Intro

235 9 0
                                    

Liam en ik zijn nu twee jaar een koppel en we zijn heel gelukkig. Anderhalf jaar geleden zijn we samen gaan wonen in een appartement in Londen. Ik ben ondertussen afgestudeerd en heb nog een opleiding journalistiek gevolgd, waar ik vorige week mijn diploma voor heb gekregen. Begin Augustus vertrekken de jongens weer op tour en ik mag voor een maand mee als styliste. Lou had het veel te druk alleen en heeft gevraagd aan Simon of het goed was dat ze vanaf nu alleen nog maar het haar en de make-up doet. Voor Simon was het goed en ze hebben mij dus gevraagd of ik een tijdje wil inspringen bij de tour tot ze iemand anders hebben gevonden. Natuurlijk is dit eenmalig dus ik moet nog een job zoeken voor als ze iemand anders gevonden hebben, maar dat zie ik dan wel.

Maddy en Niall zijn ook nog altijd samen en hebben een appartement in Londen, vlak bij dat van Liam en mij. Ze zijn echt het schattigste koppeltje ooit!

Harry is sinds kort iemand aan het daten, Amy. Ze zijn nog niet zolang samen maar het is al redelijk serieus.

Perrie en Zayn zijn ook nog steeds samen en trouwen volgende week zaterdag, op 9 juli. Het is allemaal heel hectisch en ze zijn allebei super zenuwachtig, maar ik weet zeker dat het fantastisch wordt.

Louis en Eleanor zijn ook nog steeds samen, meer zelfs ze zijn verlooft. Ze willen nog even wachten om te trouwen, maar volgens mij gaat het niet meer zo lang duren.

Met mijn ouders gaat alles goed en ook Sara en Jason zijn nog steeds samen. Ze wonen in een appartement in Birmingham. Normaal zouden ze ook in Londen een appartement zoeken, maar Jason kreeg daar een fantastische job aangeboden en Sara besloot om mee te gaan.

Dus ja, dit is hoe mijn leven er nu uitziet...

Will love survive? (sequel hchlm!) (Completed)Where stories live. Discover now