-Bebeğiniz Burda ....-

7.8K 273 6
                                    

Adel bana baktı ve "Soğuk su getir" dedi bende "Nerde ?" dedim adel'de "Soğuk dediğime göre fırında olmalı" dedi bende "Ne dalga geçiyon be !" dedim ve suyu getirim. Adel hemen suyu alıp "Özür dilerim aşkım" dedi ve buz gibi suyu merida'nın yüzüne döktü. Merida sıçradı ve masmavi gözlerini açıp  adel'e baktı adel'de hemen "İyimisin ?" dedi merida "Evet sadece uyumalıyım" dedi ve yürümeye başladı yürürken başını tutuyordu. Merdivenlerin başına geldi ve korkuluklardan tutunup çıkmaya başladı. Tam düşeceği zaman adel koşup meridayı tuttu ve yukarı çıkardı. Onlar yukarı çıktı bende meteye baktım ama hala gözlerini açmamıştı kulağına eğilip "Uyanmazsan seni öldürürüm" dedim ve elimdeki sürahiyi mutfağa götürdüm tam koyacağım zaman arkamdan bir ses "Bu çok mantıksız" dedi hemen yanına gittim ve "Uyanmışsın" dedim ve boynuna sarıldım oda "Uyanmazsam beni öldüreceğini söyledin bende korkuyla uyandım" dedi hemen omzuna vurdum "Beni duydun" dedim mete'de "Evet" dedi hemen "Ben çok ama çok özür dilerim" dedim oda elleri ile yüzümü okşadı ve "Senin için uyandım" dedi bende "Neden ?" dedim mete ise "Sence bu aşk mı ?" dedi hemen yüzümü ekşittim ve "Ne ?" dedim mete'de "Aşk diyorum" dedi ve bana doğru yaklaştı ama birin'in öksürmesi ile hemen geri çekildim. Bu adel'di. Bize doğru yaklaştı ve "Sizi pis sapıklar unutmayın bu evde bir yaşında bir çocuk var sakın onun yanında böyle şeyler yapmayın" dedi ve dolaptan bir tane bira aldı sonrada çekmeceyi açıp ruffles aldı ve yukarı çıktı. Şaşkın gözlerle meteye baktım ve "Adel bira mı içiyor ?" dedim mete "Kısacası içiyor" dedi hemen gözlerimi kıstım ve "Birde bana diyodu arif ile evlenme diye" dedim mete "Arif kim ?" dedi "Boşver" dedim ve tv'yi açtım ve titanic vardı bende izlemeye başladım. Biz izlerken adel geldi ve "Ne izliyosunuz ?" dedi bende "Titanic" dedim dolaba eğildi ve "Valla malsınız hiç filim cips ve içkisiz olurmu dedi ve mutfaktan bize cips fırlattı ve dolabı açıp iki tane bira aldı. Birini mete'ye verdi diğerine kendi aldı. Merdivenlerin başında durdu ve arkasını dönüp "Merve sen içki içiyor musun ?" dedi şaşırmıştım "Yok" dedim kafa salladı ve yukarı çıktı.

Filmi hem izliyor hemde kızıyordum. Zaman baya bir geçmişti ve filmin sonlarına doğru geliyordu. Kız ile oğlan duygusal bir konuşma yapıyordu bağırdım "Oğlanıda yanına alsana geri zekalı ! Oğlan ölecek yanına al yanına" dedim ve ağlamaya başladım. Mete elindeki birayı yere koydu ve bana doğru yaklaştı "Niye ağlıyorsun ?" dedi bende "Görmüyor musun kız oğlanı yanına almadı oğlan ölecek" dedim mete güldü ve "Bu muydu ?" dedi kafa salladım "Oğlan gerçekten ölmüyor biliyosun dimi ?" dedi bende yastığı yüzüne fırlatıp "Kazmasın kazma" dedim ve yukarı merida'nın bana ayırdığı odaya gittim.

Mete'nin Ağzından

Bir süre sonra kapı hızlı bir biçimde çarpıldı ve adel ile merida aşağı indi. Merida yenge hemen lafa atıldı ve "Merve nerde ? Ne oldu ?" dedi bende olan biteni anlattım ve merida yege "Öküzsün mete öküz !" dedi ve yukarı çıktı. Adel'e baktım ve adel ise "Öküzsün mete kazmasın mete" diyip merve ve merida yenge'nin taklidini yaptı ama çok güzel yapmıştı bende kahkaha attım ve "Merida yenge'nin nesi var iyi mi ?" dedim adel yanıma oturdu ve "Bilmiyorum kendi çapında iyi" dedi "Kendi çapı ?" dedim adel'de "Merida diyorum iyiyim diyor her merida dediğimde iyiyim diyor soru sormayada gelmiyor" dedi bende "Doktora götür" dedim "Yarın emirin aşısı var aşıya gittiğimizde onuda zorlayacağım" dedi kafa salladım adel ayağa kalkıp "Ben bir merida'nın yanına gidiyim" dedi bende ayağa kalktım ve "Merve'nin gönlünü almam lazım" dedim. Merdivemlerin başında adel

"METE MERVEYİ SEVİYOR"

diye bağırdı ve yukarı çıktı bende onu kovaladım ve en sonunda merve'nin odasına girdi ve merida yenge'nin arkasına geçip "Beni öldürecek" dedi merida yenge hemen elini tehtit anlamında salladı ve "Ben seni öldürürüm" dedi ve adel'in belinden tabancayı aldı ve tutacağı zaman yere düşürdü ve "Dur bi dakika şu silahı alıyım" dedi ve yere eğildi adel'de "Merida bir düşmanın karşısından böyle mi yapılır ?" dedi saçını tutarak merida silahı aldı ama hala elinde tutamıyordu ve yere atıp "Of ya bu çok ağır" dedi adel hemen yere eğilip silahı aldı ve "Kızım iymisin sen silah bu silah yere niye atıyosun ?" dedi merida yenge hemen "Çok ağır taşıyamıyorum" dedi ve adel'in elinden tutup "Hadi gidelim" dedi ve odadan çıktılar.

