-Sürtük Müge !-

9.4K 347 9
                                    

Gözümü açtığımda bir tane oda da idim. Başım çok ağrıyordu. Kafamı sağa çevirdiğimde ise adelin kafasını elimin üstüne koyup uyuduğunu gördüm. Çok mu fazla ileri gitmiştim ben ha ? Tabikide EVET !

Adel kıpraşmaya başladı bende hemen gözlerimi kapadım. Kapı açılma sesi oldu ve içeri sanırsam hemşire girdi çünkü adel'in ''Ne zaman uyanacak ? Hani bu gün uyanıyordu ?'' demesi ile anladım. Hemşire ise ''Biraz beklemeniz lazım beyfendi'' dedi adel'de bağırarak ''Daha ne bekleyeceğim ! Dün akşamdan beri burdayız ama sizin sadece yaptığınız şey serum vermek,iğne vurmak'' dedi. Ne !! Bana iğne mi vurdular !

HAYİN KOSTOSLAR.

''Beyfendi bu serumlar eşinizin kanını temizliyor içine attığımız ilçlar sayesinde,iğneler ise ilk getirdiğinizde eşinizin güçlü kalması içindi'' dedi ve çıktı. Adel de sanırım sandalye'yi tekmeledi. Sonrada tekrardan elimi tutup "Hadi ama bebeğim uyanmalısın bak benim için olmasa bile emir için uyan. O.o seni çok özledi. Sen olmadan ben emire bakamıyorum. Hem şu yatmak ile olan konuda bir uyan sana elimdeki delilleri göstereceğim valla bak ama bir uyan. Emir ben seni çok özledik. Ama sen bizi özlemedin sanırım o yüzden uyanmıyorsun. Bak uyan emir için uyan çocuk benim elimde perişan oldu. Yemek yediriyim dedim üzerime döktüm,etrafı toplayım dedim vazo'yu kırdım valla uyan hadi ya" dedi bende onun elini sıkıca tuttum ve "Bir de ikinci çocuğu istiyorsunuz adel bey'' dedim adel kafasını kaldırdı ve ''İstiyorum ama sen varken istiyorum'' dedi gülerek bende güldüm ve ''Çünkü merida bakacak'' dedim adel'de "İkinci çocuğumuz olsun bende sana yardım ederim'' dedi sırıttım ve sonrada ani bir şekilde ''Hey sen emire ne yemek yedirecektin ha o daha altıncı ayını doldurmadı anne sütünden başka hiçbir şey yememesi ve içmemesi gerekiyor'' dedim adel ağzı açık bir biçimde bana baktı ve ''Sakin ol kaptan bak tam yemek yedireceğim zaman kapı çaldı kalkarken yemeği üzerime döktüm. Kapıyı açtım aylin ve efsu vardı. Aylin yerdeki yemeği gördü ve inşallah bir şey yedirmedin dedi bende üzerime döktüm dedim aylinde tamam sen istersen hastaneye git ben bakarım hatta evide toplarım ama sen git dedi bende hemen çıkıp buraya geldim'' dedi aldığım nefesi büyük bir rahatlık ile bıraktım. Sonra kapı açıldı ve içeri baran,aylin,efsu,emir girdi. Tabikide emir aylinin kucağında idi. Hemen emiri kucağıma aldım ve öpüp kokusnu içime çektim. Emir adel'i istedi ve adel onu kucağına aldı. Emir kafasını direkmen adelin omzuna koydu bende "Öyle olsun emir" dedim adel'de "Bence sana küs" dedi bende "Adell" dedim ve adel'de "Tamam tamam" dedi. Efsu bana baktı ve ''Bence amcam ile emiri yalnız bırakma" dedi bende "Dimi ?" dedim adel efsuyu diğer kolunda aldı ve "Amcanın hatalarını hemen yengeye söylemek yok" dedi efsuda "Tamam" dedi ve adel'in kucağından indi ve bana dönüp dil çıkardı ve kafa salladı. Bu da ''He yaw he he" alnamına eliyordu bende göz kırptım ve baran da "Amcanın arkasından iş çevirmek ha ?" dedi efsuda gidip baranın ayağına bastı baran "Ahh efsu canımı acıttın efsuu ya" dedi şaka yaptığını biliyorduk efsuda "Bir daha böyle dersen yine canını acıtırım" dedi bende adel'e döndüm ve "Hadi doktoru çağırda gidelim artık" dedim adel'de emiri bana uzattı ama emir hemen ağladı. Bende "Yanında götür" dedim ve emri ile adel kapıdan çıktılar. Biraz sonra kapı açıldı ve ikiside içeri girdi. Adel'de "Tamam gidebiliriz" dedi bende hemen serumu elimden çektim. Herkes bana şaşkın şaşkın bakıyordu onlara "Ne serum çekmek çok zevkli" dedim adel'de "Hastane kaçkını" dedi bende hemen "Adelll" dedim ve adel'in koluna giridm ve yürümeye başladık

EV *ade'in ağzından*

Barana döndüm ve "Kamera'yı getir" dedim ve baran yukarı çıktı bir süre sonra elinde kamera ile geri döndü bende merida'ya döndüm ve "Bu video'yu izle sonra kim haklı  kim haksız anlarsın" dedim ve video'yu izlemeye başaldık.

Merida'nın Ağzından

Seni Sürtük Müge !!

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin