0.5

27 0 0
                                    


Hela avslutningen med klassen var snart slut och vi hade haft det jättekul hela tiden. Efter lekarna hade vi gått ihop killarna för sig och tjejerna för sig och skrivit varsin raplåt om oss. Jag kan bara säga en sak och det var att vi tjejer va bäääst, ingen proteeest!! Killarna hade gjort värsta coola texten men hade inget flow alls. Vi tjejer hade istället tagit en namnvisa och gjort om den till en raplåt och vi hade världens flow och hade kommit på as coola moves. Killarnas text kanske var bättre men vi va fan coolast.

Hela avslutningen hade till en början verkat fett tråkig men det blev riktigt kul tillslut! Jag var lite ledsen över att det var lov och att man inte skulle ses på typ en månad... nä skoja det var hur gött som helst med lov!! Satan va jag har längtat!

Efter avslutningen åkte alla hem till sig och sen på kvällen träffades jag och Milla och åkte tillsammans till Kalle där vi skulle träffa dem andra. Vi hade inte handlat något mer än julklapparna innan vi kom dit så killarna drog iväg med sina mopeder till affären och köpte all mat och dricka och snacks som behövdes. Denna kvällen skulle bli grym!!

Efter en timma va killarna tillbaka och vi började direkt med att laga maten. Jag fick som vanligt rollen att fixa köttfärsen för det är det enda jag är kapabel till att göra. Steka köttfärsen.

När maten var klar satt vi och åt och pratade och hade allmänt roligt.

"Ska vi inte kolla på sista avsnittet nu??" sa jag exalterat och reste mig så snabbt upp från stolen att jag ramlade.

"Klant" sa Milla och alla började skratta. Det finns nog ingen som är lika klantig och slarvig som jag. Stackars mina vänner som måste stå ut med mig....

Efter att jag otroligt osmidigt lyckats resa mig så plockade vi undan maten och gick iväg och satte på sista avsnittet. Det var fett bra slut och man blev skit sugen på säsong 3. När det var slut var alla hur pigga som helst så jag fick ide att vi skulle sätta på en massa just dance videos på youtube och dansa med. Jag och Milla rockade dansgolvet och killarna kollade in oss där vi stod och dansade.

10 låtar senare var vi helt slut. Vi satte på vanligt musik i högtalarna och sen sprang jag iväg till köket för att mixtra ihop några drinkar för att få upp energin. Dem blev sviiin goda måste jag säga!!!

Vi tog det som blev över och hällde i muggar och hade det när vi körde beerpong. Jag och Milla mötte Oscar och Petter och vi blev utklassade. Men jag ser det som en fördel att förlora... vi fick i oss en jävla massa drinkar iallafall. Något positivt med att förlora!

Efter typ 7 omgångar beerpong satte vi oss och spelade julklappsleken. Alla var helt hysterisks och det tog ett tag innan alla regler var bestämda och spelet kunde börja. Det slutade med att jag fick en nocco och massa hundleksaker. Jippi....

Utan att vi tänkt på det så hade klockan blivit mycket och alla började bli trötta. Det tog i te många minuter innan vi bestämde oss får att gå och lägga oss. Men väl nerbäddade på alla madrasser så kunde vi aldrig sova. Antingen så var det någon snarkade svin högt eller så låg några och pratade. Värst av allt var nog Milla och Filip som höll på med varandra hela natten. Dem två var så gulliga tillsammans.

Jag märkte hur Kalle hade försökt komma närmare mig hela kvällen och natten men han var min bästa vän. Jag gillade inte han på det sättet och jag skulle aldrog kunna få känslor för honom för den delen. Men samtidigt så blev han typ ledsen när jag gick iväg från honom så jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Han var typ en av mina bästa vänner men inte mer än så och jag vill inte att det ska förstöras.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lite kortare och otroligt tråkigt kapitel men hoppas ni är nöjda ändå!

xoxo

Could a bad boy love a good girl?Where stories live. Discover now