-Çıktıklarında !-

11.1K 336 8
                                    

Seni sürtük müge

Hepsi yalanmış sırf adel'i elimden almak içinmiş. Neyse tatlı canımı pek fazla yormayım da benim canım karpuz çekti. Adel'e döndüm ve masum bir bakış,masum bir ses ile ''Adel'' dedim adel'de tv'den kafasını çevirmeden ''Hıh'' dedi kafasına bir tane indirdim ve ''Hıh mı efendim aşkım denir'' dedim adel vurduğum yeri tutarken ''Efendim aşkım'' dedi kedi yavrusu oldum ve ''Canım karpuz çekti" dedim adel tek kaşını kaldırmış bir vaziyet'te bana bakıyordu ve bende "Ne ? İlla canımızın bişey çekmesi için hamile mi olmak gerekir ?'' diyip atar yaptım. Adel'de ''Neyse de biliyorsun ki bu gün maç var kızım hemde dünya kupası" dedi tv'nin önüne geçtim ve "Valla izletmem billa izletmem" dedim kollarımı iki yana açarak adel'de ''MERİDA !" dedi bende dil çıkardım ve "Ne ?" dedim adel'de "Kızım çekilsene" dedi bende omuzlarımı aşağı ve yukarı hareket ettirerek "Bana ne bana ne" dedim adel iyice kızmaya başlamıştı "Merida bak valla kötü olur çekilsene" dedi yine çekilmedim ve "Karpuz alıyor musun mu almıyor musun ?" dedim adel'de "Mete alsın" dedi dudağımı büzdüm ve "Benim kocam sen misin mete mi ?" dedim adel'de "Ne olacak merida. Çekil başlıyor" dedi harbi ya maç başlıyor,ama ben inatçıyım çekilmem. "Adel karpuzu al gel çekilcem" dedim adel'de "Geçti borun pazarı sür eşeği nideye. Kızım maç başladı" dedi ben hala çekilmedim ve adel ayağa kalktı ve beni belimden tutarak yanına oturttu ve keskin bir bakış atıp "Eğer ses çıkarırsan valla çok kötü olur benden demesi" dedi. Hadi gelde ses çıkar korktum harbi la. Neyse oturdum ve adel'i izlemeye başladım. Bu ne heyecan sanki senin ülken. Harbi la Türkiye'nin maçı değil adel niye heyecanlanıyor. Neyse adel'in yanına yaklaştım ve tam adel diyeceğim zaman bir takım gol attı ve adel "GOL" diye bağırdı. Bi korktum bi korktum valla geri geri giderek emirin yanına gittim. Allah belanı vercek senin taş kafalı adel. Emiri bizim yatağımıza yatırmıştım bende gidip yanına uzandım.

Gözümü açtım ve tam kalkacağım zaman birinin belimden tuttuğunu gördüm kafamı oraya çevirdiğimde ise adel'di. Saate baktım ve gece iki idi. Emire baktım uyuyordu. Onu öptüm ve tekrardan uykuya daldım ...

Adel'in Ağzından

Gözümü açtığımda merida ve emir yoktu. Yataktan kalktım ve aşağı indim. Merida emiri kendi yemek masasına oturtmuş ve kendi ise kahvaltı hazırılıyordu. Emir'de kendi çapında bir şeyler anlatıyordu merida'da ara sıra ''Hımm-öylemi-evet ya'' falan diyordu. Sessizce merdivenlerden indim emir beni gördü ve ona sus işareti yaptım ve merida'nın arkasından dolanıp boynundan öptüm. Merida kocaman bir çığlık attı ve elindeki bıçağı düşürdü. Hemen arkasını dönüp "Geri zeaklı kocacığım benim bir daha böyle bir şey yapma" dedi ve eline aldığı bıçağı bana doğru uzatıp "Dün yaptığını unutmadım adel bey !" dedi ve elinde bıçakla benim üzerime doğru yürüdü. Emire baktığımda elini masa'nın üzerine koymuş biraz daha öne gelmişti ve heyecan ile bizi izliyordu. Merida'nın yanına iyice yaklaştım ve "Özür dilerim" dedim merida hemen "Git karpuz al gel" dedi bende "Ama" demeye kalmadan elindeki bıçağı gösterdi bende ceketimi aldım ve kapıdan çıktım.

10 DAKİKA SONRA

En sonunda karpuz buldum be. Arabaya atladım ve eve doğru sürdüm, çok uykum gelmişti. Eve geldiğimde merida ve emir parmaklarıyla oyun oynuyorlardı. Bende "Geldim" dedim ve karpuzu merida'ya uzatıp yukarı çıktım. Merida arkamdan seslendi "Yemek yemiyecek misin ?" diye "HAYIR" diye bağırdım ve yatak odası'nın kapısını kapatık kendimi yatağa attım.

Merida'nın Ağzından

Adel oda'nın kapısını kapattı. Emire baktım emir dudak büzdü. "Neyse" dedim ve kahvaltı etmeye başladım ama adel olmayınca olmuyordu. Bir lokma bile yiyemedim. Emire dönüp "Hemen gelicem" dedim ve yukarıya çıktım. Kapıyı açtım ve adel yüz üstü uyuyordu. Bende yatağa bağdaş kurdum ve adel'in saçı ile oynamaya başladım. Kısık bir seslede "Adel-adel" diyordum. Adel gözünü açtı ve "Efendim" dedi bende "Hadi kalk ya bak sensiz bir lokma bile yiyemedim" dedim adel elimi tuttu ve "Uykum var merida yemek yemiyeceğim" dedi hemen ofladım ve "Ya adel hadi kalk ya ama niye böyle yapıyorsun" dedim adel'de yine boğuk bir sesle "Sen ye" dedi. Hafif kızarak "Sen olmayınca yiyemiyorum hadi kalk bebeğim" dedim adel'de yataktan doğruldu ve "Of merida of" dedi bende elinden tuttum ve aşağı indik. Emir adel'i gördü ve ellerini uzattı adel'de emiri kucağına aldı ve kahvaltı etmeye başladık. Adel'in telefonu çaldı ve adel konuşmaya başladı "Tamam tamam gelince anlatırım" dedi ve telefonu kapadı. Hemen "Kim o ?" dedim adel'de "Baran maçı'ın ikinci yarısını izleyememiş gelde anlat diyor" dedi bende "Sanki izlemeyince ölceksin ha" dedim adel'de "Fenerbahçe'in maçıda yaklaşıyor" dedi *gerçekte maç yok ha söyleyimde* hemen "Ne zaman ?" dedim adel'de "Sanki izlemeyince ölceksin ha" dedi hemen "Adell" dedim söylemese bile kendiside koyu bir fenerli nasıl olsa izleyecek. Adel'e döndüm ve "Unutma ki sende koyu bir fenerlisin nasıl olsa izliyeceksin" dedim adel'de "Doğru hem bu maçı barangille izliyeceğim" dedi oha barandamı fenerli O.o "Adel barandamı fenerli hem aylin ?" dedim adel'de "Baranda fenerli o da koyu aylinde fenerliymiş" dedi bende hemen "Woaw" dedim adel'de "Benim oğlumda fenerli dimi oğlum" dedi emirde kaş kaldırdı adel'de "Valla açık açık konuşalım emir fenerli olmazsan evlatlıktan reddederim" dedi büyümş gözlerle adel'e baktım ve "Adel !" dedim adel'de "Valla öyle bakma ben açıkça söylüyorum sende fenerli olmasaydın evlenmezdim" dedi oha fener aşkına bak ! Emire baktım ve "Oğlum hangi takımlısın ?" dedim ve üç tane parmağımı açtım sırasıyla "Fenerbahçe,galata saray,beşiktaş" dedim emirde birinci parmağımı tuttu ve adel'de "Kimin oğlu be" dedi. Adel'in yanına yaklaştım ve emiri alacakken adel'in ateşi olduğunu hissettim. Emiri tek kolumda tutarken diğer elimi adel'in alnına götürdüm ve "Adel istersen gitmeyelim hafiften ateşin var" dedim adel'de "Birazdan hap içerim geçer" dedi ve dolaba doğru ilerledi. Bende yukarı çıkıp hazırlandım. Aşağı indiğimde adel masayı toplamıştı ve bulaşıkları makineye diziyordu. Benim aşkım.

EV

Annemgile gelmiştik ve baran adel'i görüne hemen ayağa kalktı ve "Anlat bakıyım" dedi adel'de anlatmaya başladı. Bende emiri annem'e verdim. Annem emiri sevmeye başladı ve "Ne ara büyümüş benim torunum" dedi bende "Bize gelseydiniz büyüdüğünü görürdün babaanne'si" dedim ve camadan adel ile barana baktım. İkise de ayağa kalkmış ve harektler yapıyorlardı yani maçta yapılan hareketler. Ayline dönüp "Gel gel" dedim ve adel ile baranı gösterdim. Aylin'le gülmeye başladık. Ayline döndüm ve "Koyu fenerliymişsin" dedim aylinde "Tabi" dedi "Maç varmış baranla adel izliyecekmiş bende izliyeceğim sende gel" dedim aylinde "Valla uçarım" dedi. Dışarı çıktım ve "Hey maç yapmaya ne dersiniz" dedim baranla adel bize baktı ve büyük bir şaşkınlık ile çünkü aylin ile forma giymiştik *multi=sarşın merida diğeri aylin* elimizde de topumuz vardı. Baran ve adel bir adım öne çıktı ve "Tamam" dedi ikiside içeri girdi ve çıktıklarında ......

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin