0.9

19 0 1
                                    

*pling*

Jag tog snabbt upp mobilen och såg att han hade svarat. Jag fick en lyckochock och gick in och öppnade det han hade skickat. Det var han på en bild där han var sååååp snygg. Hade ni sett bilden hade ni antagligen också dött en smula.

Vi fortsatte att skicka hela denna kvällen också men denna gången hände det lite mer.

Han frågade om jag ville ses. Han. Frågade. Mig. Det. Fattar ni???? Jag hoppa upp ur sängen och gjorde en liten glädjedans. Jag svarade tillbaka att jag gärna ville det och vi bestämde oss för att ses någon gång nu till helgen.

Efter att jag svarat honom ringde jag direkt till Milla för att berätta allt för henne. Hon svarar direkt och så fort hon sagt hej så bara flög orden ut mig. Jag berättade allt till punkt och pricka om hela helgen och allt mellan mig och Anton. Och för att inte glömma.... att vi ska träffas. Jag blev både nervös och exalterad av att tänka på det. Han ville träffa mig. Vad ska jag ta mig till?

Jag och Milla snackade hur längre som helst och jag hade fått världens energikick. Jag kunde inte sitta still så jag bestämde mig för att ta en runda med min hund innan jag skulle gå och lägga mig. Jag pratade fortfarande med Milla men vi försökte att inte bara prata om Anton för annars skulle Milla antagligen tröttna på mig hahah.

Klockan var 22.27 när jag kom tillbaka och jag hade blivit hur trött som helst. Jag sa hejdå till Milla och gick sedan upp och tog bort mitt smink innan jag gick och la mig. Jag skickade ett gonatt till Anton som ett avslut på våran konversation och sedan försökte jag somna. Men det var lättare sagt än gjort. Jag låg och tänkte på hur det skulle var när jag och Anton skulle träffas. Vad skulle vi göra? Jag har aldrig riktigt varit helt ensam med en kille förutom Kalle men vi var ju bästa vänner.

Tankarna snurrade i huvudet på mig och alla möjliga tänkbara scenarion dök upp. Både bra och dåliga. Jag började fundera på om det faktiskt kunde var för bra för att vara sant? Han kanske bara ville ligga med mig? Eller så ljög han och skojade med att vi skulle träffas bara för att se min reaktion. Jag vet, jag tänker för mycket. Jag borde bara slita tänka på det och låta det bli som det blir. Vi för väl se hur det är imorgon.

Jag lyckades tillslut somna och ni kan ju gissa vem jag drömde om. Ja Shawn Mendes såklart! Vem annars...? ;))

Could a bad boy love a good girl?Where stories live. Discover now