1.3

23 0 0
                                    

På bara en helg hade allt blivit annorlunda. Han gillade mig?

Det är sjukt att jag ens tror det men när jag blåste ut ljusen på tårtan och önskade mig honom trodde jag aldrig att det skulle kunna hända. Hade min önskan verkligen gått i uppfyllelse?

Jag vet att han inte är bokstavligen "min" för vi är inte tillsammans eller något sånt. Men de senaste månaderna från att vi började prata med och mer och umgås mer och mer i skolan så har han och Ella pratat mindre och mindre med varandra. Är jag anledningen till det? Antingen är det bara ett stort sammanträffande eller så är det verkligen så. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro men något säger mig att det inte bara är ett sammanträffande. Och denna veckan i skolan sen vi började snapa har dem inte sagt ett ord till varandra. Det känns konstigt. Förr var det Ella som typ var den enda som Anton pratade med men nu är det helt plötsligt jag?

"Hallå Hanna??!"

Jag väcktes ur mina drömmar och kollade trött och förvirrat på personen framför mig. Där stod ingen mindre än våran älskade SO lärare... Och han såg inte ut att vara på då ba humör.

"Ha?" svarade jag tillbaka då jag helt missat vad han sa.

"Jag ställde dig en fråga? Vet du något om Buddhismens lära?"

"Ehh nää, men snälla upplys mig men din kunskap" sa jag uttråkat tillbaka vilket jag antagligen inte borde ha gjort.

Han kollade surt på mig innan jag vände sig om och gick tillbaka till längst fram i klassrummet till sin dator.

"Det gäller att ni hänger med på lektionerna för att kunna få bra slutbetyg. Det är viktigt för att ni ska kunna komma in på den linje ni vill!" sa han nu högt inför klassen. "Sätt er nu bekvämt så att ni kan se filmen på duken."

Jag gav Anton en bitchblick då han satt och skakade hela bordet så jag inte kunde ha kvar mitt huvud lutandes i mina händer. Han skattade till jag kunde inte hålla inne ett litet leende. Men innan han hann de det så flyttade jag bort till Milla och satte mig vid henne.

Det var någonting med mig idag. Jag, Milla och Erik satt hela lektionen och snackade hängt under filmen och under diskussionerna sa vi emot allt läraren sa och kom med helt konstiga tankar och funderingar. Det var skit kul för oss och det kom upp saker man aldrig riktigt tänkt på innan. Men det var lite synd om läraren, han fick aldrig tyst på oss. Man kunde känna hur hela klassen drogs med i diskussionerna och tillslut satt alla och pratade i mun på varandra.

"Okej Hanna, Milla och Erik kan ni snälla vara lite tysta nu. Vi kan ta en lektion nästa vecka och diskutera detta om ni vill?"

Jag sneglade bakåt på Anton som satt och kollade retandes mot mig. Han skulle alltid hålla på och retas.

"Det är lugnt. Men tack ändå" sa vi i mun på varandra och skrattade.

När lektionen var slut gick jag till min plats för att sätta upp stolen och ta mina grejer. Jag märkte att min mobil inte låg bland mina grejer utan vid Antons plats så jag tog snabbt upp den och skrev in koden. När skärmen låsts upp såg jag att den var inne på kameran. Jag tryckte på bilden i hörnet där man kan se senaste tagna bilderna och hittade där bilder på Anton som han tagit under lektionen. Jag skrattade tyst för mig själv.

Could a bad boy love a good girl?Där berättelser lever. Upptäck nu