43 . Bölüm 'AĞA'

1K 55 38
                                    

(MEDYA)
Bölüm sınırı ; şuan kitap 2.59 k 3k olduğunda yeni bölümde gelecek

Rekor uzunlukta bölüm❣

İyi okumalar ❤

RÜYA'Nın Ağzından

Gözlerime acıtan Mardin güneşi  ile güneş  gözlüklerimi taktım hemen bunu getirmeyi iyi akıl etmiştim . Ocak ayında olmamıza rağmen hava bir hayli güzeldi ve bu durum beni neşelendirmişti .

Yan tarafimda sinir' i hâlâ geçmemiş furkan Abiyi görmek  beni biraz kasıyordu Aynı şekilde Eslem'i  de sanki suçlu gibi pısmıştı  köşesine ikisinin de ağzını açmıyordu . Ama Alya sağolsun onların yerinede konuşmuştu  .

Müstakbel kocasının müstakbel ailesini görecekmiş ! Kesinlikle manyaktı ne ailesinden bahsediyordu  bildiğimiz zorla kendimizi getirtirmistik!

Ben ,Alya, Eslem , Bilge , Furkan abi , Berke Ve Ahmet gelmiştik diğerleri gelmeyi tercih etmemişti dürüst olmak gerekirse bu durum iyi olmuştu çünkü evlerinin büyüklüğünü bilmiyorduk bence bu kadarımiz bile kalabaliktık sığmama ihtimaliz de vardı !

Şimdi durmuş bu güneşte Ahmetin adamlarının gelmesini bekliyorduk . Ahmet uçağa binmeden önce ona Ağa dememiz gerektiğini ve daha sakin olmamız gerektiğini belirtmişti bizde 'Tamam' demekle yetinmiştik.

Içimde de bir huzursuzluk vardı her zaman doğu bölgeleri biraz korkmama neden olmuştur . Önümde aniden duran 3 Lüks arabayla şaşırsamda bunların Beklediğimiz adamlar olduğunu anlamam kolay olmuştu . 3 tane arabaya ne gerek vardı ki ? Her arabadan 2 şer adam çıkmıştı .

" Hoşgelmişsen Ağam " dediklerinde Gülme isteğimi bastırarak onları izledim .

" Hoşbuldum Azat , valizleri Al biz öndeki arabaya biniyoruz takip edin bizi ." Dedi Ve hemen on koltuğa yerleşti yanına da Furkan abi oturdu arka tarafa da zar zor biz oturduk arkamızda 2 tane daha araba varken bu kadar sıkış sıkış  gitmek neyin nesiydi ?

Bildiğimiz Berke ile üst üstteydik neredeyse koskaca Berke Gündoğan ve şu haline bakın  ! Tamam hadi ben alışkınım aile pikniklerine giderken veya kalabalık bir sekilde biryere giderken ! Ama bu adam türkiyenin sayılı zenginlerinden birinin oğlu ! Hele şuan ki hali insanın yanaklarını sıkma isteği uyandıyordu  sıcaktan alnına düşmüş saçları . Hafif kızarmış yüzü ile böyle al mıncır yani  .

" Daha ne kadar yolumuz var AĞAM " dedi Alya gülerek   keyfine diyecek yoktu .

" Az kaldı , şimdi konağın etrafında en az 30 koruma görünce şaşırmayın yada girince atılan ateşleri falan ."Dedi

" Neden böyle bir tepki veriyorlar ? " dedim benim annem babam ben gidince birkaç saat sarılma faslından sonra eskiye dönüyordu böyle tabancalar falan da atmıyordu.

" Hazar aşiretin'in Ağası gelince verdikleri tepki sence de  normal değil mi  2 sene sonra tüm mardin' in ağası olucam ." Dedi  normal miydi bilmiyorum ama Alya ya baktim yüzü düşmüştü .

" Sen bu durumdan memnun musun peki ?" Die sordu  Merakla

" Memnun olmak zorundayım Bilge, küçüklükten beri böyle büyütüldüm doğduğum an belirlenmişti bu durum pek söz hakkım yoktu ! " dedi  ben bu durumun eskilerde kaldığını düşünsemde kalmamıştı töre, Berdel , bunlar bana göre saçma şeylerdi ama bu topraklarda bunlar vardı ve Alya Ahmet aşkı imkansızdı ben biraz da Alya' nin bu durumu anlaması için buraya gelmeyi kabul etmişim . Alya bu memlektte yapamazdı bakmayın deli dolu olduğuna adelet denilince bir canavar oluverirdi kimseye boyun eğmezdi ona istemediği birşeyi yaptıracak insan tanımıyordum  .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin