-Senden Nefret Ediyorum !!-

10.6K 387 23
                                    

Bende hemen aşağı indim ve adel tam kapıdan çıkacekken ''Adel bebeğimi getir sana bir söz verdim tamam ama bu gün değil emir bir yaşına bastığı zamanlarda'' dedim ve adel yüzü düşük bir biçimde bana doğru döndü ve ''Hadi ama bu gün babalar günü ve benim dileğim yeni bir bebek planı'na başlamak'' dedi yanına yaklaştım ve ''Adel sana söz verdim şuan sırf sen istiyorsun diye bebeğimi gece yarısı kapıya koyamayız'' dedim adel de ''Annemgile götürüyorum'' dedi emiri kucağından aldım ve ''Olmaz'' dedim ve yatak odası'na çıktım. Emiri yatırdım ve bende kendi yatağıma yattım. Adel'de yanıma geldi ve bana sarılırken ''Seni çok seviyorum bebeğim'' dedi ona döndüm ve ''Bende'' diyip döşüne kafamı koydum ve uykuya daldım ...

SABAH *adel'in ağzından*

Sabah gözlerimi açtım ve döşümde uyuyan melek gibi eşimi gördüm. Onu çok ama çok seviyorum. O benim herşeyim. Ne kadar'da çocuk planı'na katılmıyor olsada yinede seviyorum onu. Ben böyle düşünürken merida'nın ''Günaydın aşkım'' demesi ile düşüncelerimi bir kenera atıp ''Günaydın meleğim'' dedim ve dudağından öptüm. Beşikten'de sesler geliyordu. Merida'ya baktım oda alt dudağını büzdü ve yataktan kalkıp beşiğe doğru yürüdük. Bebeğimiz parmakları ile oynayıp gülüyordu. Merida bana döndü ve ''Dünde aynısı yaptı hatta kamere ile kaydettim'' dedi kocaman sırıttım. Beşiğe eğildim ve emiri aldım. Emir beni görünce sarıldı ve kafasını omzuma koydu. Merida'da ''Kıskandım'' dedi ve tek elimlede ona sarıldım. Emir sırıttı ve merida'da bana bakıp ''Bak bir tane daha çocuğumuz olsaymış ben dışlanacaktım'' dedi alnını öptüm ve ''Saçmalama diğer çocuğumuzuda sen tutardın ben sana gene sarılırdım'' dedim ve sırıttım. Ben sırıtırken emirin elini tişörtümden içeri sokunca merida kocaman bir kahkaha attı. Bende emir'e döndüm ve ''Anne'de senin istediğin şey'' dedim ve emiri merida'ya uzatıp aşağıya indim. Merida emiri emzirirken bende kahvaltıyı hazırlayım dimi. Kahvaltıyı hazırladım ve merida'da aşağı indi. Masayı görünce ''Waow hangi dağda kurt öldü ?'' dedi ona döndüm ve ''Hiçbir dağda kurt ölmedi içimden geldi'' dedim sandalye'yi çekerken. Oturdu ve bende emiri yemek masa'sına oturttum sonrada kendim oturdum. Merida bana baktı ve ''Böyle şeyler her zaman içinden gelsin aşkım'' dedi ve güldü. Emir ise yine parmakları ile oynayıp gülüyordu. Merida'ya döndüm ve ''Neden emir ha bire parmakları ile oynayıp gülüyor ? Sen mi alıştırdın ?'' dedim merida emire baktı ve ''Yooo ben alıştırmadım'' dedi. Emirden gözlerimi ayırıp meridaya baktım ve ''Doktora mı götürsek ?'' dedim merida gözlerimin içine baktı ve ''Saçmalama kendi çapında oyun oynuyordur hem kim bilir melekler ile oynuyordur'' dedi doğruydu melerkler bebekleri güldürürmüş. Kahvaltıyı yaptık ve merida'ya dışarı gösterdim ve ''Havuzda yüzmeye ne dersin ?'' dedim tek kaşımı kaldırarak merida bana baktı ve ''Emir ?'' dedi tek kaşını kaldırarak emire doğru yürüdüm ve onu kucağıma aldım ''Sen onu bana bırak'' dedim ve merida'nın da elini tutarak dışarı çıktım. Merida yine havuzun köşesine bağdaş kurdu bende emiri alıp suya girdim. Normalde atlardım ama emir varken OLMAZ !!

Emir'in kıyafetlerini çıkaracağım zaman merida ''Saçmalama adel hasta olur kıyafetleri ile girsin emir'' dediği için kafa salladım ve suya girdik. Emir suyu görünce ilk korktu ve boynuma yapışıp ellerini meridaya uzattı. Tabi kide vermedim. Emiri bir kaç kez suya sokup çıkardıktan sonra alışmıştı ve minicik elleri ile suya vuruyordu. Onu suda bıraktım ve merida hemen ''ADEL !'' diye bağırdı bende emiri tuttum ve ''NE ?'' dedim merida bana baktı ve ''Amacın emiri mi boğmak niye bırakıyorsun çocuğu'' dedi ona döndüm ve ''Merak etme hem ben deli miyim de çocuğumu boğmak isteyim'' dedim merida sırıttı ve ''Bilmem'' dedi meridaya bir avuç su attım ve ''Merida'' dedim merida'da suya girdi ve emir ile oynamaya başladı. Emir ile oynarken telefonum çaldı. Hemen havuzdan çıktım ve telefonu açtım.

''Efendim baba''

''Oğlum hadi gel işimiz var''

''Tamam baba'' dedim ve telefonu kapadım. Merida bana baktı ve ''Babam gitmem lazım'' dedim ve merida'da emiri bana uzatıp kendisi'de havuzdan çıktı. Hemen yukarı çıktım ve üstümü giyindim. Merida'da emirin üstünü giydirıyordu. Kapıdan çıkmadan merida'nın dudağını öptüm ve ''Akşam gelirim'' dedim merida'da ''Geç kalma'' dedi ''Bakarız'' dedim ve evden çıktım.

 Merida'nın Ağzından

Emirin üstünü giyindirdim,kendi üstümü giydim ve yastık alıp emiri ayağımda sallamaya başladım. Emir'in gözleri kapandı ve beşiğe yatırıp aşağı indim. Magazin programını açtım ve izlemeye başladım. Hava karardı ve kapı açıldı ve gelen adel'di. Bunu ona nasıl söyleyeceğim ?

''Adel''

''Efendim aşkım''

''Ben ben seni baran ile aldattım''

''NE !!!''

''Evet ama ben-''

''Karnında ki ?''

''Baran'ın çocuğu''

"Senden Nefret Ediyorum Merida !!"

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin