27. Bölüm YAZAR

1.1K 50 18
                                    

Alya'dan

Yavaşça gözlerimi açtım . Gözlerim sanki üzerinde ayı tepinmiş gibi hissetmeme sebeb olacak derecede ağrıyordu . Midem ise çalkalanıyordu . Aklıma dünden kesitler geldi ve ani mide bulantısı ile koşarak lavobaya girdim . Kusmaya başladım . Yavaşça aynaya baktığımda 3 saniyeden sonra allahım sen günah yazma ama bu ne çirkinlik. Dolu gününde özenmeden mi imalatımı yaptın . Yandaki dalin sabunla yüzümü yıkadım saat tahminimce 3 4 olmuştu . Sabah bizim kiler okulla gelme yat uyu demişti onlar gel desede gitmezdin orası ayrı konu .

Bir duş almadan ayılamayacağımı fark etmiştim ve soğuk sıcak sularla bir duş aldım . Aşk acısı çekmiyordum daha kötüsünü yaşamıştım . Zaten ortada sandığım kadar büyük bir ask yoktu hadi birbirimizi kandirmayalim 1 2 ayda ne aşkı ?

Aşk denen şey bu kadar ucuz değildi .

Hemen şıp die aşık olup vazgeçemezdik zaten.

Evet Mert biraz daha hayatımda olsa bir aşk olabilirdi aramızda ama o diğer erkekler gibi bağlı kalmak bağımlı kalmak istemedi . Ne kadar ibne bir Ex sevgili . Böyle vaziyetin ağzına edem .

Sinirle mutfağa girip bir ekmek kapıp içine zeytin peynir domates salatalık kasar cikolata sürüp yemeye basladim . Biraz pis boğaz olduğum doğrudur .

Tıka basa doyduktan sonra . Vizelerin başlamasına az kalmıştı ve konular burdan uzaya kadar gidiyordu ne güzel (!) Sinirle kitapları açıp ders çalışmaya başladım .

*******

" vizeler vizeler

Gel beraber bir çay çıkalım

Elektirik alıp evlenelim ." Bu saçma seranat tabiki BİLGEYE aitti . Kusma taklidi yaptım " öğk " die sesler çıkararak. Bana ters bakışlar atıp elindeki osmanlının gelmisini geçmişini çalışmaya başladı . Tarih cidden zordu eşit ağırlık okudum 4 saat görüyordum 2 saat inkilap falan ama beynim yanıyordu . Çünkü cok karışık bir konuydu cidden .

" Ben gidip az am fine loveks yaşayım " dedi tamam anladık yabancı dilcisin de saçma sapan kafandan cümleler çıkarma be karşiiim .

" bilmem kaçıncı anayasın bilmem kaçıncı maddesi Sana da helal olsun ." Dedi bunlar bu yaşa nasıl geldi lan bu ne salaklık bu nasıl AQ anlamiyorum ki .

" Kızlar biz Mertle ayrıldık." Dedim hepsi bana biliyorduk dercesine bakti . Hepiniz müneccimsiniz aq bilin herşeyi .benim kadar hayat dolu kızı bile ot yaptılar vay anasını sayın okurcular .

" Yarın ıstanbula gidiyoruz Elbiselerinizi hazırlayın ." Dedi Rüya birde başımıza nişan çıktı . Taktınız yüzükleri yok söz yok nişan yok kina yok düğün ben sadece bir nikah düşünüyordum . ( dedi ve hepsini yaptı)

" O arabaya hepimiz sığacak mıyız? " dedi Bilge

" Valla Kanka servis ayarladı Kerem eniştesinin akrabasının çünkü bayaga kalabalığız biz sadece keremle arabada gidicez ." Dedi

ve sinsi gülüş yaptı bugün ki ibne arkadaş köşemizde Rüya var .

..........

RÜYA ' nın ağzından

Nişan elbisemi bol kavgalı bir alışveriş sonucu almıştım . Hayalimdeki elbise olmasada içime sinmesede almıştım . Kitaplarındaki gibi romantik adamlar neden bana denk gelmiyordu ? Nerede öküz var aha beni bulur .

Yaklaşık 25 saatir keremi görmüyordum günlerden perşembe .
Balkonda oturmuş kahvemi içiyorum ve sanırım buz tuttum . Lanet olsun soğuk hava .

B E A R -18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin