34 . Bölüm SİL BAŞTAN

927 52 9
                                    

SELAM!

Gözlerimle eve incelemeye başladım .

4 katlı bir binaydı büyük bir bahçesi vardı yeni yapıldığı her halinden belliydi.

Bina siyahtı desenler vardı üzerinde belkide samsundaki nadide güzel binalardan biriydi .

" Babam yeni almıştı arsayı bina yaptırdı ticaret amaçlı ama size kısmet oldu en üst katta kızlar kalsın bir alt katta furkanla biz kalicaz alt katta fatih ve yusuf kalsin ve son katta zaten siz bir hafta sonları gelirsin öylesine gece yatmak için kalırsınız " dedi

Berke onu incelemeye başladım benden 2 yaş büyüktü . İş adamı Haluk Gündoğan'ın tek veliahtı Berke Göndogan her zaman zenginlik ve yakışıklı halleri ile magazin gündeminin bombası . Genç kızların hayali . Aman ne hoş!! tip olarak ise ününe yakışır bir tipi vardı kahverengi gözleri , gür saçları biçimli bir burnu ,kirli sakalları ahh bu çocuğun herşeyi böyle güzel olmak zorunda mı ? Tanımadan peşinde olan kadınlara üzüldüm . Aldatılma ihtimalleri bir hayli yüksekti . Ben Berkeden sonra deprosyan ve ağır ergenlik ile turuncuya saplanmıştım aşktan ziyade başlarda kesinlikle saplantıydı sonra ise aşk' a dönüştü . Ama turuncu da yoktu .

Benim şansım da buydu işte Erkekler tarafından aldatılmak .

Ha buarada Annemler nişan atığımızı biliyordu . Annem biraz sinirlensede babam beni aldattığını öğrenince öldürmek istedi onu abim ise sanırım gelip dövecek .

" Kes kes bitiremedin beni güzelim .." Dedi Berke ve aniden gözlerimi kaçırdım . Nediyordu bu denyo !!!

" Neyse hadi kamyondaki eşyalarımızı çıkartalim ." Dedi Bilge yusufa sarılarak

Kaldığımız yerden devam ediyorduk Ateş grubu ile ...

*******

Şimdiki evimiz bir kere daha büyüktü ve denize bakıyordu bu nasıl bir güzellik anlatamam . Diğerlerinin evi zaten doluydu çünkü bu ev öğrenciler için aslında yapılmış eşyalı kiralık tek bizim daire boştu . Ev hepimizin içine sinmisti .

Elimdeki kahve o kadar sıcaktıki elim yanmıştı yahu !

1 kaç saat sonra Keremle buluşacaktık dostça ayrılmak en iyisiydi . Ne kadar aldatılmış olsamda hala o kiza neden sarıldı anlam veremiyordum hele de benim yanımda bunu yapması bir hayli ilginçti ha birde yanağından öpmesi de ayrı bir saçmalıktı .

Düşünmeye son verip giyinmek için odaya geçtim . Evde kimse yoktu herkes gitmişti tek şuan BEAR ve fatih yusuf ikilisi binadaydı diğerleri işlerini halledecekti . Furkan abi buradan iş bulmuştu hemde bayaga güzel bir paralı.

Diğerleri ise okul için gitti .

Ama her haftasonu geleceklerdi .

Dolabın karşısında oyalanmaya son verip bir kazak bir pantolon aldim beni aldatmış bir adam için birde süslenecek değildim .

ALYA'nın ağzından

Koltuğa iyice yayıldım ve teki çıkmış olan kulaklığımı tekrar taktım . Bu kulaklık çıkmalarına karşı kesinlikle bir icat şartı .filmin en heyecanlı yerinde çıkıyor beni sinir krizine sokuyordu boyu kısa biri olarak sinir hızla vücuduma yayılıyordu .

Karşımda yusuf ile mıç mıç olan bilgeye igrenerek baktim . Mert ile kavga etmiştik H A H A!!! Ne güzel dimi ?

Kavga sebebi ise çeteydi neymiş onlardan uzak durmam gerekmiş .

Ya sen kimsin ? Ben senin için dostumu bırakayım . Hiçbir zaman bir adam için dost satacak kadar pislik olmadım .

Eslem'in hapşurmasi ile dikkatimi ona verdim bu aralar bir hayli zayıflamıştı . Elindeki telefona öyle bir bakıyordu ki gören atom parçalar sanar .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin