Birdaha beni bırakma. ... (BieberGasm İçerir!)

4.2K 147 25
                                    

"Harika istediğin zaman başlarız bebeğim."Kendinden o kadar çok emindi ki neler soracağım hakkında en ufak bir fikri yoktu.Sanırım tek düşündüğü zevkten dört köşe olacağıydı.

"-Hemen şimdi."dedim onu şaşırtacak kadar sert bir tavırla.Oldukça memnun olmuştu.Bana biraz daha yaklaştı.Elleri işi hemen bitirmek istermiş gibi bir hareketlilikle belime sarıldı.

"İlk sorunu sor bakalım."Dudaklarını ıslatıp nane ve sigara kokan nefesini yüzüme püskürttü.Tahrik olmamak elde değil gibiydi.

"-İlk gün.Bell gil bizi yanlız bırakmıştı.O zaman beni yanlız bırakıp gittin.Nereye gittin?"Gözleri anında küllere döndüğünde nereye gittiğini az boz anlamıştım.Kalbim acıdığında sözümün arkasında durdum.

"-Cevabımı aldım"Bir adım ilerlemek için kucağına geçtiğimde beni durdurdu.Kaşları çatıktı.Cevap vermek istiyor gibiydi.

"B-Ben bir bara gittim."Zorluk çekiyor gibiydi.Bacaklarımı açıp kucağına iyice yerleştim.Dudaklarımı ıslatıp saçma sorular sormaya başladım.Onu üzmek ya da kendimden uzaklaştırmak gibi bir niyetim yoktu.Olmamıştı da...

"-Beni ne kadar cok istiyorsun?"Soruma sasirmis olacak ki kaslarini kaldirip oldukca yakin olan dudaklarini araladi.

"Bilemiyorum."Elini ensesine goturup kasidiktan sonra capkinca siritti."Kurakliktaki bir ciftcinin yagmur yagmasini istedigi kadar."

Hayranca ona baktiktan sonra bir adim daha ilerledim, dudaklarimi dudaklarina yavasca surtturdukten sonra erkekliginin ustunde surtundum.

"-Son soru , sonra tamamen seninim"Kaslarini catip sorumu beklerken onu heyecanlandirdim."Sorumu en son sorucam."

Dudaklarimi dudaklarina hirsla yapistirdim.Cilek tadini alabiliyordum.Elleri aninda kalcama gittiginde ellerimi ellemeye doyamadigim ensesine koydum.Saclarinin diplerini hizlica cekistirdikten sonra tisortun pilelerine giden ellerini yakaladim.

Dudaklarimi ayirip sinsice ona baktim.Benim ustum hizli cikacagi icin ilk once onunkinden baslamak istedim.Hala ellerini tutarken onlarima belime yerlestirip elimi onun kemerine goturdum.Ustaca onu cikarmaya basladiktan sonra, giydigine inanmadigim tisortunun dugmelerini actim.Harika kaslari ortaya ciktiginda gozlerimi kirpistirip gerisini ona biraktim.

Bunu anlamis olacak ki beni altina alip ustumdeki tisortunu tek hamlede ikiye ayirdi.Dudaklari, dudaklarimi yeniden kapadiginda .Alt dudagimi esir aldi.Sag eli belimi sımsıkı kavramisti ve beni iyice kendine bastiriyordu.Sol eli ise koltugun basligindan destek alip ayakta duruyordu.

Sonunda dili agzimin icine girmeyi basardiginda siritti.Opusurken bile siritmasi beni daha da etkilerken zevkle inledim.

Beni iyice kucagina aldiktan sonra ayaga kalktı. Opusmemiz derinlesirken dusmemek icin bacaklarimi beline doladim.Merdivenlere dogru ilerlemeye basladiginda onunu gormeden nasil yuruyor diye dusunmeden edemedim.

Birden sirtim buz gibi duvara yerlestiginde titredim.Dudaklarimizi uzaklastirip nane ve sifara kokan necesini yuzume ufledi.

"Canini yakabilirim durmami soyledigin zaman soyle."Aci ceker gibi baktiginda icime sicak su seilmisti sanki.Alt dudagimi isirdim.

"-Oyle bisi olmiycak sana guve iyorum."dedim ozguvenini yerine getirmek icin.Dudagini yeniden kavradigimda bu sefer zevk ile inleyen o olmustu.

Merdivenleri ucer beser cikarken odanin kapisi hirla tekmeledi ve beni nazikce soguk yataga birakti.Tuylerim diken diken olmustu bile.

Ustume cikip kucuk opucukler koymaya basladi , vucudumun herbir yanina....

  Justin Bieber in Agzindan :

Harika vucudunun her karesinin benim olmasini istiyordu, tum benligiyle bana ait olmasini..Boynunun nerdeyse her bir bolumununde morluklar birakirken zevk iniltileri beni benden aliyordu.

Ellerimi sutyeninin kopcasina goturdum ve ona izin alirmiscasina bir bakis attim.Oldukca emince kafasini salladiginda , derin nefes alip ustaca sutyenini cikarip bir koseye firlattim.

   Hayranca dolgun goguslerine bakarken dudaklarimi islatip, goguslerini optum.Utandigini fark ettigimde siritip isirdim.

Inlediginde bundan oldukca zevk aldigimi fark edip, ic camasirini tek hareketle vucudundan ayirdim.

Yuzu kipkirmizi olmusken, hayatim boyunca gordugum en sexi vucuda sahip oldugunu fark ettim.O benimdi ve bunu butun dunyanin bilmesi gerekirdi.

Duraksamis onun guzelligine bakarken kendime gelip boxer imi hizla cikardim.Gozleri aninda buyudugunde Jerry e baktigini fark ettim.Korkmustu bu belliydi.Onu rahatlatmam gerektigini anladigimda dudaklarimi karnina dogru indirdim.Yavas yavas sulu opucukler birakirken kizligina dogru ilerliyordum, titrediginde titrek bir ses cikardi.

"Ne yapiyorsun?"Kortugunu fazlasiyla belli ederken mirildandim

"-Kızımı rahatlatiyorum "Duraksadiginda dudaklarim ile kizligina kucuk opucukler koyup dilimi icine soktum.Fazlasiyla zevk aliyora benziyordu.Yavas iniltileri butun odayi doldururken dudakalrimi birkac saniyeligine ayirdim.

"-Gel bebegim "Birden bosaldiginda agzima gelen siviyi yutup (mideniz bulandi demi asddkfjgjf) Ona dogru uzandim.Kendine gelmeye calisiyor gibiydi.Sanirim ilk orgazmiydi.Siritip dudaklarim ile dudaklarini birlestirdim.Ardindan cekmecedeki prezervetife ulasip taktim.Penisimi kizliginin ustunde biraz gezdirdikten sonra onun iniltisini duydum.

"Lanet olsun Justin , gir artik!"Sonunda hazir oldugunu anladigimda icine girdim.

Aci cigliklari atmaya basladiginda yavas hareket etmeye calistim.Ellerini sirtima goturup, tirnaklarini sirtima gecirdiginda dislerimi sıkıp dudaklarimi islattim.

"Daha hizla Justin"Bana yalvardiginda daha hizli gel-git yapmaya basladim.Aci cigliklari zevkle birlikte iniltiye donerken kafasini geriye atti.

"-Adimi soyle bebegim"Gozlerini yavasca bana cevirdiginde dudaklarini dudaklarim ile birlestirip cektim ve daha sert gel-git yapmaya basladim.

"Justin!....."Surekli nefes araliklariyla bunu tekrarlamaya basladiginda artik tamamiyle benim oldugunu bana ait oldugunu fark ettim.

"-Geliyorum"Kafasini salladiginda prezervetif e bosalip kizimin icinden ciktim.

Nefes nefese bana bakarken siritip terli bedenimi onun yorgun bedenine serdim.

Bu hayatimin en iyi sexiydi.Ve en guzel yani ise artik o benimdi.

"Sira sorumda"Hiriltili sesi odayi doldurdugunde ellerimi basimin altina koup ona baktim.

"-Seni dinliyorum"

"Beni seviyor musun Bieber?"dedi tek nefeste , bu nasil soruydu ki? Ona asiktim ben!

"-Seni seviyorum Dess." Soka ugramis gibi bana bakti sanki onu sevmedigimi soyleyecegimi dusunuyor gibiydi.

"O zaman niye beni terk ettin?"Aci icinde bana baktiginda , bunu sadece onun iyiligi icin yaptigimi bilmesini istedim.

"-Bunu soylemek isterim bebegim ama suan kesinlikle iyi bir zaman degil."Onu kolumun arasina aldigimda memnunca kafasini salladi.Halinden hosnut bir hali vardi.Uyumadan once bana dogru mirildandi.
"Beni birdaha birakma Bieber,  lütfen. ..."

NABER ARKADASLAR NASILSINIZ UMARIM BU BOLUMU BEGENMISSINIZDIR DEDIGIM GIBI GASM VARDI, DESS INDE BAKIRELIGINI VERDIK ASSDFGG:)
LUFTEN VOTE VE YORUMLARINIZ ARTSIN SIZLERE SIMDIDEN MINNETTRARIM♥

ONEMLI.!!!!!!!!!
ARKADASLAR AFRANUR (TAKIP ETTIKLERIMDEN BAKABILIRSINIZ) ARKADASIM ILE ORTAK BIR JILEY HIKAYESI YAZIYORUZ ONUN SAYFASINDA UMARIM BAKARSINIZ ISMI 'FALL".

Trouble Killer...(Justin Bieber FanFiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin