-Düğün Günü-

26K 762 14
                                    

AKŞAM

Gözlerimi açtığımda akşamdı ve aşağıdan sesler geliyordu. Hemen yataktan kalktım ve aşağı indim. Merdivenlerin başındaydım ve ışık gözüme vurduğu için küçük bir çocuk gibi gözlerimi ovuşturup adele baktım,sırıtıyordu. Merdivenlerden inmeye başladım ve herkes bir işle ilgileniyordu. Hemen adel'in yanına gittim ve ''Adel bu hazırlıklar kim için ? Yoksa bir misafir mi geliyor ?''dedim. Demem ile adel kahkaha attı sonra bana bakarak ''Yarın merida isimli dünyalar güzeli bir kız evleniyorda bu hazırlıklar bunun için'' dedi ve sırıttı,omzuna bir tane yumruk attıktan sonra yüzümdeki gülümseme hemen silindi.Adel bana şaşkın.şaşkın bakıyordu.''Aşkım birşeyin mi var ?'' dedi adel. Ona dönüp ''Davetliler-düğün yeri-nikah memuru-nikah şekerleri adel hepsini unuttuk'' dedim adel yine kahkaha attı ''Onların hepsini hallettim'' dedi rahat bi şekilde. Kaşlarımı çatarak ona baktım ''Yarın benimde düğünüm var adel. Tek senin değil'' dedim sinirli ve üzülmüşçe. Adel bana baktı ve ''Hatırlıyor musun seninle sahile indiğimizde yanına biri gelmişti ve düğün hakkında falan sorular sormuştu''dedi gözlerime bakarak ''Evet'' dedim heyecan ile ve adel'de devam etti ''İşte o kızın düğünü falan yoktu senin seçtiğin herşeyi işretledik ve sipariş verdik'' dedi ben bu laf üzerine derin bi ''ohhh'' çektim. Adel beni kolumdan tutarak kapının oraya kadar götürdü.Yaptığım tek şey şaşkın.şaşkın bakmaktı adele. Adel'de ''Hey millet'' dedi ve dikkati üzerinde topladı ''Karımla ufak bir gezinti yapıp geleceğiz'' dedi ve sonra kolumdan tutup dışarı çıkardı. Arabaya bindik ve yollardan da hatırladığım kadar adel'in doğduğu eve gidiyorduk.Adel ve ben o eve aslında ''AŞK EVİMİZ'' diyorduk.Yolda ne adel nede ben konuşmadık.Zaten 5-10 dakka sonra gelmiştik.                   

 Adel'in Ağzında

Merida ile ''AŞK EVİMİZE'' gelmiştik. Buraya gelmemizin sebebi onu deneyeceğim. Merida'nın elinden tuttum ve evin kapısını açıp merida'nın içeri girmesini bekledim. Merida girdikten sonra kapıyı hızlı bir biçimde kapadım ve meridayı koltuğa otutturdum,kendim ise mutfağa gidip 1 adet kırmızı şarap getirdim. Kadehlere doldurdum ve meridaya uzattım. Elimden aldı içmeye başladı. Aslında kendiminkini bir dikişle bitirirdim  ama bu durumda merida'nın sarhoş olması gerekiyordu. Baran ile arasında bir şeyin geçip geçmediğini anlamam lazımdı. Meridaya güveniyorum ama eve geldiğimde evde sadece baran ve merida vardı o yüzden bunu yapmak zorundayım bebeğim. Aradan 10 dakika geçmişti ve merida çoktan sarhoş olmuştu. Merida'nın karşısına oturdum ve ona soru sormaya başladım. Elimi çabuk tutmam lazım çünki merida heran uyudu uyuyacak. İlk sorumu sordum.''Merida baranı seviyormusun?'' bu soru karşısında gözümün içine baktı ve kocaman bi kahkaha attı sonrada cevap verdi ''Seviyorum...Ama kaynım olarak'' dedi çok rahatlamıştım. Şimdi ise ikinci sorumu sordum ''O gün ne olduda ağladın?'' bu sorum üzerine kafasını kaşıdı ve ''Imm,şeyy rüyamda seni kötü bir biçimde görmüştüm ve baranda tek geldiği için ağladım. Baran teselli vermeye çalıştı ama ben yinede dinlemedim'' dedi. İçimde bir serinlik olştu ve merida'nın yanına giderek onun dudağından öptüm. Merida'da hemen ellerini boynuma doladı ve karşılık vermeye başladı. Aslında sarhoştu onu altıma kolayca alabilirdim ama o günü hatırlamasını istediğim için yapmadım. Merida'nın boynumdaki kollar bir anda gevşedi ve dudağımı öpen dudakları durdu. Hemen kafamı geriye çekerek merida'nın yüzüne baktım. Gözlerini kapanmıştı. Hemen elimi kalbin'in üzerine koydum. Tanrım sana şükür kalbi atıyordu,demek ki sarhoşluğu pek fazla kaldıramadı ve uyumuştu.Hemen kucağıma aldım ve yukarı yani yatak odasına çıkardım. Onu yatırınca kendimde yattım ve yarının heyecanı ile gözlerimi kapadım ....

SABAH 

Çalan telefonum ile ayağa kalktım. Aman Allahım bu gün beklediğim gün. Kafamı sağa çevirdiğimde meleleğim merida uyuyordu. Hemen baranı aradım o meridayı eve bırakacaktı. Bende lise arkadaşlarımla işleri halledecektim. 5 dakika sonra kapı çalındı. Aşağı indim ve kapıyı açtım gelen barandı. Ona yukarı işaret ettim anlamış olacak ki yukarı çıktı. Bende bizim tayfaları aradım. Zor oldu ama merida'nın en yakın arkadaşlarına'da ulaştım.  Onlar annem'gilin evde meridayı bekliyolardı. Baran kucağında merida ile inince evden çıktık. Merida'nın dudağına bir öpücük kondurduktan sonra arabama atladım ve tayfayla anlaştığımız kuaför'e gitmeye başladım. 5 dakika yol gittikten sonra geldim. Bizim tayfa orda beni bekliyolardı.

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin