19. Kapitola

1.9K 122 6
                                    


Nemohl jsem se přestat usmívat. S Camillou jsme cca během večeře uvolnili klukům pokoj. Vzali jsme si kopu jídla u skřítků a šli jsme si do komnaty nejvyšší potřeby, kde jsme si vynahradili ty měsíce bez sebe. Trochu jsme se prospali a jelikož byla neděle, tak jsme mohli vstávat později.

Zrovna, když jsme vcházeli do Velké Síně, tak jsem si všiml Malfoye s Bellatrix. Ona se potměšile usmívala a jemu se na tváři vytvořil spokojený úšklebek. Nechápal jsem to, ale ani jsem nechtěl. Teď jsem byl spokojený a nic mi to nemohlo zkazit.

U stolů skoro nikdo nebyl, což byla příjemná změna oproti třeba středě, kdy tu bylo narváno k prasknutí. S úsměvem jsme se posadili k téměř prázdnému nebelvírskému stolu a dali s k jídlu naše oblíbené toasty.

Během jídla jsme se na sebe pořád usmívali a líbali se. Prostě nešlo to vydržet bez toho aniž bych se jí dotýkal. Toužil jsem po ní, tak jak nikdy po ničem.

"Lásko," zamručel jsem a políbil jí pod ucho. "Co kdybychom se znovu zavřeli do Komnaty nejvyšší potřeby a celý den nic nedělali?" zeptal jsem se a kousnul si do toastu.

"Ale doopravdy nic nedělat nebudeme, jsme hrozně unavená," zaskuhrala a dala mi pusu na tvář.

"Taky jsi se na mě mohla přijít aspoň podívat a říct, žiju," zavrčela naštvaně Lily, která stála za námi a já si ji všiml, stejně jako Camilla, až když promluvila.

"Promiň, zlato," odpověděla Camilla a hned jí šla obejmout. Ty dvě se pevně sevřeli v objetí a něco si šeptaly. Já jsem jen protočil očima a dál se věnoval jídlu.

"Jo a příště bys nám mohl oznámit dopředu, že budeš mít návštěvu, protože kdybych Siriuse nepřekecal, aby tam nechodil, tak by řekl jen, že o tom nevěděl a že je to vaše chyba atd..., takže nemáš zač," zavrčel James a já jsem se jen uchechtl. Zrovna on mi chtěl něco takového říkat. Fakt kamarád. No jo, ale já mu to také udělat... Třikrát. Možná pětkrát. Nu, co? Je snadný terč, když na tyhle věci neupozorňuje.

"A kde vůbec je?" zeptal jsem se a jedl další toast.

"Nějaká holka na něj skočila, když jsme šli sem, myslím, že skončilo na těch záchodech v pátém patře," odpověděl James jako by nic a nandal si na talíř vajíčka, aby měl sílu na trénink. Ano, trénoval i teď v zimě. Naštěstí si vajíčka nenadával každý den, protože Lily by asi neocenila, kdyby byl impotent. No jo, nadměrná konzumace vajíček způsobuje impotenci. Což znamená, že by se mělo jíst všechno a i zdravé a výživné věci s mírou.

Dej mi jeden jediný důvod! (2. díl MMR)Where stories live. Discover now