hoofdstuk 13

163 9 2
                                    

-Ashley POV-

"Ashley, finally, do you have the article?" vraagt Amanda.

"Euhm yes." zeg ik en ik kijk weg van de vijf jongens die me met grote ogen aankijken.

"Can I have it?"

"Oh yes, I'm sorry. It's on this stick." zeg ik en ik stap naar haar toe en geef haar de stick.

"Thank you." zegt ze en ze steekt de stick in haar laptop en scant dan snel over het document met haar ogen.

"This looks really good, I'll read it later. Ok?"

"Sure." zeg ik met een glimlach en dan draai ik me terug om. Ik wil net de deur uitstappen als ik een hand rond mijn arm voel die me tegenhoudt. Ik draai me om en kijk recht in een paar bruine ogen die ik al zolang niet meer gezien heb.

"Ashley." zegt hij zacht en ik slik.

"I need to go Liam." zeg ik zacht en hij knikt en laat me los. Ik stap snel de kamer uit en stap zo snel mogelijk naar mijn kantoor. Eens ik binnen ben, ontsnapt er een grote zucht uit mijn mond. Ik ga bevend achter mijn bureau zitten en staar even naar mijn laptopscherm. Hij was zo dichtbij. Na al die tijd heb ik nog eens in zijn prachtige ogen kunnen kijken. Ik realiseer me plots hoe hard ik hem eigenlijk mis. Zijn stem, zijn gezicht, zijn lippen, zijn ogen, zijn obsessie met naar de gym gaan tijdens de tour, zijn bezorgdheid, hoe hij zijn ogen sluit als hij lacht, hoe hij zijn sterke armen om me heen slaat, zijn alles. Ik mis hem. Ik voel een brok in mijn keel en zucht. Om te voorkomen dat ik begin te huilen, knipper ik een paar keer met mijn ogen en zucht dan. Kom op Ashley, aan het werk. Ik wil net mijn laptop aanzetten als ik word opgeschrikt door mijn gsm die afgaat. Ik neem hem snel uit mijn handtas en neem op.

"Hello, this is Ashley speaking." zeg ik.

"Hey Ashley, it's me, Michael."

"Michael, hey, how are you?"

"Good, but that's not the reason I called. How are you? I saw the interview yesterday with the boys. Have they already arrived?"

"Yes, they have." zeg ik met een zucht.

"O-oh, that doesn't sounds good. What happened?" zegt hij bezorgd.

"Well, I needed to hand in an article today and when I went to Amanda's office, the boys were sitting there. Liam came to me, but I told him I needed to work and then I practically ran away." zeg ik en ik voel mijn wangen roder worden van schaamte.

"Oh Ashley, isn't it time to forgive him?!" zegt hij.

"What? No, I'm totally over him." zeg ik en het moment dat deze woorden mijn mond verlaten, weet ik dat het niet waar is.

"Come on Ashley, you know I'm right. If you were over him then you wouldn't react this way. Maybe it's time to give him a second chance. I know you miss him and I almost know for sure he misses you as well." zegt hij en ik weet dat hij gelijk heeft. Misschien is het wel eens tijd voor een tweede kans.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik zucht geïriteerd en leg mijn hoofd in mijn handen. Het is officiëel, vandaag ben ik inspiratieloos. Ik moet een artikel schrijven over de laatste modetrends, maar ik weet maar niet hoe ik eraan moet beginnen. Mijn gedachten dwalen steeds af naar één bepaald persoon, Liam Payne. Ik zucht nog eens, dit gaat niet werken. Ik besluit wat koffie te halen en sta recht. Ik stap mijn kantoor uit, naar de cafetaria. Ik bestel een latté en praat even met Tanya, de headeditor van de fashion afdeling waar ik redelijk goed mee bevriend ben geworden. Als ik mijn koffie krijg, zeg ik Tanya gedag en stap de gang op naar mijn kantoor. Ik zoek snel mijn sleutel -ja ik doe altijd mijn kantoor op slot, je weet maar nooit of er hier iemand rondloopt die hier eigenlijk niet hoort te zijn- en als ik ze gevonden heb en opkijk, blijf ik abrupt staan. Wat doet hij hier? Ik kucht even om mijn aanwezigheid kenbaar te maken en Liam kijk snel op.

Will love survive? (sequel hchlm!) (Completed)Where stories live. Discover now