Chapter 30

583 28 4
                                    

 Po 2 týdnech

Mal odešla asi před hodinou domů. Šla s mamkou a sestrou do kina. Musím s Kate za mamkou. Kluci jsou už přes půl hodiny doma. Všichni jsou dole až na mě. Já jsem zavřená v pokoji a bojím se jejich reakce a hlavně Theovi. V 6pm je porada. Po ní mu to řeknu. Teď je půl šesté. Ležím v posteli a čtu si. Nástroje smrti: Město z kostí.

*****

Šla jsem do obýváku, kde probírali obchod nebo něco takového. Já tam jen seděla a přemýšlela. Holky byly v pokojích a něco dělaly. Nepřemýšlela jsem nad ničím jiným než nad reakcí Thea a ostatních. ,,Jess, co je s tebou? Dneska sedíš a mlčíš, jindy jsi upovídaná," začal na mě mluvit Sebastian. ,,Jen přemýšlím," obhájila jsem se. Po 5 minutách porada skončila. Všichni jsme se rozešli do svých pokojů. ,,Zlato, co se dneska děje?" zeptal se mě Theo. SAKRA, CO TEĎ. MYSLI JESS, MYSLI. ,,No... musíme si promluvit.... nebo vlastně ti potřebuji něco říct." řekla jsem vystrašeným hlasem. ,,Je to důležitý..." dodala jsem. ,,Dobře," řekl Theo a usmál se. Propletl si se mnou prsty a šli jsme vedle sebe k nám do pokoje.

Vešli jsme tam a já zavřela dveře. Theo nám rozpletl prsty a sedl si na postel. Otočila jsem se k němu a pořád si říkala, že to dám. ,,Víš, jak jsem neustále zvracela a bylo mi zle?" zeptala jsem se Thea. Přikývl a já pokračovala: ,, No, tak jsme s M-Mal zjistily, že jsem tě-těhotná. Dělala jsem si test a byl pozitivní." Čekala jsem, co řekne. Díval se do zdi ani nemrkl. Povzdechla jsem si a šla do koupelny pro test. Vyndala jsem ho z koše na prádlo a šla zpátky za Theem. Podala jsem mu ho a sedla jsem si vedle něj. Podíval se na test a jediné, co z něho vypadlo bylo: ,,To není pravda a omlouvám se." Než jsem stihla cokoli říct, byl pryč. Poslední, co jsem uslyšela, tak bylo prasknutí dveří.

Tak toto je asi předposlední kapitola. Omlouvám se za chyby. 15.4.2018, dnes slaví úžasná neodolatelná osoba a neuvěřitelný herec Cody Christian své krásné 23. narozeniny. Doufám, že se vám líbí a taky mám pro vás prosbu. Dáte do konce dubna nebo května 100 follows...


Life With Mafia /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat