42.Bölüm YUMRUK

887 47 55
                                    

(Medya)

İyi okumalar❤💋👅

Alya'nın ağzından

Elimdeki dondurmaya öyle bir aşkla bakıyordum ki  Ne ; Kerem aslıya, Ne ferhat şirine  , ne Ahmet kural Sılaya böyle bakmamişti magnumdan bir ısırık aldim  ve Rüya arkadan Havucu kırdı çıkan ses dondurmaya olan aşkımı daha çok  artırdı .

" Hava da soğuk lan inşallah hasta olmayız ." Dien Bilgeye çatık kaşlarla baktım dondurmamla arama girmişti.

" Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin Yiğidim ." Die şarkı söyleyen Rüya ile çatık kaşlarımı  indirip bende şarkıya eşlik ettim biraz değiştirerek

" Yaz meyvesi tadında kaşar gibisin hemen bir sıcaklık gördüğünde erirsin ." Kahkalarımiz sokakta yankılanırken bir kere daha şu tabloya baktim BEAR çok güzeldi be !

********

Ağzıma bir peynir daha attım  ve   ardından yeşil zeytin kahvaltı yapmayı seviyordum . Yaklaşık 2 haftadır ayakta yemek yiyorduk bildiğimiz sınavlar yüzünden uzun zamandır böyle bir kahvaltı yapmıyorduk.

" Ben ne giyicem yahu! " die söylenen Esleme baktım .

" Jartiyer giy aQ ne giyeceksin gömlek pantolon giy gitsin ." Dedim

Elimdeki telefondan biryandan level geçmeye çalışıp biryandan yemek yiyor bir yandan fikir veriyordum allahım 10 elimde 100 marifet .

" Çok güzel olmam gerek " dedi kendi kendine Bilge artık hayattan bezmiş bir şekilde yemeğini yiyor Rüya ise uyumak ve yemek yemek arasında gidip geliyordu .

" Ben Aşağı iniyorum Ahmetle konuşmam gerek ." Dedim ve kaçarcasına evden çıktım peşime biri takılsın istemiyordum kapının önündeki ayılı terliklerimi giyip hemen alt kata indim dün tüm erkekler alt katta kalmıştı yusuflarda bugün sabah erkenden nakliye şirketi ile gelmiş eşyaları götürmüştü mutluydum .

Zile aralıksız basmaya başladım kapıyı ahmet açtı gözleri kısık bir şekilde yeni uyanmısti belliki

" Kargalar bokunu yemeden kapıda neyapıyorsun lan ." Die hönkürdü .

" Seninle konuşmam gereken bir mevzu var ." Dedim Alayla kaşlarını kaldırdı .

" Konuşmak istediğimi sanmıyorum ." Dedi Arkadan alinin kahkasi geldi

" Ali lan ne gülüyorsun!  Neeee ahmet sen nediorsun inanmiyorum  furkan abi duymasın  ESLEM İLE YATMAK Mİ ISTIYORSUN OHAAA!!! " Die bağırmaya başladım Herkes Esleme olan zaafini bilirdi  Furkan abinin ve ben  bunu  kullanmaktan asla çekinmezdim hemen o kocaman olan elleri ile ağzımı kapattı

" Kankeytom sen ne kaşarsın ya!" Dedi Ali onu umarsamadim Ahmet hemen kapıyı kapadı dışarıda kaldık ağzımda olan elini çekti !

" Furkan abi beni vursun istiyorsun sanırım salak ! " dedi

" Vurmasa yatacaksın yani " Dedim çatık kaşlarla

" sabah sabah saçmalayacaksın anlaşılan !Ne diyeceksin hemen de Kuymak  yemek istiyorum biran önce " dedi kuymak lafını  duyunca dernek istediğim diyeceğim herşey aklımdan uçup gitti!

" Alya hadi Ama!! " die tısladı Ahmet hemen aklımda diyeceklerimi toparlayip

" Ben şey diyecektim " dedim

" ney diyeceksin ." Dedi

" Mardine ne zaman gidiyoruz ." Dedim gözlerini yumdu

" Bu nereden çıktı şimdi ." Dedi

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin