v nás vzplanúť ale vieme že to v nás je a musíme to podporovať. "

,,Ja viem Harry ale čo potom? Budeme sa milovať a oni nám povedia že nesmieme, že dohoda je dohoda a my sa viac nebudeme môcť vidieť?"

,,Máme ešte štyri mesiace Tara. Za ten čas sa toho stane a určite sa nám podarí prehovoriť aby sa zmluva zrušila a my sme mohli byť oficiálny pár. Alebo jednoducho počkáme kým skončí a my aj tak naďalej budeme spolu!"

,,Ale čo keď nie? Čo ak nám nedovolia byť spolu a my sa budeme musieť odlúčiť. Vieš si predstaviť tú bolesť ktorú budeme prežívať?"

,,Nestane sa to. Nerozdelia nás! Budeme sa spolu potajme stýkať, budeme spolu a šťastný len buď prosím oficiálne mojou priateľkou."

S úsmevom prikývnem a Harry sa ihneď postaví a prejde ku mojej strane odkiaľ ma zo stoličky vytiahne do stoja a vtiahne do objatia. Jeho ruky sú okolo môjho pása a moje malé rúčky sa zabárajú do jeho vlasov. Budúci týždeň odchádzame do Austrálie, o dva týždne už bude koniec.

A to bol jeden z dôvodov prečo som kývla na náš oficiálny vzťah. Nech som k nemu cítila čokoľvek, budem sa s tým musieť zmieriť teraz akoby som sa s tým mala zmieriť o štyri mesiaca.

Ale aj tie dva týždne zo mňa spravili úplného blázna do Harryho Stylesa.

Možno žiaden Louis old-sunny463, ale v Sydney sa toho môže veľa stať, všakže?

Dúfam, že si tiež pozriete nový príbeh Parents! Budem rada ak sa bude páčiť.

Michelle

My Fake Life  [Complete]Where stories live. Discover now