Adel'in Ağzından

Merida içeri girer girmez yatağa düştü hemen yanına gidip "Merida hastaneye gitmeliyiz" dedim hayır anlamında kafasını salladı ve elini karnına koyup "Midem'de kelebekler uçuşuyor" dedi tek kaşımı kaldırdım ve "Merida iyimisin ?" dedim "Adel" dedi ve elimi karnına koydurdu "Kelebekler uçuşuyor midemde" dedi "Peki neden miden'de kelebekler uçuşuyor" dedim gözlerime baktı ve sonrada beni öptü ve "Seni öptüğüm için midem'de kelebekler uçuşuyor" dedi yanına uzandım ve "Merida hamilesin'de bana mı söylemiyorsun" dedim yüzünü ekşitti ve "Ben çocuk istemiyorum" dedi hemen lafa atıldım ve "Unutma bana sözün vardı ve sözünü tuttun bu emirde'de böyle idi sözünü tuttun sonrada hamile olduğunu öğrendik ama şimdi'de sözünü tuttun neden hamile değilsin" dedim bana uzun süre baktı ve "Belkide çocuk istemediğimi Allah duydu ve bu yüzden hamile değilim" dedi ve arkasını dönüp uyudu. Offff ya ama ben baba olmak istiyorum.

Sabah uyandığımda merida hazırdı ve emri'in üstünü giydiriyordu. Beni gördü ve "Uyan bakalım uykucu" dedi kalktım ve banyo'ya gittim üstümü giyindim ve aşağı indik. Mete ve merve bir şey konuşuyorlardı bizi görünce sustular bende "Biz hastaneye gidiyoruz sizde evde uslu durun olur mu ?" dedim ve merve yüzüme yastık fırlattı ve "Sussana" dedi yastığı tekli koltuğa fırlattım ve "Ayy ayy utanmışmı" dedim ve kapıya koştum. Merida ve emirde gelmişti ve hastaneye gitmeye başladık.

HASTANE

Emirin aşı zamanı gelmişti ve emiri sedye'ye oturttuk. Doktor aşıyı gösterdi ve emir ağlamaya başladı ve meridaya sarıldı doktor ise merida'nın kolundan tuttu ve "Onun kolundan tutun" dedi merida'nın yanına gittim ve ben tutarım dedim. Merida ayağa kalktı ve uzaklaştı. Emirinde aşısı bitmişti hem koluna hem bacağına vurdular. Şuan uyuyordu. Meridaya döndüm ve "Doktora gözükmen lazım" dedim "Hayır gidelim" dedi kolundan tuttum ve "Gir içeri" diye tısladım merida hemen içeri girdi. Doktor'un karşısına oturdum ve "Eşim hamile mi değilmi öğrenmek istiyorum" dedim doktor "Test yaptınız mı ?" dedi merida hemen "Hamile değilim eşim sadece heyecan yapıyor" dedi ve koluma yapıştı "Hadi gidelim" diye meridaya "Şuraya otur" dedim ve yeri gösterdim böyle bir lüksüm var merida'ya ne zaman kızsam dediğimi yapmak zorunda. Doktor "Tamam" dedi ve bir şeyler yazdı ve "Ultrason odasına gidin bunu göster'in" dedi ve ultrason odasına gitmeye başladık

Merida'nın Ağzından

"Yeter adel hamile olmadığım çıktığı zaman hayal kırıklığına uğrayacaksın" dedim ve adel "Olsun yeniden deneriz" dedi ve içeri girdim. Kadına kağıdı uzattım ve "Uzanın lütfen" dedi uzandım ve kadın ekrana dikkatlice baktı sonra gözlük taktı ve dikkatle yine baktı sonrda bir şeyler yazdı ve "Buyrun bunu geri doktora verin" dedi kağıdı aldım ve karnımı silip dışarı çıktım. Adel hemen "Ne oldu ?" dedi bende "Bilmiyorum bunu doktora göstercekmişim" dedim ve doktorun odasına girdik. Doktor kağıda baktı yine gözlük takıp baktı hemen çıkıştım "Ne oluyor diğer kadında böyle yaptı ?" dedim kadın gözlüğü çıkardı ve "Bakın diyeceklerim karşısında şaşırmayın" dedi adel hemen "Merida hamilesin evet o sizde kalsın oley be ikinci kez baba olacağım" dedi ve ayağa kalktı doktor hemen adel'in kolundan tuttu ve "Oturun" dedi Adel'e öyle bir bakış attım ve ki hemen kolunu çekti. Doktor hemen lafa başladı "Evet hamilsiniz ama bebeğiniz .." dedi adel hemen lafa atladı ve "Bebeğimizin nesi var ?" dedi doktorda "Bebeğiniz burda" dedi adel'den önce lafa atladım ve "Bebeğimizin nesi var ?" dedim doktor ise "Bebeğiniz burda ..."

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin