1.2

12 0 0
                                    

Det var nu måndag och dags för skola igen... tagg...

Jag gjorde iordning mg som vanligt och gick sedan ner och åt frukost tillsammans med resten utav familjen. Jag åt upp snabbt och stack sedan iväg mot skolan. Jag cyklade snabbt som vinden för att jag ärligt talat var rädd för att Anton skulle komma cyklandes samma väg. Jag vågade inte riktigt träffa honom. Jag var nervös över har det skulle vara mellan oss. Nu det senaste hade vi blivit riktigt bra kompisar och hade det svin kul med varandra, men hur kommer det vara nu?

5 minuter senare stod jag flåsandes på cykelparkeringen och försökte låsa cykeln med min darriga hand vilket tog ett tag.

"HANNAAAAA!" Hörde jag någon ropa.

Jag vände mig om och såg Milla komma cyklandes mot mig. Jag fick direkt ett leende på läpparna och jag kände hur ens min kropp bara slappnade av. Med henne i närheten kunde jag andas ut.

"MILLAAAAA!" ropade jag tillbaka och sprang fram och kramade om henne.

Hon låste sin cykel och vi gick tillsammans mot ingången till skolan. Under tiden pratade vi om vad Anton hade sagt igår. Jag hade pratat i telefon med henne samtidigt som jag hade snapat med Anton så hon fick reda på allt samtidigt som jag.

Under de första lektionerna la jag knappt märke till Anton alls. Vi gav varandra lite blickar men inget mer än så. När vi va påväg till lunchen såg jag honom sitta med sitt gäng i matsalen och när jag kollade dit såg jag att han redan stirrade på mig. Jag kände hur mina kinder blev helt röda och jag vände direkt bort blicken. Varför får han mig att bete mig såhär...?

Blickarna mellan oss fortsatte hela dagen men det var otroligt stelt annars. Det hade blivit en helt annan vibe. För bara en vecka sedan hade jag inga som helst känslor för honom, jag hade äntligen lyckats trycka bort dem. Just då var han bara en helt vanlig kille i min klass som jag umgicks med under lektionerna men inget mer än så. Han diggade Ella och jag hade insett att dem två var perfekta för varandra. Men tankarna fanns ändå alltid där....

Could a bad boy love a good girl?Where stories live. Discover now