1.1

17 0 0
                                    

Jag hade precis kommit hem från träningen och låg som vanligt i sängen och höll på med mobilen. Jag och Anton hade snapat lite kort. Jag skickade iväg en bild till honom och inom en minut hade han svarat.

(Konversationen A: Anton, H: Hanna)

A: "Jag måste bara säga en sak angående att vi ska ses bara så det inte blir något missförstånd"

H: "Aha okej vadådå?"

A: "Jag kan inte ha ett förhållande, vi kan träffas och sånt men inte bli tsm"

Jag suckade. Vad ska jag göra nu? Vad menar han ens? Allt snurrade i huvudet.

H: "Hur menar du? Är det att du inte får eller inte vill ha en förhållande?"

A: "Både och, men vi kan fortfarande träffas och hålla på, bara inte bli tsm"

H: "Menar du kk's??" (Knullkompisar)

A: "Typ, eller jag vet inte riktigt. Men vill du?"

Va sjutton hade Anton nyss frågat? Jag och han? Kks? Ehhh jadu vad ska jag svara på detta? Vill jag verkligen det här?? Jag är en person som lätt får känslor och att vara kks innebär inga känslor i guess. Hur ska detta gå isåfall?? Jag visste att det var för bra för att vara sant. Han kanske inte ens gillade mig på riktigt....

H: "Jag vet inte riktigt..."

A: "Kom igen, det är gött"

H: "Jag vet inte om jag klarar att ses utan känslor"

A: "Det är klart att bi kommer få känslor men kanske inte på samma sätt som om vi blev tsm"

Jag funderade. Skulle jag ge det en chans? Äh whatever, yolo!

H: "Fine, vi kan testa. Men jag tänker inte ligga med dig direkt"

Kanske verkar konstigt att skriva så men jag är en öppen människa och skäms inte för att säga vad jag tycker och tänker, oavsett vad det handlar om.

A: "Jag tänker inte göra något som du inte vill"

Efter att jag läst den meningen blev jag lite "rörd". Han va ju lite gullig ändå. Det kändes tryggt att veta att han inte tänkte våldta mig eller tvinga mig till något. Det är min värsta mardröm, att bli tvingad att göra något jag inte vill eller att någon ska utnyttja mig på ett sånt brutalt sätt. Usch, hemskt....

Jag och Anton fortsatte att skriva om hur vi ville ha det. Det var inte lätt ska jag säga er. Jag ville att det skulle vara som ett förhållande fast utan att vi faktiskt va tillsammans, mem han ville inte ha något i skolan. Han är även otroligt upptagen men sina träningar som är typ varje dag vilket ändå skulle göra att vi inte skulle hinna ses så ofta så ett förhållande fast ändå inte förhållande skulle nog kanske inte funka ändå. Men vi får väl se hur det slutar. Det kändes verkligen som att han ville att vi skulle ses och varje gång jag tvekade med vad jag tyckte om allt det här så var han direkt på med att det skulle bli bra och att han verkligen ville ses. Han skrev till och med att han gillade mig, alltså mer än vänskapligt skulle jag tro, och det fick mig på ganska bra humör kan man väl säga ;))

Klockan hade blivit mycket, alldeles för mycket. Det var dags att lägga sig. Jag skrev gonatt till Anton och han svarade gonatt tillbaka. Jag somnade med ett leende på läpparna men med många tankar snurrandes i huvudet.

Could a bad boy love a good girl?Where stories live. Discover now