56.Bölüm YAZ TATİLİ

802 38 14
                                    


iyi okumalar 🐻

haziran ayı ıstanbul'a döndüler yaz tatili❤💚

Alya'nın ağzından

8 haziran evleneli 3 ay oldu bugün tam .

Bu 3 ay nasıl geçti merak ediyor musunuz ? Kadirle sadece 3 kere görüştüm her ay birkere görüştük şimdi Eslemin arabası ile ıstanbul'a dönmüştük . Annemin babamın yanına değil kocamın(!) yanına gelmiştim ne koca ama ! Korumalar beni görünce direk kapıları açmıştı zile bastım sarışın bombalardan biri gene kapıyı açtı .

" Hoşgeldiniz buyrun kime bakmıştınız ? " dedi Gülsem mi ? Aglasam mı bilememiştim .

" Ben Alya Aladağ " dedim

" Kusura bakmayın Alya hanım buyrun " dedi Kadirin bile gelecegimden haberi yoktu

Korumalar hemen valizleri almış ve odaya çıkarmıştı tontiş teyze beni görünce gülümsedi .

" Gözümüz yollarda kaldı " dedi gülerek bende güldüm ve sarıldım.

evlendigim gün otelde diğer günler evde kalmıştık tontiş teyze olmuştu  sadece 1 haftada  diğer çalışanlar yoktu ve bitsin die dua etmiştim  o günler .

"geldim işte  tontiş " dedim

" Hoşgeldin güzel kızım odanıza çık bir duş  al bende sana birşeyler hazırlayım " dedi 

" Kadiri bekleyim ben 1 -2 saate gelir zaten " dedim gülerek hemen suratı asılmıştı ne olmuştu ki birden ?

" Tontiş teyze neoldu ?" dedim

" Gel seninle bir odana çıkalım " dedi

Hızlı adımlarla odaya çıktık kadirle  kaldığım süre boyunca kesin ve net bir şekilde ayrı odaları yasaklamıştı birbirimize en uzak köşelerde yatıyorduk zaten yatak o kadar büyüktü ki !

odaya girince geçip yatağa oturdu bende yanına oturdum.

" Bak kızım Kadir sen yokken çok dağıttı eski kadir gibi değildi eve bazen hiç gelmez oldu ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum birkaç kere evdeki kızları kadirle uygunsuz yakaladım " dedi duyduğum şeyle ağır bir yumruk yemiştim âdeta


Gözlerimi yumdum bu çakma bir evlilikti evet doğru ama ben buna rağmen kendimi sınırlandırmış ve ona göre davranmıştım 3 ay boyunca .

" Kızım bak kadir evdekilerle birşey yapmaz ama sarhoşlugundan faydalandılar ortalığı boş buldular evin hanımı ortada yok onlarda yerine konmaya çalıştı ." dedi şuan içimdeki ayı adeta kendini belli etmişti

" O kızlar hangileri ?" dedim

" 4 kız var zaten 4 üde birkaç kere kulak misafiri oldum kadir bey için kavga bile ediyorlardı " dedi bu insanlarda ar namus kalmamış mıydı ? Evli bir adama sulanacak kadar mı düşmüşlerdi !

" Tamam tontiş teyze sen aşağı in olur mu ?  sofrayı donat ben hazırlanıp gelicem " dedim güldü ve kalkıp gitti sinirden saçımı başımı yolasım geliyordu .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin