33. bölüm PLAN

937 53 32
                                    

Bilge' nin ağzında

Hepimiz bir masa etrafında oturmuştuk ve biz en son 2 sene mi olmuştu böyle oturalı yoksa  3  mü bilmiyordum .

Hepimiz furkan abiye odaklandık . Furkan abi bu grubun lideri sayılırdı aramıza sonradan bir sans eseri katılmış olsada biz onu bir abi olarak görüp saygımızdan hep onun dediklerine öncelik verdik ve eli uzundu fazlaca çevresi vardı .

" Şimdi plan şu " dedi yeni çıkmış kirli sakallarına dokunarak .  O kadar güzel bir adamdı ki yakışıklı değil güzel . O kusursuz yüzü yeni çıkmış sakalları cidden her kadının istediği cinstenden di belki ona yürüdüğümü düşünüyor olabilirsiniz ama o kesinlikle abimdi!! Bana hep bir kardeş olarak baktı bende ona abi bizim kızlardan sonraki dert ortağımdı kendisi.

" Dinliyoruz abi ." Dedim bana baktı ve

" Biraz riskli , ama biliyorum ki bu sizi korkutmaz . Şimdi planı 4 dk da tamamlamak zorundayız . Ormanlık bir alanda bir evdeler   çevre de kamera falan yok tek Rüya'nın yattigi yerde var . Dışarıyı 7 adam koruyor . İçerde tek hemşire var ve kaçıran adam oda arada oluyor akşam 7den sonra gelmiyor bu demek oluyorki plana 7 den sonra başlanacak . Eslem ve Bilge evin yakınlarında arabaniz bozulacak büyük ihtimal  1 adam yardıma gelecek onu bayilttin . Alya arka kösedeki sende . Ve geriye 5 adam kalıyor sinan da . Ali sende 2 si ve gamze ve nur diğer adam ön kapıdaki sizde  ön kapıda gözcü olacaksınız ben ve berke içeri giriyoruz . Ahmet sen bayıltılan adamları bağla. Berke içeri o kemarali odaya girerken maske takiyoruz ve siz Eslem ve bilge  hariç herkes maskeli tanınamayiz sizde  Eslem ve Bilge peruk takin    . Sonra biz berke ile Rüya'yı alıyoruz ardından servise biniyoruz  anlamayan ? " dedi herkes kafasını salladı bu yaptığımız ilk macera değildi ama belkide en ciddi olanıydı  çünkü söz konusu Rüyaydı .

" Rüya'nın kılına zarar gelebilecek bir hata yaparsanız ağzınızı gözünüzü sikerim ." Dedi Berke Rüya'yı halâ seviyordu ...

" hazırlanın"

*******

" Şey pardooon !! Bakar mısınız ? " die bağırdım doğal davranmaya çalışarak direksiyonu sıkı sıkıya kavrayarak kesinlikle heyecandan ölecektim .

" Kasma ." Dedi Eslem adam agir adamlarla cama dayadı kafasını .

" Arabam bozuldu bir bakar mısın yakışıklı ." Dedim 38 diş gülümsedi herif 32 dış yoktu 38 bu öyle bir gülümsemeki ırzımiza  geçecek die tırsmadım değil .

ALYA'nın ağzından

Yavaş yavaş ilerlemeye başladım adam boş boş geziniyordu kapıda .

Cebimdeki şişeyi çıkartıp  pamuğa az ilaç döktüm ve seri bir haraketle adamın burnuna tuttum adam yavaşça yere çöktü ahmet gelip direk ellerini bağlamaya başladı bulunduğum yere çöktüm ahmet bekliyordu biri çöksede bağlasam . Değişmişti fazlaca hemde lisedeki hali gibi ciddiydi orasi ayrı  ama boyu daha da uzamış ve kilo almıştı . Gözleri beni hep en etkileyen şey olmuştu ve sanki göz rengi koyulaşmıştı siyah gibiydi öyle koyu bir kahveydiki .

Gözlerimiz kesişti bana sert bir bakış yolladı bende gözlerimi devirdim . Benim burda kardeşim kaçırılmış bu hâlâ buzdan duvarları ile karşımda

" Senin bu buzları bir türlü eritemedik ve zeytin gözlü ." Dedim alaycı bir sesle

" Bizde senin şu ciddiyetsizlikten bir türlü kurtaramadik . " dedi

" Son 1 dk ben adamların hepsinini bağlamaya gidiyorum toparlan servise koş." Dedi ve gitti

Bende aceleyle arkadaki servise koştum herkes tamamdı berke ve Furkan yoktu .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin