hoofdstuk 16

180 10 0
                                    

*Een paar dagen na de date*

-Ashley POV-

Vandaag is het de eerste dag van de London Fashion Week en ik mag de show van vandaag bijwonen. Ik vind het echt super spannend en ik kijk er echt naar uit. De shows die ik mag bijwonen, zijn die van Eudon Choi, Daks en Fashion East. Like what? Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik zit nu in één van de kleedkamers van Seventeen en ik ben mijn make-up aan het doen. Ik hou het natuurlijk maar met knalrode lippen. Mijn haar heb ik gewoon lichtjes gekruld. De jurk die ik ga dragen is van Seventeen, dat was de enige voorwaarde, ik moet aandoen wat zij willen dat ik aandoe. Het is een lichtblauwe jurk met een beige vestje, echt prachtig. Ik doe nog een paar bijpassende juwelen aan, zoals een ketting, een paar armbanden en een paar lichtroze oorbellen. Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel en glimlach dan tevreden. Er wordt op de deur geklopt en een paar seconden later gaat de deur open.

"Hey Ashley." zegt Stephanie, de styliste, terwijl ze binnenkomt.

"Hey Steph."

"Aw girl, you look absolutely stunning." zegt ze terwijl ze helemaal de kleedkamer inloopt.

"Thank you." zeg ik met een glimlach.

"So are you ready for today?"

"Yes, I'm super excited." zeg ik enthousiast en we worden onderbroken door de deur die open gaat. We kijken allebei op en zien hoe Amanda naar binnen stapt.

"Ah Ashley, here you are. Are you ready?"

"Yes." zeg ik met een glimlach en ik neem snel mijn beige handtas waar een fototoestel en een blok inzit waar ik eventueel iets kan op neer schrijven.

"Ok, like I said I want a photo of the best and worst creations of every designer with a critical report. Also try to spot some celebrities and look at their outfits. I want the report at Friday okay?" zegt ze.

"Ok."

"Good luck." zegt ze waarna ze weg stapt.

"Good luck, see you later." zegt Stephanie ook met een knipoog.

"See you." zeg ik met een glimlach waarna ik de kleedkamer uitstap. Ik loop door het gebouw naar de ondergrondse parking en open de auto. Ik stap in en leg mijn handtas met camera op de passagierszetel. Ik doe mijn gordel om en steek mijn sleutel in het contact. Ik draai hem om en de auto start. Ik wil net weg rijden als mijn iPhone afgaat. Ik neem snel mijn handtas en begin te zoeken naar mijn gsm. Als ik hem vind, neem ik snel op.

"Hello?" vraag ik aangezien ik niet weet wie het is.

"Ashley? It's me, Liam."

"Oh hi." zeg ik en ik zet snel mijn gsm op speaker waarna ik begin te rijden.

"Hi, euhm. I just wanted to wish you good luck for the show."

"Aw thanks Liam, that's really sweet." zeg ik en ik kan de glimlach die op mijn lippen verschijnt, niet vermijden. In mijn gedachten zie ik hoe hij begint te blozen en met zijn hand door zijn haar gaat.

Ik hoor hoe hij even kucht en daarna weer verder praat, "No problem, so euhm.. How are you?"

"I'm great actually. I think today is going to be really exciting so I can't wait. What about you? Doing anything special?"

"Well, the boys and I have a writing session today."

"Oeh, exciting." zeg ik en ondertussen kom ik al toe aan de parking bij het gebouw waar de show zal plaatsvinden. Ik parkeer snel de auto en luister ondertussen naar Liam.

"Yeah it is. Don't know if I'll have any inspiration though."

"Just think of things that make you happy." stel ik voor, "Like your family, friends, music, it can be anything."

Will love survive? (sequel hchlm!) (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu