suçüstü

203 26 79
                                    

calum: kim olduğun konusunda bazı tahminlerim var

bilinmeyen numara: kimmişim

calum: brienna olabilirsin

bilinmeyen numara: bildin calum

bilinmeyen numara: ben brienna

bilinmeyen numara: senden hoşlanıyorum

calum: nw

calum: cidden mi

bilinmeyen numara: CZÖŞBLBŞBŞŞDŞ

bilinmeyen numara: saf ya

calum: kalbin yok

bilinmeyen numara: evet yok

bilinmeyen numara: sen çaldın

bilinmeyen numara: geri ver kalbimi

görüldü 10.53

Yediğim görüldüye gözlerimi devirirken telefonumu kapatmış, cebime koyacaktım. Ama sonra tekrar bir bildirim sesi geldi. Calum'un mesaj attığını düşünüp heyecanla telefonu tekrar açtım. Ama çok daha farklı bir şeyle karşılaşmıştım.

sürtük blaire:

sürtük blaire: haklısın alana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sürtük blaire: haklısın alana

sürtük blaire: lise oyunları cidden eğlenceli :D

Gülerek telefonu cebime attım. Aynı mesaj kızlara da gelmiş olmalı ki, hepsi telefonlarına şaşırarak bakıyordu. Telefonlarını kapatık kaldırdıklarında ise tam lafa girecektim mi bir yumruk masaya güm diye vuruldu. Ashton Irwin, arkasında Luke, Calum, Justin ve Zayn ile bize bakıyordu. Ve burnundan soluyordu. Masaya vurduğu yumruğun etkisiyle hepimiz yerimizden sıçramıştık.

"Kendini bir bok sanan feminist ve aktivist arkadaşınız nerede?"

Dediği şeyle ayaklandım. "Bilmem. Bir yerlerde senin rezil fotoğraflarını yayıyor olabilir." Dediğim şeyle kızlar gülmeye başladı. Calum lafa girdi. "Ponpon kızlar bizi korkutmuyor, söyleyeyim dedim."

Bu laf üzerine Mathilda da ayaklandı. "Ashton'un başına gelene benzer şeyler yaşamak istemiyorsanız korkmanızı öneririm." Zayn sırıtarak cevap verdi. "Çıplak halimi bu kadar merak ediyorsan sana canlısını da gösterebilirim Mathilda. Fotoğrafa gerek yok." Havadaki gerginlik yüzünden Rain ve Carlson da ayağa kalkmıştı. Ama Carlson 1.50 olduğu için kalktığı pek farkedilememişti.

Bütün yemekhane bizi izlerken bir adım öne çıktım ve özellikle Calum'a bakarak konuştum. "Ponpon kızlar tarafından tekmelenmek istemiyorsanız gitmenizi öneririm." Ashton derin bir nefes alıp dudaklarını yaladı. "Bu iş burada bitmedi, arkadaşına söyle kedi gibi kaçmaya devam etsin. Ben onu yakalamasını bilirim."

im your girlfriend Where stories live. Discover now