Final:"Bayan Bieber"1/2

2.2K 115 50
                                    

Kapımı açıp eve benden önce girdiğinde somurtup arkasından beni etkilemeyi başaran ıslak ensesine baktım.

"Bana istediği olmamış küçük kızlar gibi bakma."

"Sana istediği olmamış küçük kızlar gibi bakmıyorum."

"Aa- Evet bakıyorsun."

"Hayı-" Arkasını hızla dönüp somurtuk ve ona laf yetiştirmek için daha da düşmüş yüzüme bakıp işaret parmağını aşağı doğru kaymış dudağımın üstüne koyup yukarı çekmeye çalıştı.

"Yüzünün muşmuladan farkı yok." Suratını buruşturup dilini dışarı çıkardı. Pembe olan dili içeri girdiğinde yutkunup dudaklarına yapışmamak için kendimi zor tuttum.

"Evime erkek atmış gibi hissediyorum, biliyorsun ben yalnız yaşayan bir kadınım." Biraz dik duruma gelmek için göğsümü kabarttığımda gözleri aşağı doğru kayarken geri çekilip çıkardığı ıslak tişörtünü merdivenin korkuluklarına kuruması için astı.

"Unuttun mu biz çıkıyoruz?" Bu ne zaman olmuştu?

"Hatırladığıma göre sen deneyelim demiştin ve ben red etmiştim." İlk önce onu sonra kendimi gösterdiğimde gözlerini devirip elini ıslak saçlarına attı.

"Aslında sen net bir cevap vermemiştin."

"Ne yani bu senin dilinde evet demek mi?" ona şaşkınca baktığımda omuzlarını silkti. Bu kol kaslarının gerilmesine yol açmıştı. Ki böylece o harika kol kasları daha da şişmişti.

"Bilirsin dünya adil değil ve ben kendimi de düşünmek zorundayım." Sağ eliyle sol kolunu kaşıdığında göğüs kasları belirginleşmişti.

Tanrı Aşkına ne ara bu kadar kas yapmıştı ki!

Gözlerimi olabildiğince kaslarından uzak tutmaya çalışmıştım. Yutkunup yanından geçtim ve merdivenleri çıkmaya başladım.

"Sessizliğin deneyelim diye çığlılar atıyor bebeğim!" diye bağırdı arkamdan. Ama sadece gözlerimi devirdim. Ve ona karşı olan zafımı , bir de gülme isteğimi batırıp yukarıdan ona baktım.

"Tercumanlığı yanlış yapma Bieber!."

"Ne tercumanlığı? Duymuyor musun? Bizim dilimizde bağırıyor!" Kollarını iki yana açtığında yüzümde istemsiz bir tebessüm oluştu. Onu yok etmeye çalışırken kaşlarımı çattım.

"Aşağı indiğimde gitmiş olacaksın Juzzy yoksa polisi ararım!"

"Bana az önce Juzzy mi dedin?"

Evet Juzzy demiştim...Ne vardı ki bunda?

"Bir daha dememi istiyorsan git evimden!"

"Ya da sen bir kez daha söyle ve bu böyle sürüp gitsin bebeğim!." Odaın kapısını açıp içeri girdim ve ıslak üstümü çıkardım. "Çık evimden Bieber!"

"Bieber mı? Juzzy'e ne oldu?" Sesi yakından gelmeye başladığında medivenlerin basaaklarını çıkmaya başladığını anladım ve temiz iç çamaşırlarını alıp banyoya girdim. "Tek adım daha atma!"diye çığırdığımda kahkaha sesini duyabiliyordum. "Attım bile!" dedi kıkırdayarak.

O an sütyenimi çıkarmış ve yenisini giymiştim."Justin canımı sıkıyorsun! Bu yaptığın suç!"

"Ya?" dedi umursamazca.

"Telefonum yanımda ve şuan polisi arıyorum!"

"Yalan söyleme, telefonun salonda kotluğun üstünde!" dedi melodik bir şekilde. Lanet savurup iç çamaşırımı giydim ve banyonun kapısını aralayıp kafamı aralıktan çıkardım. "Madem burdasın bana dolabimdan giyecek birşeyler ver."

Trouble Killer...(Justin Bieber FanFiction)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora