Η Οικογένεια Μου

180 24 7
                                    

Ο Μαουι και η μητέρα του

Σας εχω πει την ιστορία για τον αδερφό του και τον πατέρα του και ναι δεν είναι κανονική βιολογική μου οικογένεια αλλά εγω τους βάζω στον κύκλο της οικογένειας μου γιατί οικογένεια θεωρούνται οι άνθρωποι οι οποίοι σε στηρίζουν πάντα και παντού.
Τεσπα, στον Μαουι αρέσει πολύ μα πολύ να φλερτάρει και μισεί τους πλούσιους οπως κι εγώ, επειδή η μητέρα του και εκείνος χρωστανε πολλαααααα λεφτά στον κύριο Dollar έναν εκατομμυριουχα επιχειρηματια.

Τα αδέρφια μου Μάλι Ταου και Χακου

Η Μάλι είναι δεκαέξι χρόνων και σε αντίθεση με εμένα που είμαι δέκα οχτώ και δεν ειχα ποτέ καμία έχει κάνει τρεις "σοβαρές σχέσεις" και πολλές άλλες μη σοβαρές... Της αρέσει υπερβολικά πολύ το μπαλέτο.
Ο Ταου είναι έντεκα χρόνων και έχει το ίδιο όνομα με τον χαμένο αδερφό του Μαουι, αυτός και ο Χακου που είναι εφτά χρονών ειναι οι μονοι που δε δουλεύουν απο την οικογένεια ακόμα και βασικά είναι οι μόνοι οι οποίο ακόμα ζουν εντελώς ανέμελα. Και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν....

Λοιπόν παίδες... Αυτά για την οικογένεια της Κάλα... Αν έχετε απορίες leave a comment και θα σας απαντήσω μολις καταφέρω. Τα λεμεεεε

Mermaid Out of WaterΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα