-Şok Oldum !-

17.9K 591 6
                                    

Bölüm Şarkısı *Direction You And I*

Hıçkırarak ağlamaya başladım ve önüme çıkan ilk hemşireyi durdurup göz yaşlarımın arasında ''Ne oluyor ? Adele ne oluyor ?!'' diye bağırdım. Emin ki bu kattaki herkes bana baktı. Hemşire ise bir şey demeden odaya girdi. Deli gibi ağlıyordum kapıyı yumrukluyor,girmeye çalışıyordum ama izin vermiyorlardı. En sonunda baran geldi ve beni tuttu. Ondan kurtulmak için herşeyi yaptım ama benden daha güçlüydü. En sonunda pes ettim ve yere çökerek ağlamaya başladım (multi). Adel'in yattığı odaya hep doktarlar,hemşireler endişe içinde giriyorlar. İşte bu canımı çok ACITIYOR. Baran'gile baktım ve onlarda ağlıyordu. Sevgilimi istiyordum,onun bana sarılmısını,''İyiyim ben'' demesini çok ama çok istiyordum. Kapıya bakıyordum. Adelin bir anda çıkıp ''1 nisan'' diyip kahkaha atmasını istiyordum. Biliyorum bu istediğim delice ama istiyordum yinede. Hep odaya çıkıp giren doktorlar'ın yüzlerine bakıyordum sanki hepsi de ''UMUTSUZ VAKA !'' der gibiydi.

Hayır hayır doktorlara inat yaşa adel gel yine benim OL. Git gide yoruluyordum,canım çok ama çok acıyordu. Olamıyordum,bir türlü güçlü olamıyordum. Etrafa baktım. Tuvalete gitmek için ayağa kalktım. Göz yaşlarımı sildim ve yürümeye başladım. Kafamda bir sürü deli sorular vardı. İçeri girdim,kimse yoktu. Aynaya baktım. Ben ne zaman bir oğlan için bu kadar ağladım. ImmHİÇ !. Adel ? Ama o apayrı. Onun bakışı,gözleri,yüzü,konuşması,saçları herşeyi ile apayrı. Etrafa göz attım ve bir bez gördüm. Elime aldım ve sardım. Aynaya baktım ve aynayı kırdım. Elime cam parçaları batmıştı ama aldırış etmedim ve geri ağlamya başladım. Kırılan bir ayna parçasını aldım ve elimdeki bezi yere atıp duvara sırtımı yasladım. Bir bileğime bir aynaya bakıyordum. En sonunda hayatım böyle olduğu için küfür savurdum ve aynayı bileğime dayadım. Bu hayatta adel yoksa bende YOKUM !. Göz yaşlarımı sildim çünki her yeri bulanık görüyordum. Aynayı bileğime bastırdım. Yavaş yavaş keserken birden kapı açıldı. Giren aylindi. Beni böyle görünce ufak bir çığlık attı ve hemen yere eğilp kanlı ayna parçasını elimden almaya çalıştı ama bırakmadım ve ayline fısıldıyarak ''Git. Bu olanlarıda kimseye söyleme. Merida yüzünü yıkayıp geliyor de'' dedim ve kapıyı gösterdim. Bileğim durmadan kanıyordu ve her yer duvarlar bile kan olmuştu. İçeri bir hemşire girdi ve bizi böyle görünce hemen önlüğünden bir parça yırtıp bileğime sardı. Çıkarmaya çalıştım ama bana kızmıştı. Beyaz önlük git gide kan oluyordu. Hemşire ''Hatice'' diye seslendi ve temizlikçi bir kadın girdi. Bizi böyle görünce ''Ah be kızım zorun neydi'' dedi paspası almak için gitti. Kadına baktım ve ''Kusura bakmayın batırmak istememiştim her yeri'' dedim kadın geldi ve tek elimi tuttu ''Ben silerim önemi yok geçer giderde senin bileğin ne olucak ha ?'' dedi. Bu lafı üzerine gülmsedim daha doğrusu ben öyle tahmin ediyorum. Aylin bana döndü ve ''Adel iyi oluyor'' dedi bu lafı duyar duymaz hemen annemgilin yanına gittim. Herkes kanlı beze bakıyordu bense adel'in odasına. En sonunda bir doktor çıktı. Tam gideceği sırada önüne geçtim ve ''Adel. Adel o nasıl ?'' dedim doktor bana baktı ve ''Kimi oluyorsunuz ?'' dedi ona baktım ve ''Karısı'' dedim. Doktor bu lafım üzerine konuşmaya başladı ''Kalbi durmuştu ama yine hayata getirdik durumu içinde söz konusu kalp olunca herşey hastaya kalmış. Bu 24 saat içinde hasta kendi kaderini çizecek'' dedi ve durdu doktora soran gözlerle baktım ve doktor devam etti ''Ya ölecek yada yaşayacak''. Gözlerim yine doldu. Kafamı pencereye çevirdim. Yine ruh gibi yatıyordu. Doktora döndüm ve ''Yanına girebilir miyim ?'' dedim doktor olumsuz yönde kafasını salladı doktora baktım ve ''Kocam kaderini kendi çizecekse onun yanında olup ona güç vermeliyim'' dedim ve kapıyı çarparak içeri girdim. Doktorun ardımdan ''Sadece bir kişi'' dediğini duydum. Tabikide o BENİM. Adelin yanına gittim ve elini tuttup konuşmaya başladım.

*Merida'nın Konuşması*

''Hadi kalsana adel böyle çocuk gibi yatıyorsun. Yine bana 32 diş sırıt,yine senle havuza girelim,yine beni ısla yine ben sana kızıyım. Böyle ruh gibi yatmak sana hiç yakışmıyor adel hemde hiç. Beraber Demi Lovato'nun filmini izliyelim,yine kırmızı şarap içelim,perşembe günü arkadaşım hoşgeldin'i izleyip kahkaha atalım,cuma günleri beyaz show'u izleyelim. Seyirci anketlerinde yine kahkahaya boğulalım. Sesi son ses açıp Martin Garrix dinleyelim. Türkçe-yabancı şarkılarla karaoke yapalım. Mutfağı batırarak yemek yapmaya çalışalım. Dondurma'nın üzerine bolca çikolata sosu dökelim. Sonra çikolata sosu için kavga edelim yine. Ama bunların hepsini senle yapalım. Kalkta beni luna park'a götür,harikalar diyarına götür. Kalkta götür taş kafalı. Eğer sana bir şey olursa ben bunları kimle yaparım ? bir de beni düşün it ! Hadi adel ya bak kaç saattir sana edebiyat yapıyorum ama sende tık yok. Hiçbir yere gitmeyeceğim burada yanında uyuyorum. Hadi bir tanem kalkta gidelim evimize,aşk yuvamıza hadi ...

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin