0.4

30 0 0
                                    


Dagarna rullade på i skolan och idag var det julavslutning. Guuuud va skönt det skulle bli!!!

Jag, Milla, Kalle, Oscar, Petter, Filip, Måns och Melvin hade bestämt oss för att ses efter avslutningen och kolla på säsongsavslutningen av Stranger Things. Det skulle bli huuur mysigt som helst. Vi hade kommit överens om att laga tacks tillsammans och sen skulle vi köra julklappsleken, beerpong och bara typ festa tillsammans. Denna kvällen skulle bli så bra!!

Jag gick upp extas tidigt för att hinna locka mitt hår och fixa till mig lite extra. Det var trotts allt sista julavslutningen på grundskolan så lite speciellt var det allt. Jag tog på mig en svart mockakjol och en vinröd blus och begav mig sedan till Johanna för att ha följe till skolan. Hon bodde på vägen dit så de få gånger vi började samtidigt hade vi alltid följe.

När vi kom till skolan var nästan alla redan där så vi fick diskret ta oss upp för trappan bland alla barnen och försöka hitta en plats att sitta på. Vi drog fram en utav sofforna som fanns och satte den precis ovanför trappan så man kunde se scenen där nere. Sedan drog avslutningen igång.

"Nu är det dags för allsång med låten Mer jul"

Låten börjades spela och dem enda som sjöng var småbarnen där nere. Alla högstadieelever försökte leka coola och därför sjöng ingen vilket var lite tråkigt. Det blir alltid en sån härlig stämning när alla sjunger men nu är det tydligen töntigt om man sjunger. Plus att jag tror inte att nååågon vill höra min usla sångröst.... den är hemsk är allt ni behöver veta.

Efter några minuter var allsången över så var även avslutningen. Men eftersom det enbart är idioter på min skola så skulle alla såklart stanna kvar fram till lunch med sina klasser innan vi fick sluta.... kan man snälla bara få sluta som normala människor efter en avslutningen eller? Nej tydligen inte.

Fast ska jag erkänna det så blev det ganska roligt tillslut. Först gick typ alla i klassen till Ica för att köpa julmust och när vi kom tillbaka in i hemkunskapen där vi skulle vara så var borden uppdukade med popcorn, saft och massa kakor. Snacka om att man blir glad när man ser mat!!! Jag sprang  direkt fram till en utav popcorn skålarna och tog med mig den bort till mig och Milla. Vi tryckte bokstavligen i oss allt på bara några minuter, med liiiite hjälp från Oscar och Måns kanske jag ska tillägga.

Efter att hela klassen fått världens magont efter all mat så bestämde tjejerna att vi skulle köra lite lekar tillsammans. Först var alla killarna emot det. Antagligen för att dem skulle leka coola, men tillslut började dem släppa loss och efter en stund hade vi skit kul tillsammans. Alla skrattade med varandra och för en gångs skull så var alla någorlunda överens.

Jag kunde inte hjälpa att kolla på hur Anton och Elle betedde sig mot varandra. Det var från och till som dem höll på med varandra och just idag var en sån dag. Jag vet i te varför jag brydde mig om vad dem höll på med. Anton får väl hålla på med vem han vill. Jag gillar ändå inte honom och han gillar då verkligen inte mig vad jag trodde men tydligen så var det inte alla som trodde det. Påväg tillbaka till skolan efter att vi varit på Ica så gick jag och pratade med ett gäng tjejer i klassen. Först så bara småpratade vi tills en av tjejerna tog upp mig och Anton. Jag hade bara nämt att jag tyckte han var en idiot och att han alltid var så dryg och taskig mot alla tjejer i klassen.

"Fast Anton är inte alls sån mot dig. Jag tror han gillar dig!" Sa en av tjejerna.

"Skojar du eller? Han är as dryg mot mig och fett mig och håller på heeela tiden fy fan va han är jobbig!" svarade jag tillbaka och sparkade iväg en sten som låg framför mig. Jag blev sur bara av att tänka på honom. Han var en riktig jubel-idiot.

"Men det är så killar är mot tjejer dem gillar. Han kanske inte är kär i dig men han gillar dig iallafall mer än vad han gillar någon annan tjej"

"Men Ella då? Han är ju as kär i henne"

"Fast nej, jag tror han gillar dig. Ella gillar ändå inte honom, hon tycker ju han är svin jobbig, inte för att jag klandrar henne för det"

Vi började skratta. Jag såg Anton gå en bit framför mig och jag började genast att tänka på det dem hade sagt. Det kanske låg något i det hon sa?

När vi var tillbaka hade Ella och Anton börjat hålla på med varandra direkt så som tjejerna hade sagt att han var emot mig. Något inom mig blev typ avundsjuk. Jag önskade nästan att jag var Ella. Alla killar ville ha henne och alla tjejer ville vara hennes kompis. Varför kunde det inte vara så lätt för mig? Visst jag hade många bra kompisar och var vän med typ alla i hela 9:an men det kändes ändå som att hon hade mer. Och mest av allt så hade hon ju ändå Anton på ett sätt. Det var nog det jag störde mig på mest. Varför kunde han aldrig bara välja mig?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Heeeej allihopa!

Tycker ni att de första kapitlen är lagom långa eller ska dem vara kortare eller längre? Kom jättegärna med förslag!!

xoxo

Could a bad boy love a good girl?Where stories live. Discover now