86

716 61 7
                                    

"jimin, miltä susta tuntuu kun yoongi lähtee kiertueelle?" hoseok kysyi siemaisten oikeassa kädessään pitelemäänsä juomaa, katsoen suoraan jiminiin.

jimin vain hymyili ja kohautti olkiaan, vilkaisten poikaystävänsä suuntaan.  "mä oon ilonen sen puolesta, teiän kaikkien puolesta. tietenkin mulle tulee sitä kova ikävä mut se elää unelmaansa. plus, fanina tiedän henkilökohtasesti miten innoissaan kaikki on kun meette kiertueelle joten sekin tekee musta ilosen. tietää et siellä on niin monta ihmistä jotka vihdoinkin pääsee näkemään teidät. mulla ei ikinä ollu sitä mahollisuutta mutta oon varma että se on mahtavaa."

kaikkien katse oli jiminissä, hymy jokaisen kasvoilla. he luulivat että jimin alkaisi paasaamaan siitä, kuinka paljon hän ikävöisi yoongia mutta se ei selvästikään ollut tilanne, ja he huomasivat ettei hän esittänyt. hän oli rehellisesti iloinen heidän puolestaan ja se sai kaikki pitämään hänestä vielä enemmän.

"näätkö, tän takia mä pidän susta niin paljon. oot niin ymmärtäväinen." yoongi otti jiminin käden omaansa, suukottaen hänen poskeaan pehmeästi. jimin hymyili ja puri huultaan, katsoen alas syliinsä.

jimin ei voinut valehdella, tieto siitä, ettei hän näkisi yoongia kolmeen kuukauteen tappoi hänet, mutta kaikki mitä hän äsken sanoi oli totta. hän rakasti faktaa, että hänen ystävänsä tekivät niin monesta ihmisestä iloisen, mukaanlukien hänestä.

"enää kolme päivää..." taehyung puhui, ansaiten mulkaisun yoongilta. kaikki paitsi jimin katsoivat toisiaan. hänen katseensa oli vieläkin kääntynyt hänen syliinsä, yllättäen tuntien olonsa surulliseksi siitä kaikesta. hän ei tajunnut lähdön olevan jo niin lähellä.

muutaman sekunnin kuluttua jimin kohotti katseensa hymyillen, poistuen pöydän äärestä. "mun pitää käydä vessassa."

yoongi nyökkäsi, seuraten katseellaan poikaystävänsä lähtöä. hän tiesi ettei kaikki ollut kunnossa, mutta ei halunnut tuoda sitä esille kaikkien edessä.

"onko se kunnossa?" seokjin kysyi, kohottaen toista kulmakarvaansa katsoessaan yoongia. yoongi kohautti olkiaan, nousten pöydästä. "mä en tiedä, mut meen tarkistamaan."

yoongi suuntasi kylpyhuoneelle, nähden jiminin seisomassa kädet kummallakin puolella hanaa katse alhaalla, silmät suljettuina. hän ei varmaankaan kuullut kenenkään tulleen sisään.

"baby, ootko sä kunnossa?" yoongi käveli jiminin luokse, asettaen kätensä hänen alaselälleen. jimin avasi silmänsä ja katsoi hänen suuntaansa, hymyillen välittömästi. hän nyökytti päätään, "joo, oon kunnossa."

"etkä ole, mä nään kyllä. sun ei tarvii valehella mulle, jimbles. mikä on huonosti?"

"mulle vaan tulee niin kova ikävä sua." jimin käänsi katseensa pois yoongista, nolostuneena yllättävän surullisuutensa syystä. yoongi vain kietoi käsivartensa pienemmän pojan ympärille, vetäen hänet halaukseen. "mullekin tulee ikävä sua. niin niin kova ikävä."

jimin nojasi päätään yoongin olkapäätä vasten, sulkien samalla silmänsä. "kaikki mitä mä aiemmin sanoin oli sataprosenttisen totta, oikeesti. se on vaan, kun taehyung sanoi et on enää kolme päivää jälellä, mä tajusin miten vähän aikaa meillä on enää jälellä yhessä ja miten kauan me ollaan erossa."

yoongi hymisi vastaukseksi, painaen huulensa bruneten pääkakeen, ymmärtäen täysin miltä jiministä tuntui. "mä tiedän baby, mut me pystytään siihen. kun mä tuun takas niin meillä on paljon aikaa olla yhessä."

jimin huokaisi ja nyökkäs, erkaantuen yoongista. "oot oikeessa. mut meiän pitää mennä takas toisten luo ennen kun ne ihmettelee mikä meillä kestää."

"mm, meiän pitää, mut ekana," yoongi osoitti huuliaan, röyhkeä hymy kasvoillaan, saaden jiminin ymmärtämään selvästi mitä hän pyysi. jimin vain kikatti ja nojautui ylöspäin, suukottaen poikaystävänsä huulia nopeasti ennen kuin suuntasi ovelle, yoongi seuraten häntä ulos hymyillen.

"anteeks kun meillä kesti, mun piti puhua yoongille yhestä jutusta." brunette pahoitteli istuessaan takaisin tuolilleen, yoongi pian vieressään.

"ei se mitään, jimin. onko kaikki kunnossa?" seokjin kysyi, kohottaen kulmakarvojaan kun hän katseli kaksikkoa. "kaikki on hyvin, kiitos kun kysyit hyung."

loppuaika ravintolassa vietettiin ruokaa syöden ja keskustellen ryhmässä, enimmäkseen sisältäen yoonminin flirttailua, hoseokin pilkkaamista, koska taehyung ja jungkook puuskahtelivat vihaisina jinin yhä ajatellessa että jiminin posket olivat söpömmät kuin heidän - mistä namjoon ei voinut olla ajattelematta samoin.

nyt oli aika lähteä ja jimin oli ulkona sanomassa heipat kaikille, kiittäen heitä ihanasta ruokailusta.

"nään sut huomenna?" yoongin käsivarsi oli jiminin lantion ympärillä, jälkimmäisen käsi hänen kaulassaan. "näät kyllä, joo."

"laiska päivä?"

"mhm, kuulostaa hyvältä. meillä vai teillä?"

"teillä." jimin nyökkäsi hyväksyvästi, suukottaen yoongin huulia pehmeästi. yoongi hymyili ennen kuin irrotti kätensä jiminin ympäriltä, joka teki juuri samaa omille käsilleen.

"mun pitää mennä, kiitos taas tästä illasta. nähään huomenna." jimin suukotti yoongin poskea ennen kuin kiiruhti autolleen, ahtautuen sisään ja kiinnittäen turvavyönsä ennen kuin alkoi ajamaan pois, vilkuttaen poikajoukolle joka yhä odotti kyytinsä saapuvan kun hän ajoi ohi.

ei oikoluettu

Blocked - Yoonmin (Finnish translation)Where stories live. Discover now