6.bölüm YENGE

2.3K 78 24
                                    

RÜYA' nın ağzından

Dokunma kırılır kalbim seksendort dokunma şarkısını dinlerken bir efkar bastı sizede oluyor mu ? Az duygusal bir şarkıda gelmişine geçmişine die sövme isteği. Anormal duygularıma son verip Alyanin kızlara heyecanla markette olanları anlatmasına odaklandım.

" eee o ne dedi sen öyle diyince ." Dien bilgeye ben cevap verdim.

" ukala bir gülüş atıp götünü dönüp gitti ." Dedim alya kahkaha atti sanki komik birşey demişim gibi.

" çocuk efso ." Dedi ona orta parmagimi gösterdim.

" polis amcaya göster onu ." Dedi tekrar kahkaha atarak

" terbiyesiz." Dedim beni takmayarak patlamış mısırı yemeye devam etti nasıl bir midesi var bu kızın sabah akşam mısır yiyor yağlı yağlı birde.

Bildirim sesiyle telefonuma baktım. Bir takip isteği vardı hemen kabul ettim 2400 takipçim vardı boru mu gardeş :) gelen mesajlara bakmaya karar verdim .

" slm tnşlm " yazıyordu allahım bu ne ya klavye nerene kaçti neden böyle yazıyorsun . Diğer mesaja baktım

" gozollik " Arkadaşlar bunları nerenizle yazıyorsunuz allah aşkına .Kereme takip etmek istiyordum kendi hesabımdan ama biryandan da sevgilisi var sen ne ayak diordu iç sesim her zamanki gibi iç sesime hak vererek fake hesaba girdim kardeşi olduğunu düşündüğüm sedef fotoğraf paylaşmıştı. Keremle ilk defa kerem bir fotoğrafta gülüyordu bu durum anlamsız içimi ısıtmıştı . Kız galatasaray forması giymişti keremde ikisi gülerek bakıyordu. Fotoğrafın altında aynen şöyle yazıyordu.

" Abimin yolundan :)" yorumlarda buseyi gördüm oda yorum yapmışti.

" Aşklarım." İyyyyyy ne biçim bir yorum bu kız cevap bile vermemişti ben olsam engel falan atardım. Tamam atmazdım ama neyse yılışık bir kızdı belliki.


" stalklamanın ebesini ağlattın ." Dedi Alya

" sa na ne " dedim bende heceleyerek ve yatak odasına geçtim yatağıma çıktım laptopdan youtebe tugkan yabancı şarkısı açtım tüm odayı bu şarkı doldurdu .

" yine vurgunum sana " die bağırmaya başladım bilgede odaya geldi Eslem Alya hepsi bağırarak bu şarkıyı söylemeye başladı bina inliyordu bildiğimiz o kadar bağırıyordukii üstelik duygusal bir şarkıydı bu .oynak falan da değildi zilin sesini zar zor duydum .

" Ben bakarım. " dedim ve kapıya koştum kesin kapıya koyacaklardı bu sefer bizi . Kapıyı açtığımda karşımda gördüğüm kişiyle donup kaldım hadi canım şaka mı bu ?

" Kerem " dedim

" kulaklarım kanıyor kesin şu müziği akşam işe gidicem dimi ben " die bağırıyordu kızlar sesi duyunca kapattı hemen.

" Eğlenmekte suç ." Dedim sinirle

" suç " dedi ve beni süzdü siktir. Üzerimde pembe 42 beden bir eşofman 36 38 bedenim ben kocaman duruyordu üstümde önü aşırı açık askılı saçlarım kuş yuvası gibiydi .

" saat daha 7 " dedim

" iş 7 8 demiyor ama çirkin ördek ." Dedi

" sensin o ." Dedim

" Abi kızı rahat bırak. " die merdivenlerden inen kıza baktım Sedef oha ama ya ben nasıl fark etmedim.

" kusura bakmayın abim fazla sinirli seslere tahammülü yok helede uykusu varsa bir ayı olabilir." Dedi Ayı demesi gülmeme neden oldu.

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin