-Cinsiyeti Öğrenme Vaki-

12.6K 497 3
                                    

Yazar'ın Ağzından

Genç anne hemen elini karnına koydu ve kocaman gülümsedi. Ne olmuştu biliyor musunuz ? Ben söyleyim genç anne'nin bebeği tekme atmıştı. Evet bebeği ilk defa tekme atmıştı. Anne hemen uykucu kocasını dürttü. Yakışıklı baba gözlerini açtı ve güzeller güzeli karısına bakmaya başladı.

Merida'nın Ağzından

Adel uyandı ve bende yerimden doğruldum. Adel bana anlamsızca bakıyordu bende büyük bir heyecan ile konuşmaya başladım. ''Adel ne oldu bil ?'' dedim. Adel bana baktı ve ''Bilmem'' dedi ona baktım ve ''Bebeğimiz tekme attı'' dedim ve yine kocaman gülümsedim. Adel hemen yataktan doğruldu ve bana sıkıca sarıldı. Bende ona sarıldım. Adel bana baktı ve ''Deftere bunuda ekle'' dedi bende adel'in yanağını öptüm ve defteri çıkarıp yazmaya başladım. Tarihi attım ve yazmaya başladım.

Sevgili Bebeğim:

Ben sana dün ne demiştim ha ? Uslu bir bebek ol dememiş miydim ama sen gitmeden başladın yaramazlığa. Neyse bu günlük affediyorum ama bir daha kabul etmem. Neden bu gün seni affet'tim biliyor musun ?. Çünkü bu gün ilk defa tekme attın. Seni seviyorum bebeğim.

Yazdım ve renkli kağıtları çıkarıp ''Sevildiğini Unutma'' yazdım ve baya bir dolmuş olan kavanoza attıp adel'e dönerek ''Hadi gidelim'' dedim ve adele baktım. Adel bana baktı ve ''Bebeğin cinsiyeti ne zaman bellim olur sence ?'' dedi ona baktım ve ''3 ayda'' dedim adel bana  tek kaşını kaldırarak baktı ve ''Bebeğimiz 4 aylık'' dedi ona baktım ve ''Daha erken cinsiyeti için'' dedim adel bana baktı ve ''Erken değil. Hem benim bebeğimize sürpriz'im var belki'' dedi ona baktım ve ''Annemgile gidecektik'' dedim. Adel bana baktı ve ''Telefondan'da söylersin'' dedi adele baktım ve ''Annemi hiç görmedim'' dedim adel bana baktı ve ''Bak yarın gidersiz ha'' dedi ona baktım ve ''Yarın toplantın var'' dedim bana baktı ve ''O zaman seni bırakırım ha'' dedi hemen gidip boynuna sarıldım ve ''Seni çok seviyorum'' dedim dememle bebeğimiz'in tekme atması bir oldu. Hemen adel'in elini karnıma koydum ve bebeğimiz tekrar'dan tekme attı. Adel yere çömeldi ve ''Peşin peşin anlaşalım anne benim'' dedi ve demsi ile diğerlerinde daha kuvetli bir tekme attı bebeğim. Adel'e de ciddileşti ve ''Bak bebeğim anne sadece sana bakmakla sorumlu bir melek. Ama tamamıyla benim'' dedi ve ben bir daha tekme yemek istemediğim için ''Sakin ol bebeğim. Nasıl olsa tekmeyi baba yemiyor o yüzden bu konuyu doğduktan sonra konuşun'' dedim ve adel'de ''Attığı tekmelerden canın acıdımı ?'' diye sordu kulağına ''Hayır ama her tekme attığı zaman biraz midem bulanıyor'' dedim adel'de kulağıma ''Tamam'' dedi ve aşağı kahvaltı etmye indik. Adel hastaneyi aradı ve randevu aldı. Kahvaltımızı yaptık ve adel'e döndüm ''Adel ben çok ama çok kilo aldım'' dedim dudağımı büzerek adel bana baktı ve ''Merak etme verirsin'' dedi ona baktım ve ''Evet sen bebeğimize bakrsın bende spor yaparım dimi ?'' dedim adel'de kafasını kaşıdı ve ''Bilmem neyse boşver şimdi sen kilo işini'' dedi ve konuyu kapttı. Saate baktım ve zaman geliyordu bunu adele söyledim ve adel'de hazırlandı ve çıktık.

Şu an ultrason odası'nın önünde bekliyoruz ve nihayet sıra bize geldi. İçeri girdik ve doktora ''Bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek istiyoruz'' dedim doktorda uzanmam için sedye'yi gösterdi. Uzandım ve kocaman olmaya başlamış karnımı açtım. Biraz zaman geçtikten sonra bebeğimizi ekranda gördük. Adel elimi tuttu ve büyülenmiş bir şekilde ekrana bakmaya başladı.

Adel'in Ağzından

Ekranda bebeğimiz gözükünce büyülendim adete. Hemen merida'nın elini tuttum ve ekrana yine büyülenmış bir şekilde baktım. Doktor az daha ekrana baktı ve bebeğimizin görüntüsünü çıkardı. Bu arada merida karnı'nı siliyordu. Doktor bize baktı ve ''Bebeğiniz muhteşem şekilde sağlıklı ve kesinlikle emin ki bebeğiniz cinsiyeti ...

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin