90

861 57 19
                                    

kun jimin ja yoongi heräsivät, kumpikaan ei noussut sängystä. kun he lopulta liikkuivat, he tiesivät etteivät makaisi sängyssä yhdessä kolmeen kuukauteen ja kumpikaan ei halunnut uskoa sitä, joten he ajattelivat, että jos eivät nousisi ollenkaan, heidän ei tarvitsisi kohdata todellisuutta. mutta heidän täytyi tehdä se, ja aikanaan seokjin tuli kertomaan heille että aamiainen oli valmiina.

yleensä kun jimin oli paikalla, aamiainen oli iloinen aika, jolloin he kaikki puhuivat toisilleen, vitsaillen ja puhuen tulevasta päivästä, mutta se aamu ei ollut lainkaan kuten muut aamut.

kiertue oli aina jännittävää aikaa kaikille ja he rakastivat seoulista lähtemistä ja matkustelua, seikkaillen paikoissa joissa eivät olleet käyneet, joissain tapauksissa. tämä kerta oli erilainen. ei pelkästään yoongille, vaan kaikille. he kaikki tunsivat sympatiaa paria kohtaan mutta heillekin tulisi ikävä jiminiä, etenkin seokjinille. hänen kirjaimelliset sanansa olivat "musta tuntuu niinkun menettäisin yhden mun lapsista."

kun he olivat syöneet aamiaista, puhumatta lähestulkoon lainkaan, heidät ohjattiin pukemaan ja tarkistamaan että kaikki oli mukana, sillä heidän täytyi olla lentokentällä 45 minuutin kuluttua.

kaikki oli kiireistä. jimin istui yoongin sängyllä katsellen kun niin yoongi kuin jinkin ryntäili ympäri huonetta, pakaten viimeisiä tavaroitaan. jimin ei voinut olla kurtistamatta kulmakarvojaan asettuessaan makuulleen sängylle, samalla sulkien silmänsä.

yoongi oli oikeasti lähdössä.

"jimbles, meidän pitää mennä nyt. ootko valmis?" yoongi kysyi pehmeästi, istuutuen sängyn reunalle. jimin päästi suustaan oudon äänen, nyökyttäen päätään samaan aikaan. hän huokaisi pitkään ennen kuin puski itsensä ylös sängyltä, katsoen poikaystäväänsä. "oon valmis."

kaksikko nousi ylös, poistuen huoneesta ja suunnaten autolle, missä kaikki istuivat hiljaisuuden taas vallitessa.

jimin puri huultaan tuijottaessaan ulos ikkunasta, katsoen pois vain vilkaistakseen yoongia tuntiessaan hänen kätensä reidellään. hän hymyili hänelle pienesti ja yoongi puristi hänen reittään varovaisesti vastaukseksi.

kun he pääsivät lentokentälle, se kaikki tuli jiminille kerralla eikä hän voinut olla itkemättä. yoongi pyyhki jatkuvasti hänen kyyneliään kuin se auttaisi, mutta jimin itki lisää ja lisää ennen kuin aikanaan, hän lopetti.

he istuivat odottamassa lentonsa kuulutusta. "ootko okei nyt, baby?" yoongi kietoi käsivartensa jiminin olkapään ympärille, vetäen hänet lähemmäs itseään niin, että jimin pystyi nojaamaan päätään hänen olkapäähänsä. "mhm."

katsellessaan ympärilleen, he eivät olleet aiemmin tajunneet kuinka paljon faneja lentokentällä oli. kaikki oli vain sumeaa sotkua kun he menivät sisään. kun jimin tajusi paljonko ihmisiä paikalla oikeasti oli, hän ei voinut olla tuntematta oloaan jännittyneeksi, joten hän piilotti kasvonsa poikaystävänsä kaulaan. yoongi asetti kätensä jiminin takaraivolle, kohottaen kulmakarvojaan, kun hän hieroi peukaloaan jiminin hiuksia vasten. "mikä on vinossa?"

"täällä on vaan niin paljon ihmisiä."

yoongi tiesi, että jimin inhosi niin monien ihmisten ympärillä olemista, mutta harmikseen yoongi ei voinut tehdä asialle mitään. jiminin itsekin ollessa fani hän tajusi tämän ja tiesi sen olevan osa pakettia, joka tuli mukana kun seurusteli min yoongin kanssa.

kun heidän lentoaan kuulutettiin, he kaikki nousivat seisomaan ja kokosivat välittömästi suuren ryhmähalin, jonka keskelle jimin kiskottiin. hän ei voinut olla nauramatta, kun he kaikki mutisivat "mulle tulee ikävä sua" samaan aikaan.

"mulle tulee niin kova ikävä teitä kaikkia." jimin huokaisi kun he kaikki erkanivat, heidän managerinsa ohjattua heidät jo menemään.

jimin katsoi, kun he kaikki nostivat tavaransa, kaikki paitsi yoongi, joka yhä seisoi jiminin vieressä, tuijottaen häntä. "ootko sä kunnossa?" jimin otti vanhemman käden omaansa, puristaen heidän kätensä yhteen odottaessaan hänen vastaavan kysymykseen, mutta hän ei vastannut. hän vain veti jiminin halaukseen, päästäen suustaan pitkän huokauksen.

kun kaksikko vetäytyi toisistaan, heidän managerinsa käski yoongin kiirehtiä, ansaiten häneltä mulkaisun ennen kuin hän puhui, "jimin."

"niin baby?" jimin vastasi, kuljettaen peukaloaan yoongin kämmenselällä, kääntämättä katsettaan yoongin silmistä.

"mä rakastan sua."

jiminin silmät suurenivat, kun hän kuuli yoongin sanovan nuo kolme sanaa, jotka hän olisi halunnut sanoa jo jonkin aikaa, muttei uskaltanut torjumisen pelossa, mutta nyt kun vanhempi oli sanonut ne, hänen oli paljon helpompi sanoa se takaisin.

"ja mä rakastan sua. niin paljon."

yoongi painoi huulensa jiminin omia vasten muutamaksi sekunniksi ennen kuin hänen täytyi vetäytyä pois, nostaen tavaransa. hän katsoi jiminiä, eikä pystynyt estämään kyyneliä, jotka nyt valuivat alas hänen poskiaan, mikä sai jimininkin itkemään.

"lopeta, yoongi. sä saat mutkin itkemään." jimin nyyhkytti, leikkisästi läppäisten poikaystäväänsä käsivarteen. "mä vaan tuun ikävöimään sua niin paljon."

"yoongi, meidän pitää mennä nyt."

"tulossa ollaan." yoogni ärähti, ennen kuin kääntyi jiminin puoleen, suudellen häntä vielä viimeistä kertaa kolmeen kuukauteen ennen kuin hänen täytyi lopulta lähteä. "mee vetämään kunnon kiertue. älä unoha soittaa, tekstata ja facetimata mua mut vikana, älä unoha olla pitämättä hauskaa, okei? rakastan sua."

"okei jimbles. rakastan sua."

ja ne olivat viimeiset sanat, jotka jimin kuuli min yoongilta annan kuin hän lähti seoulista kiertueelle. jimin ei voinut pysäyttää kyyneliä lähtiessään lentokentältä vartijoiden saattamana, minkä yoongi suunnitteli, koska faneja oli liikaa hänen turvallisen kävelymatkansa takaamiseen.

kun hän pääsi takaisin asunnolleen, hän tunsi olonsa jo eksyneeksi ja tylsistyneeksi. hän ei tiennyt mitä tekisi, joten hän istuutui alas ajattelemaan rakkauttaan min yoongia kohtaan ja alkoi heti laskemaan päiviä siihen, että he tapaisivat taas, toivoen että ne kuluisivat yhtä nopeasti kuin edelliset kolme kuukautta, jotka he viettivät yhdessä.

jiMIN

tykkää kommentoi jaa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

tykkää kommentoi jaa

MINSUGAOFFICIAL, NAMJIN ja 3 579 muuta tykkäävät tästä

en voi uskoo etten nää sua kolmeen kuukauteen mut toivon et sulla menee hyvin kiertueella, tiiän et sulla menee hyvin. sä teet musta niin ilosen ja ylpeen joka päivä ja oon kiitollinen siitä, että saan kutsua sua mun poikaystäväks. rakastan sua niin niin paljon. (ja kiitos sille joka otti tän kuvan)

katso kaikki 1 673 kommenttia

peachseokjin pidä hauskaa kiertueella yoongi!
MINSUGAOFFICIAL rakastan sua niin paljon babyboy, ikävä jo nyt <3
NAMJIN sä sANOIT RAKASTAN SUA
NAMJIN JA SE SANODSEN TAKAS MÄ IOONM BRSThe
kimseokjin sä tuut ikävöimään mua enemmän ku yoongia! älä kiistä sitä!

L O P P U

ei oikoluettu

Blocked - Yoonmin (Finnish translation)Where stories live. Discover now